Jump to content

samaki

Members
 • Content Count

  187
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About samaki

 • Rank
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  Finnmark

Converted

 • Fylke
  Finnmark
 1. Noen som har en slik til salgs, har en men trenger to.
 2. samaki

  snegle id?

  Har mange små snegler, de ser nesten ut som mini snegler av en type større algespisende snegler jeg hadde. Men er det de samme og formerer de seg når de er så små? Største er vell 6mm. Beklager kvaliteten, dårlig mobilkamera.
 3. saltvann.no sender jo ekspress over natta.
 4. samaki

  LED

  Har sendt PM.
 5. samaki

  LED

  Har svart i annonsen.
 6. Hei, Om jeg forstår det rett er ikke denne dimbar. Hvor høyt oppe tror du jeg må henge den? Lilla toner, hva gjør det begentilig med farvene i akvariet?
 7. samaki

  LED

  Hei, sett litt på Kessil a350W... den finnes vell med to forskjellige reflektorer vid og smal, hvilken er har du? Hvor lenge ca. er den brukt. Følger det med fester? Pris? Tror ikke PM fungere som det skal??? Du kan jo prøve. Edit: W står vell for Wide.
 8. samaki

  LED

  Har kjøpt men vet ikke hvordan jeg får slettet denne annonsen. Ønsker å kjøpe led lys til min lille tank. H:55 B:60 D:40cm Er det noen som har noe som passer. Priser 1000-2500kr.
 9. Hei, hvilken pumpe ståt i skummeren? Bilder? samaki1960(at)gmail.com.
 10. Jeg tror den vil overleve. Om den begynner å gå i oppløsning er nok alt håp ute. Disse bytter "skinn" innimellom og da ser hatten slik ut. Det gamle "skinnet" vil løsne i tynne flak. Det er ikke det samme som at den dør. Hvorfor den har knekt vet jeg nok ingenting om.
 11. Kan du ikke lage en felle av et rør som er stengt i begge ender og et hull som er stort nok til at den kryper inn. Legg en godbit inni og noe stein slik at den synker.
 12. Jeg ville bare ha festet den til en løs stein og satt den tilbake. Den har vell litt rester av stamme? Lag et rent kutt først. Jeg kutter stammen på slike om de blir for lange og bruker lynlim og/eller hyssing gjennom stammen til å feste dem. Lær-koraller kan sture lenge særlig når de blir flyttet på.
 13. Avsluttet men finner ikke ut hvordan jeg sletter dette.
×
×
 • Create New...