Gå til innhold
Informasjon
 • Vi jobber med flere funksjoner
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Benytt kjøp og salg-funksjonen fra menyen

Stian

Medlemmer
 • Innholdsteller

  114
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Good

Om Stian

 • Rang
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  Moss

Converted

 • Fylke
  Østfold
 1. Stian

  Tunze Turbelle stream 3

  Jeg også har mer støy enn det jeg mener en pumpe som reklamerer med at den er lydløs. Fikk til og med en erstatningspumpe fra tunze. Må si de ikke svarte til forventningene.
 2. Stian

  Er det greit med privatfragging?

  JA, det må være greit med privat flagging, det er slikt vi bygger ett miljø i denne hobbyen. Men det er en forskjell på å drive en "svart privat butikk" og fraggen for å å pynte på akvariebudsjettet. Selv så valgte jeg å levere kun til butikk slik at jeg kunne bytte til meg varer. Jeg hadde rett og slett ikke tid til å kvitte meg med dette privat og jeg syntes det er en god måte å støtte den lokale butikken. Fraggene blir naturlig nok dyrere enn om jeg hadde solgt selv. Ett aspekt til er at jeg ofte synes akvarister fraggen istykker akvariet sitt. Jeg vil heller se ett utvokst korallakvarium med helt standard koraller enn ett akvarium med sps samling av ultra frags( selv om potensiale er skyhøyt så har jeg til dags dato ikke sett dette i Norge)
 3. Jeg har turiaki, men det meste av den har gått i oppløsning uten at jeg skjønner hvorfor. Klarer sikkert å spre en liten kvist til deg. Suglabrada har jeg også og den vokser bra, men er den røde varianten.
 4. Stian

  Gate Valve i Norge?

  Hei, jeg bruker vanlige kuleventiler(GPA PVC) til samme metode, funker som bare det. trenger ikke gate ventil. Jeg har 3 avrenninger på 40mm, og ca 6-8000 liter flow igjenom.
 5. Da er vi nok flere. Sitter på fergen hjem nå etter tur retur Moss-Stavanger. Bare 100 mil på en dag, så hjem å pakke ut 6 kasser med sps) Og ja, akvatiske er kronisk dårlig til å holde det de sier:(
 6. Stian

  Reoler og akvarium selges

  Selger unna noen reoler og akvarium: 2 stk reoler av 4x280 liter.Disse er spesiallaget med målene 150x60x30. Laget i 10mm glass i sidene og 12 i bunn. Med midtdeler på 10mm. Alle akvariene er borret med overrenning. De 3 øverste akvariene har back to nature slim line og kommer med pvc rør som har mange avgreninger. Selve reolen er sveiset stål. Selges 4000kr stk eller begge for 7000kr 2 stk 720 liter B model aqualine med svart alu ramme med målene 160x75x60. De er så si ikke brukt(kun til å blande saltvann. De står i reol som er laget av sveiset stål. Selges 3500kr stk Befinner seg i Moss tlf:92252955
 7. Stian

  SPS-avleggere selges! Div

  Kunne tenkt meg den ja, men vet ikke når jeg får hentet.
 8. Stian

  SPS-avleggere selges! Div

  Er det superman monti på nest siste bilde?
 9. Stian

  ORA snowflake ocellaris

  Selger ett par som jeg har hatt i 3 år som kommer fra ORA i USA. Paret har ikke lagt egg(trolig pga mye flytting) Selges kr 2000. Befinner seg i Moss. send sms til 92252955.
 10. Hei, jeg har nå kjøpt denne, men jeg får ikke til remote acces. jeg har koblet med kabel til routeren. Etter all min kunnskap så har jeg gjort det riktig i touteren. men NOTHING..tips?
 11. Stian

  Ballast til ATI sunpower

  Hei, jeg trur Korallen har noen inne. Ja disse armaturen er noe herk, kjølingen er alt for dårlig. har skiftet veldig mange trafoer på ATI
 12. Har tenkt å kjøpe denne selv(har himla mye aquatronica utstyr så denne er en grei oppdatering) når jeg kommer hjem fra jobb, men har noen sp. Jeg ser at flere har problemer med netttilgangen med denne kontrolleren. Har du koblet den opp mot nettet og gått inn via aquatronica sine sider?
 13. Stian

  SOLGT - Unike knappekolonier selges

  Hei, har du en email adr jeg kan bruke til å kontakte deg, er på jobb i Nordsjøen så har ikke tilgang til tlf.
 14. Noen som har kjøpt denne å satt seg opp en mening?
 15. Stian

  E200 PowerRoll

  Hei, jeg har laget en versjon av dette filteret med elektromotor og level switch. Dette blw bare tørr testet og fungerte ganske greit men himla tungvint å skifte rull og det var rimelig løst satt sammen. Jeg har fått ca pris i å lage delene i hvit akryl med cnc pressisjon. Lenger har jeg ikke kommet siden jeg er på jobb i 4 uker til.
×