Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

smulemor

Members
 • Content Count

  2,774
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by smulemor

 1. Ser ut som det blir oppmøte herfra og gitt. Long time no see
 2. Diverse akvarier gis bort mot henting/bæring Kar 6: Aquastabil 160 liter, eldre modell. Følger med dekkglass og torørsarmatur T8. Slitt og en del riper men fint oppdrettskar etc. 100*40*40, armaturet er 75*22 Kar 5: Aquastabil 125 (?), eldre modell med stativ. 80*40*40, stativet er 60*40 Kar 4: 80 og noe liter med tett topp og innebygget filterkasse på høyre side. Ettrørs T8 armatur, mål 77*38*27 Kar 3: Sekskantet modell med dekkglass, usikker på liter men tipper rundt 60 ? Ene glasset er silikonert på nytt, ikke verdens peneste men var potte tett sist det var i bruk. Ca-mål: 60*45*32 Kar 2: Nanokar brukt til saltvann med tett topp, rundt 35 liter ? "Kassen" rundt lysrøret er noe slitt men alt fungerer. 47*25*33 Kar 1: Nanokar brukt til oppdrett med enkelt lysarmatur, rundt 25-30 liter et sted ? 40*24*29 Karene må hentes og bæres i Lier/Buskerud, står i kjeller. Alle karene trenger en vask men var tette sist de var i bruk. Send PM i første omgang for nærmere avtale.
 3. må ikke bumpe så fælt, skjermen rister !
 4. er ikke mitt prosjekt men gubben som leker med tanken. er i utgangspunktet enig men har lest en del om folk som får dette til utmerket over flere år og har selv opplevd kampfisker som ikke tålte å komme i større kar så jeg er litt ambivalent. personlig så har jeg lagt hele saltvannet på hylla inntil det finnes et tilfredsstillende møbelkar med lukket topp som jeg kunne tenke meg
 5. går vel strengt tatt under pico men humor me... boks av denne typen og gubben leker litt med tanken på saltvann. jeg tenker en liten LS, litt knapper og en reke men hva tror folket ?
 6. hva ER det der for en duppeditt ? luftbåren fisk ?
 7. la oss si det slik... jeg er mindre glad i båt på høsten og vinteren, det kan bli så... hm... bevegelig på de tidene :rolleyes: hva vil isåfall bare omvisningen koste ?
 8. pussig nok havner ikke denne tråden på "siste innlegg" lista mi på forumet så det var bare tilfeldig at jeg så en gjenglemt invitasjon til arrangement på facebook ? hvordan er muligheten til å møtes i københavn for oss som ikke er fristet på båttur tro ? ser Vegard har nevnt noe i samme baner lengre opp.
 9. må innrømme jeg fikk litt lyst på disse selv
 10. Vi måtte kjøpe inn en ny topp + lysdel til karet, var og hentet delene i dag men det er klin umulig å få delene til å passe ? i kassedelen fulgte det med ramme, en aluminiumslist og tre lokk. i lyspakken var det kun t-5 belysningen. Delene skal i følge imazo passe til hverandre men i praksis får vi det ikke til. lyslisten passer ikke inn i aluminiumslisten og uten aluminiumslisten så passer ikke de resterende tre lokkdelene. noen som har peiling på hvordan dette skal monteres ? på det nedeste bildet er det et spor med en pil på men ingen av delene passer inn i dette sporet da alt blir for trangt. hadde ikke toppen vært popnaglet så kunne man skrudd den opp og montert men det går jo heller ikke. noen her med juwelkar som vet hvordan dette monteres ?
 11. er på jakt etter en liten digital timer som faktisk virker, er det noen som har tips ? clas ohlson sine er ikke i min definisjon av "virker", har vært og byttet TRE ganger og til og med fått de til å stille inn for meg i tilfelle jeg gjorde noe feil men ikke #%&¤# om de skrur av og på lyset som de skal har sett på jula og biltema men de hadde bare gigastore og de må være små (evnt ikke bygge ut så mye på oversiden så de ikke sperrer neste stikkontakthull). manuell "trykk ned pinner" timer kan også være aktuelt så lenge den ikke bygger ut som nevnt over.
 12. smulemor

  Fly

  he he... flere flyplassfolk her inne skjønner jeg
 13. jobbehelg for meg dessverre, synd for tranpuddingen hørtes fascinerende ut :rolleyes:
 14. får blåtirsdag i morgen (i dag), måtte lade opp.
 15. fikk en flaske vannmelonsirup av godeste kaffemannen på jobb i dag, nå ligger isbitene til frysing så snart skal det mikses
 16. lekkert kar, noe å drømme om den dagen kjellerstue er i boks ;-)
 17. nei stemmer det, du er jo gift ;-)
 18. kommer helt an på dagsformen ;-) dårlig med manuelt arbeid skjønner jeg ?
×
×
 • Create New...