Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

Haagsta

Members
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Haagsta

 • Rank
  Forumbruker
 • Birthday 01/01/1983

Converted

 • Bosted
  Enebakk

Converted

 • Yrke
  Bilberging

Converted

 • Fylke
  Akershus

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Utstyr som har vært i bruk på ett 900l akvarium selges da jeg innser at dett ikke kommer til å bli satt opp igjen. syns det er vanskelig å sette priser på utstyret, men kom med bud så blir vi nok enige,. (kommer til å teste utsyret før jeg selger) er nå man innser at kansje fruen hadde rett når hun sa at det er akvarie ting over alt :) her er litt av det utstyret jeg har, skal liste mer senere når jeg får rydda og sortert litt mer.. tlf 92680576 -Deltec sump skummer SC2560 -Deltec sump skummer TS1250 turbo skimmer -Deltec reaktor FR509 (2stk) -Deltec kalkvannsmixer KM500 -Deltec Eco Cooler Smal (finner ikke kontroller men vifter er med) har også sumpen fra deltec som denne passer i -Deltec UV-filter 20w -Deltec UV-filter 39w -Vortech MP40es (hvit kontroller) 3stk -Vortech Backup batteri (kun vært ute av eske) -Tunze 7607/02 Water alarm -Tunze 5017 Water controller -Red Sea Berlinx2 skummer med pumpe -Grotech tech 3ng doserings pumpe 2stk (ene har 3 pumper men kun 2 virker, den andre virker alle 3) -Sander Ozonizer (ser gammelt ut men skal virke, aldri prøvd dette) har bruksanvisning -Santa monica 100 algea scrubber (fikk aldri prøvd denne, men solid bygd) -Ecoxotic LED cannon 453nm Blue 100w med ballast -Coral vue metal halid lamper med balaster 400w 2stk (husk å bruke solkrem) -Aquaripure Large Nitrat filter (tilsetter vodka for å opprettholde bakterie kulturen, må nok renses og restarte kulturen her før bruk da denne har stått ubrukt lenge) -Aqua Medic Cooler Titan 500 (Ble spylt igjenom før den ble satt bort, trenger å blåses for støv) -Aqua Medic nitrat filter med ekstra topp (usikker på hvem men tror det er nr1000) har bruksanvisning -Aquapro Osmose med uv-filter -Avast Marine Works Davy Jones Locker -DIV pvc rør og koblinger i forskjellige størelser nytt og brukt
 2. [ATTACH]27585[/ATTACH] [ATTACH]27586[/ATTACH] Da er rengjøring av skummer å påfylling av balling unnagjort. Oppdaget at avast swabbi'n på skummern har tatt kvelden, sist jeg sjekka den er for tre uker siden så kan trygt si at det lå ett godt lag med dritt i skummer halsen (har kun tappet skummerkoppen med slange), vil tro at dette har en go finger i alge problemet. Så note to self, ikke stol på nytt utstyr! Dette må også sjekkes!!
 3. Sliter litt med alge oppblomstring og noen koraller som sturer litt etter overflyttinga men det var forventa, ellers virker alt som det skal.. Ikke noe som har død..
 4. Haagsta

  God Jul

  God jul og godt nyttår alle sammen:-);-)
 5. Har ett 660l hjørnekarr med avrenning som gis bort, følger med hjemme snekkra bord og sump vis ønskelig, er ikke ripefritt men funker! Har også 2stk 110x50x40 (ca240l) det ene med bord, og det andre har det gått ett lite skår av. Ikke ripefrie disse heller.. Funker bra som sump/refugium/karantene karr? Tlf: 92680576, holder til i Enebakk litt utenfor oslo:-)
 6. Man kan vel ikke bare forby sånt over natta uten å ha en overgangs periode?
 7. [attach]27273[/attach][attach]27274[/attach][attach]27275[/attach][attach]27276[/attach][attach]27277[/attach][attach]27278[/attach]
 8. Takk for svar, tok opp alt av koraller og ls forsiktig og fanga fiskene til slutt, Sanda lot jeg bli igjen, har vært dårlig med slam suging dessverre ... Blir ny sand i det nye karret.. (Kommer mer bilder snart) Men det tok sin tid å flytte over koraller, fisk, ls og utstyr, glad jeg satt av 2dager..
 9. Flytte over fra gamle karret Idag skal jeg flytte over fra det gamle karret og over til det nye, alle verdier har vært stabile den siste måneden .. Men står jo her å klør meg litt i hue og lurer på i hvilken ende man skal starte, få ut fisk først er jo bare å glemme, men å ta ut ls og koraller vil jo grumse til vannet og utløse masse nitrat? Noen tips på hva jeg burde og ikke burde?
 10. Har 1stk Banggai som blir mobbet, denne trenger ett nytt hjem ganske fort.. Byttes bort mot nyttedyr... Ring / send melding på Tlf nr: 92680576
 11. Hvor mye trenger du?? Har en del "matter" her i Enebakk ca 30min utafor oslo
 12. Fint akvarium... Blir spennende å se utviklinga.. Kjedelig med sumpskaden...
 13. Haagsta

  Oppstart 1750 L

  dette høres ut som ett spennende prosjekt, gleder meg til å følge dette..:-)
 14. det står her fortsatt. tlf nr er 92680576.. er hjemme i hele morgen, vis det passer?..;-)
×
×
 • Create New...