Jump to content

LePaul

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About LePaul

 • Rank
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  Askim

Converted

 • Fylke
  Østfold
 1. LePaul

  Sykdom

  Okei.. Da får jeg vel dippe korallene.. Låner litt av deg jeg Haimat.. Regner med at du hjelper til.. hehe. Har jo aldri vært bort i dipping før. Kan jeg da legge korallene rett i hovedkaret da etter dippingen?
 2. LePaul

  Sykdom

  Kjøpte nylig noe sps korall fra en som har sykdom i karet.. Vet ikke hva slags sykdom det var, men fiskene til denne selgern dør mens korallene hans vokser bra... Det jeg lurer på er om kan koraller bære fiskesykdom? Koralllene er fine, polyppene er ute, fine farger, altså friske koraller. Har dem i karantene karet, tør liksom ikke legge dem i hovedkar ennå..
 3. LePaul

  Hva disse?

  Nakensnegle Så bare denne tilfeldigvis på glasset, fanga den ut. Er ikke lett å se etter dem når dem er så småe. Ser at det er en del knapper som har lukket seg, men kan ikke se noe som plager dem.
 4. LePaul

  Hva disse?

  Fisk Hvordan ble du kvitt disse? Vet du eller noen andre hvilken fisk som spiser disse? (reefsafe)
 5. LePaul

  Hva disse?

  Montipora Har noe montipora, noen har det bra, noen ikke. De som ikke har det bra sliter med alger(CYANOBACTERIA). Men har en korall som sliter, vet ikke om det er sneglen som er årsaken.
 6. LePaul

  Hva disse?

  Bilde nr 1 ser ut som en slags snegle, hva slags? nyttedyr? skadedyr? Hvordan bli kvitt dem hvis det er skadedyr? Bilde nr 2 ser ut som grønn rør, trodde først at det var børstemark, men det kommer jo ikke noe ut av dem, har veldig mye av denne.
 7. Uflaks. Har uflaks ved min første bestilling. 2 døde klovn. Mangler 1 sjøstjerne, 1 musling, 2 fisker. Fikk feil korall, feil goby. Knekt T5 rør. Men 2 reker, 4 andre fiskene, 1 sjøstjerne virker ellers OK. Litt skuffa siden det var mitt første bestilling. Håper det blir bedre neste gang.
 8. Rart Rart, for det var det nr Henrik ringte meg med.
 9. Giesemann Megachrome Coral 150w Det er vel 14,5K. Det vil bli gul igjen etter noe mnd? Hm.. Selgern så fargen vil holde ut 1 år.. og denne er en av de beste... hm.. Hva annet merke er det dere anbefale?
 10. Hei. nettopp byttet ut Hqi pærer til Giesemann Megachrome Coral 150w. Det lyser grønt? trodde det skulle være mere blått/hvit.... Blir den mer blå/hvit seinere? Noen som har erfaring til denne? Noe bra lys?
 11. Aha.. Aha.. daså.. ikke lett å huske all navne når man er fersk.
 12. Håper den lever etter at du har fanga den ut.. hørt at disse spiser glassroser. Sliter med glassroser, så hvis du greier å fange den ut og vil kvitte deg med den kan jeg gjerne ta imot.
 13. Gratulere med dagen. Visste ikke du hadde bursdag i dag. hehe. Gratulere med dagen
 14. cyano Okei. da kan jeg bare slappe av da.. ble litt urolig.;-). Men takk folkens. kuult å få svar så rask.. bare 2 spørsmål igjen. Hvor langt tid tar det før de blir borte? Når kan jeg putte i fisker?
×
×
 • Create New...