Gå til innhold
Informasjon
 • Vi jobber med flere funksjoner
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Benytt kjøp og salg-funksjonen fra menyen

AndréMF

Klubbmedlem
 • Innholdsteller

  911
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

AndréMF vant dagen sist Februar 27

AndréMF hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

215 Excellent

Om AndréMF

Converted

 • Biografi
  Lørenskog-gutt.

Converted

 • Bosted
  Åneby, Nittedal

Converted

 • Interesser
  alt for mye

Converted

 • Yrke
  Lærer i grunnskolen.

Converted

 • Fylke
  Akershus
 1. Skummer

  Fiskeolje og fôr med mye fett får forøvrig min skummer til å overskumme noe voldsomt, ikke stoppe opp. Men en del "plankton fôre, f.eks reefroids demper skummingen en stund. Trikset er å ha is i magen og ikke justere med én gang, blir fort for mye når vannet er mer normalt igjen.
 2. NYTT AKVARIUM PÅ BERGSBYGDA MONTESSORI SKOLE

  Nå er det to år siden sist det ble skrevet noe her, i mellomtiden har jo forumet blitt nytt, og det har sikkert skjedd en god del med akvariet også. Er det noen som har overtatt stafettpinnen?
 3. ID av div frags.

  OK Jenny, her var det ikke mye hjelp å få, så jeg skal gjøre et forsøk om ikke for at andre skal kunne si «næhæhei! Det er det IKKE, der er en.. « etc. Etc. Som du skjønner er jeg ikke knallstødig på korallnavn. Rosa Brokkoli = Lærkorall. Usikker på typen, muligens sinularia? De forandrer seg voldsomt fra «frag» til «voksen» i hvordan de ser ut. Mtp grener etc. Gult hull. Dette er ingen korall, men en svamp. Jeg har mange i mitt akvarium, andre skyr de som pesten grunnet kjemisk krigføring. Én teori er at jo sterkere farge, jo giftigere svamp. Den gule er dermed litt skummel ifølge noen. Bilde tre. Tilsynelatende heller missforsnøyde Palythoa / Zoanthid / knapper. KAN inneholde en av de sterkeste nærvegiftene (Palytoxin) vi kjenner, flere har blitt syke ved å håndtere disse, samt ved å skrubbe/varme/koke LS med resteer av disse på. (Jeg har hatt disse i mange år og lever fortsatt) Bilde 4, Lærkorall med hengende hode. Flott nybegynnerkorall. Solgte en for litt over ett år siden en som hadde hode på ca 50cm. I diameter. En liten rest ble til ny korall med hode på 15 cm i diameter. Den ga jeg bort for snart to måneder siden, og restene på steinen har på nytt begynt å danne polypper! Lykke til!
 4. Algeskrubber

  Hvor holder du og boksen til? Vh.André
 5. Medlemskontingent 2018

  Da er den betalt, jeg vil anbefale å ikke bare merke med " Medlemskap 2018", men inkludere forumnavnet / nick'et ditt også. Til moderatorene: det er godt mulig denne posten går medlemmene hus forbi, jeg mener det bør (tillates å) sende en høflig invitasjon til registrerte e-postadresser / PM om muligheten til å støtte SF nå som det har blitt så lekkert og velfungerende som det har blitt. Godt mulig det kan få folket til å ta en titt og opdpage revolusjonen også. Takk for den flotte jobben som har blitt gjort her inne (selv om jeg ikke bidrar så mye, ennå)
 6. Ønsker om statisk side: Råd til nybegynnere, lenker til sider med mye info, f.eks wet web media.
 7. Umiddelbart må jeg bare si, dette var sexxy! Jeg liker endringene og den glatte flyten i alt man gjør her inne nå, her tror jeg nok jeg kommer til å trives. Er detaljene for hvordan man igjen blir betalende medlem oppdatert / gyldige? Kudos Aleks!
 8. Stichodactyla tapetum

  Nydelig! Har du erfaring med at du klarer å holde symbiosen over tid? Mine krabber ser ut til å forsvinne etterhvert. Hva er eventuelt ditt triks? Forresten, kjempehyggelig at du er tilbake!
 9. SF Dead or Alive???

  Vil bare si meg hjertens enig i at SF bør opp og gå igjen, det er dypt savnet.
 10. Paracentropyge venusta

  Gratulerer Tom! Artig når slike juveler kan få entusiasmen til å boble over hos oss saltiser, lykke til med karanteneperiode og videre hold. Blir det salg på SPS nå da etterhvert?
 11. Anemone vs MP40 (Kristi himmelfartsdag)

  Huff, her har jeg heldigvis ingen erfaring. Ville bare uttrykke min dypeste medfølelse og ønske deg lykke til med gjenoppstandelsen.
 12. Diverse fisk og mykoraller selges billig mot rask henting.

  Adresse og kontaktdetaljer bør være med ? Vh.André
 13. NYTT AKVARIUM PÅ BERGSBYGDA MONTESSORI SKOLE

  Takk for fine bilder!! Hvorfor begynte dere med biopellets forresten? Vennlig hilsen André
 14. 2 stk. engineer goby

  Bor i Nittedal Jane og har sendt deg sms, takk for interessen.
 15. Hvor er boksen og det jeg skal putte i den!? ? Enig med Vegard, gleder meg til en annen plattform. Er det noen forumdu vet om som bruker den p.t så vi kan ta en sniktitt?
×