Jump to content

frank t

Members
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About frank t

 • Rank
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  Hellvik Eigersund

Converted

 • Fylke
  rogaland
 1. Verdens snilleste fisk. Holder på med sitt og det gjør den hele dagen lang. Graver seg ned om natten.
 2. Har kjøpt noen bøker fra amazon i etpar omganger. Har aldri fått noe momskrav. Veldig greit å handle derfra. Anbefales.
 3. Må bare spør en gang til. Har du sett noe til glassrosene etter at du fikk den?
 4. Du har virkelig fått frem fargen på imperatoren. Hatten av.
 5. frank t

  Bildetråd

  Litt utvikling på sqammipinisen og en spisende fungia.
 6. Noen som kan hjelpe tro? Har et Giesemann 6x80w T5 der de to midterste rørene ikke tenner. Dette skjedde etter at jeg skiftet rør. De tente med en gang jeg byttet. Byttet på kaldt armatur. Etter at alle rør hadde komt på hørte jeg litt fresing fra armaturet og de to midterste slukket. Har prøvd og "rikse" litt på de da kommer de kansje en liten stund eller viser tegn til og komme. Sist jeg prøvde så var det ikke liv. Prøvde da og sette i nye rør på kaldt armatur og vips så var det lyst. Da de andre lysene kom på gikk det en halvtime så ble de midterste mørke. Har vel egentlig funnet ut at
 7. Kansje du kan skylde på imperatoren. Mine glassroser forsvant da jeg samtidig kjøpte imperatoren som du nå har og en coral beauty. Trodde det var coral beautyen som tok de. Ser nå at glassrosene er på vei tilbake. Har fremdeles beautyen.
 8. Saltvann i stavanger gjør det. Tror han skal ned dit en av de første dagene så ta kontakt fort hvis det er noe spesielt du er ute etter.
 9. frank t

  Bildetråd

  Favoritter Legger ved etpar favorittkoraller. Har funnet ut at den ene jo må vær en fungia. Den fulgte med i en knappekoloni jeg kjøpte for lenge siden. Knakk den av steinen den sto på da jeg bytta kar. Nå har den virkelig slått seg ut når den får stå solitært. Ser ut som det kommer ut en ny i foten av der den kom fra. Regner med det er vanlig. Den andre er en elegancekorall. Er nok det flotteste jeg har av koraller i mine øyne.
 10. frank t

  Bildetråd

  Nå skjer det noe Nå er det tydelig at det er en han på vei. Brystfinner og bakre del av ryggfinnen holder på og bli svart. Fisken er ganske dominant i karet/stimen. Gøy og få med seg dette. Skal prøve og ta bilder etterhvert som den forandrer seg.
 11. Kansje hatt en form for rogalandsmøte som en liten teezer først. Hadde jo fått en liten følelse med hvor intressant det hadde vært med auksjon da?
 12. Auksjon,hjemmemøter. Hva som helst for og møte flere saltiser i nogenlunde nærområde. Jeg er definitvt intressert. Har ikke spurt kona enda om jeg er intressert så det er med et lite forbehold:roll:
 13. frank t

  Bildetråd

  Har 7 av disse. Alle har hunnfarge nå. Dette er vel en potensiell han. De går forøvrig fint sammen. Angrer ikke på disse så langt. Heter pseudanthias squamipinnis. Hannene blir rosa.
×
×
 • Create New...