Jump to content

kimes

Members
 • Content Count

  197
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 Excellent

About kimes

 • Rank
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  Trondheim

Converted

 • Interesser
  Akvarium, hund og trening. :-)

Converted

 • Fylke
  Sør Trøndelag
 1. Vortech mp40w og Vortech mp40wes selges. 1300,- for mp40w 1500,- for mp40wes Ikke noe i veien med pumpene. Selges fordi jeg ikke har behov for de i mitt nåværende oppsett. Ved kjøp av begge fikser jeg en god pris. Ta kontakt på mail: kim.furunes(at)gmail.com
 2. Hvor har du kjøpt tønnene det er bilde av i post#42?
 3. Jeg håper jeg bor et sted hvor jeg også kan gjøre noe som dette en gang! Drømmeprosjekt! :-) Moro med pocketbike også!
 4. Nydelig kar! Vokser bra hos deg ser det ut til. Hva slags skinner har du brukt til dørene dine og uttrekket for vannreservoar?
 5. Har lagt nytt gulv i hele leiligheten, og måtte i den forbindelse flytte karet. Her er stemningsbilder av hvordan det ser ut nå.
 6. Jeg vil gjerne ha 10 jeg, og ikke to som i et tidligere innlegg.
 7. Hvordan pakker og sender du de?
 8. Var en kar her på forumet som annonserte sånne til salgs for en stund siden. Tror han skulle ha 250,- per stykk.
 9. Brukte du våtromsmaling innvendig også? Hvordan håndterer mdfen fukt i skapet? Jeg vurderer mdf i mitt neste kar jeg også, men er litt redd for at det skal ta til seg fukt og begynne å svelle. Jeg så for meg å bruke to komponent epoksy til å male med, en hvis våtromsmaling funker så er jo det vesentlig billigere. For øvrig, nydelig kar du har. Både møbel og innhold!
 10. Det beste å gjøre med sånne tilbakemeldinger må vel være å slette de uten å gi de mer oppmerksomhet en de fortjener. På internasjonalt så heter det vel give it the headspace it deserves, none. :-)
 11. Jeg har opplevde det samme to ganger. Propellen har kilt seg fast, og akselen har smeltet/brukket. Begge gangene har hodet på bolten smeltet fast i magneten. Var visst ikke helt ukjent for produsenten når jeg var i kontakt med de.
×
×
 • Create New...