Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

hotchef54

Members
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 Excellent

About hotchef54

 • Rank
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  fredrikstad

Converted

 • Fylke
  østfold

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvor gammel er den? Ble det brukt lufttørker på innsug?
 2. Så ikke det før nå, har ordnet meg, så trenger ikke lenger. Sent fra min SM-G935F via Tapatalk
 3. Har du reaktoren for salg ennå? Kan du sende?
 4. Du kan jo kanskje bruke en oxydator Den har flere fordeler enn bare å øke oksygen. saltwater-conversion.com/products/sochting-oxydator
 5. Kan by 3500,- Med frakt
 6. hotchef54

  kjøler

  Stor kjøler ønskes Typ: Titan 2000
 7. Blir nok den minste maxpect'n på meg etterhvert, får gi oss en brukertest når du får den. er visst viktig å koble den opp i riktig rekkefølge har jeg lest, ellers vil den ikke starte.
 8. Interessant nytt m.youtube.com/watch?v=vCyUdIDg4KQ http://www.aquapro2000.de/en/Interzoo-2014/Theiling-Rollermat::10997.htmlm. youtube.com/watch?v=iH9WM0uuSCE
 9. Noen som har hatt eller har tenkt på skaffe pot-bellied sjøhest? (H.Abdominalis) Det er en stor kaldtvanns type, bør ha 18-22 grader. Hva tenker dere om å bruke norsk tang/alger i akvariumet til disse? Er vel ikke så mye som kan kjøpes i butikk som trives i den temperaturen? Skal heller ikke ha så salt vann så det blir ganske likt som på norske kysten.
 10. snile Hadde 2 stk, er aktive og fin snegler, men har lett for å gå i vannlinjen og over i avrennet, evnt i pumper, trur mine ble spist opp :-( likte de, vil prøve igjen senere.
 11. hotchef54

  Key Led

  Jeg har 165 w creed, hatt noe problemer med viftene, begynt å lage ulyd, reefshop ordner nye til meg så det blir nok bra, god service der. Du får mye LED for pengene, Det er litt tullete om strømmen går, da må du stille den inn på nytt og det må gjøres akkurat kl 20.00 på kvelden ellers blir den ikke i sync med nattlyset, håpløs løsning spør du meg ellers veldig fornøyd med armaturet.
 12. oppheng Jeg bruker denne til 165 w LED lampen min http://biltema.no/no/Fritid/Sykler/Tilbehor/Laste-og-oppbevare/Sykkelopphenger-27700/ 179,- Billig og kan enkelt heise opp lampen, med en snor/sene byttet tauet med en tykk fiske sene for å gjøre den litt mere diskre
 13. Den var mega tøff luresau, sikle sikle Får se om jeg får skaffet en sånn jeg og har ikke sett den før, likte fargen å de hvite polyppene i kontrast super nice, håper den ikke er alt for vanskelig.
 14. Bare hyggelig å kunne hjelpe ;-) Hva skal du bruke det til?
×
×
 • Create New...