Jump to content

kimes

Members
 • Content Count

  197
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by kimes

 1. Vortech mp40w og Vortech mp40wes selges. 1300,- for mp40w 1500,- for mp40wes Ikke noe i veien med pumpene. Selges fordi jeg ikke har behov for de i mitt nåværende oppsett. Ved kjøp av begge fikser jeg en god pris. Ta kontakt på mail: kim.furunes(at)gmail.com
 2. Hvor har du kjøpt tønnene det er bilde av i post#42?
 3. Jeg håper jeg bor et sted hvor jeg også kan gjøre noe som dette en gang! Drømmeprosjekt! :-) Moro med pocketbike også!
 4. Nydelig kar! Vokser bra hos deg ser det ut til. Hva slags skinner har du brukt til dørene dine og uttrekket for vannreservoar?
 5. Har lagt nytt gulv i hele leiligheten, og måtte i den forbindelse flytte karet. Her er stemningsbilder av hvordan det ser ut nå.
 6. Jeg vil gjerne ha 10 jeg, og ikke to som i et tidligere innlegg.
 7. Hvordan pakker og sender du de?
 8. Var en kar her på forumet som annonserte sånne til salgs for en stund siden. Tror han skulle ha 250,- per stykk.
 9. Brukte du våtromsmaling innvendig også? Hvordan håndterer mdfen fukt i skapet? Jeg vurderer mdf i mitt neste kar jeg også, men er litt redd for at det skal ta til seg fukt og begynne å svelle. Jeg så for meg å bruke to komponent epoksy til å male med, en hvis våtromsmaling funker så er jo det vesentlig billigere. For øvrig, nydelig kar du har. Både møbel og innhold!
 10. Det beste å gjøre med sånne tilbakemeldinger må vel være å slette de uten å gi de mer oppmerksomhet en de fortjener. På internasjonalt så heter det vel give it the headspace it deserves, none. :-)
 11. Jeg har opplevde det samme to ganger. Propellen har kilt seg fast, og akselen har smeltet/brukket. Begge gangene har hodet på bolten smeltet fast i magneten. Var visst ikke helt ukjent for produsenten når jeg var i kontakt med de.
 12. 2"4 er vel veldig overdimensjonert for et så lite kar vel? Skal møbelet kles inn med noe? Hvis du avstiver møbelet med en finerplate i bakkant feks, så burde du sikkert klare deg fint med 2"2 eller 2"3 i verste fall.
 13. Takk så mye! Begynner å bli veldig fullt nå, så skal tynne ut ganske kraftig. Karet bærer preg av at jeg har tenkt lite på veksthastighet og vekstform når jeg har plassert korallene, så mye vokser over annet. Vurderer å bytte ut all ls for å få til noe som gir mer rom for hver korall. Har med unntak av en, alt fra deg Selje. Skal se om jeg får tatt noen bedre bilder av karet og korallene etterhvert. :-) Hva angår utstyr, så bruker jeg samme lampe som før, en ATI sunpower 6*80w. Skummeren er en ATI powercone 250i, har en nextreef reaktor med biopellets, og en fr509 med kull. Bruker fortsat
 14. Lenge siden siste oppdatering nå. Skal gjøre en stor jobb med å klippe ned og flytte på en del koraller og sten nå, så har tatt et bilde for senere referanse. Beklager den elendige kvaliteten på bildet og den skitne ruta. :-)
 15. Det er en del som holder på med saltvann i Trondheim. Du er hjertelig velkommen om du har lyst til å ta en titt:-)
 16. Jeg har holdt på i fem år aktivt til sammen, men satt opp mitt første kar for ca 10 år siden. Du må bare ta en tur om du vil kikke, så kan vi ordne litt avleggere om det er noe du synes ser interessant ut. :-)
 17. Jeg skal snart ha en skikkelig opprydding i karet mitt. Da blir det mye forskjellige sps tilgjengelig.
 18. Har handlet med Aquafair.de og har utelukkende gode erfaringer med de. Hadde varene her under en uke etter at jeg handlet de. :-)
 19. Jeg har 12 Apogon Leptacanthus, og de er enkle både i eie og å finne i butikkene stort sett. Veldig glupske når de først begynner å spise. De går for å være spesielt sårbare under transport og inntil de har begynt å spise i akvariet. Kostet 255,- på Jan Holt når jeg kjøpte sist.
 20. Jeg har også brukt et sånt fish-street system, og fikk som jeppsen erfare at sensoren ikke fungerte. Var rikelig med plass til alt vannet i sumpa mi, så det gikk greit, men fikk meg en overraskelse. Jeg endte opp med å kjøpe et digitalt tidsur på clasern, og satt det til å gå et minutt noen ganger i døgnet med pumpa fra fish-street systemet. Funker helt fint for min del ihvertfall. Når det er sagt, så kommer jeg nok til å investere i Tunze sin løsning på sikt.
 21. Vi fra trøndelag må kjøre gjennom en og annen bom vi også, i tillegg til 50+ mil, så det er vel ikke heelt det samme kanskje;-)
×
×
 • Create New...