Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

smulemor

Members
 • Content Count

  2,774
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About smulemor

 • Rank
  Klubbmedlem
 • Birthday 11/02/1980

Converted

 • Bosted
  Lier/Moss

Converted

 • Fylke
  buskerud/østfold
 1. Ser ut som det blir oppmøte herfra og gitt. Long time no see
 2. Diverse akvarier gis bort mot henting/bæring Kar 6: Aquastabil 160 liter, eldre modell. Følger med dekkglass og torørsarmatur T8. Slitt og en del riper men fint oppdrettskar etc. 100*40*40, armaturet er 75*22 Kar 5: Aquastabil 125 (?), eldre modell med stativ. 80*40*40, stativet er 60*40 Kar 4: 80 og noe liter med tett topp og innebygget filterkasse på høyre side. Ettrørs T8 armatur, mål 77*38*27 Kar 3: Sekskantet modell med dekkglass, usikker på liter men tipper rundt 60 ? Ene glasset er silikonert på nytt, ikke verdens peneste men var potte tett sist det var i bruk. Ca-mål: 60*45*32 Kar 2: Nanokar brukt til saltvann med tett topp, rundt 35 liter ? "Kassen" rundt lysrøret er noe slitt men alt fungerer. 47*25*33 Kar 1: Nanokar brukt til oppdrett med enkelt lysarmatur, rundt 25-30 liter et sted ? 40*24*29 Karene må hentes og bæres i Lier/Buskerud, står i kjeller. Alle karene trenger en vask men var tette sist de var i bruk. Send PM i første omgang for nærmere avtale.
 3. må ikke bumpe så fælt, skjermen rister !
 4. er ikke mitt prosjekt men gubben som leker med tanken. er i utgangspunktet enig men har lest en del om folk som får dette til utmerket over flere år og har selv opplevd kampfisker som ikke tålte å komme i større kar så jeg er litt ambivalent. personlig så har jeg lagt hele saltvannet på hylla inntil det finnes et tilfredsstillende møbelkar med lukket topp som jeg kunne tenke meg
 5. går vel strengt tatt under pico men humor me... boks av denne typen og gubben leker litt med tanken på saltvann. jeg tenker en liten LS, litt knapper og en reke men hva tror folket ?
 6. hva ER det der for en duppeditt ? luftbåren fisk ?
 7. la oss si det slik... jeg er mindre glad i båt på høsten og vinteren, det kan bli så... hm... bevegelig på de tidene :rolleyes: hva vil isåfall bare omvisningen koste ?
 8. pussig nok havner ikke denne tråden på "siste innlegg" lista mi på forumet så det var bare tilfeldig at jeg så en gjenglemt invitasjon til arrangement på facebook ? hvordan er muligheten til å møtes i københavn for oss som ikke er fristet på båttur tro ? ser Vegard har nevnt noe i samme baner lengre opp.
 9. må innrømme jeg fikk litt lyst på disse selv
×
×
 • Create New...