Jump to content

Reefman

Members
 • Content Count

  614
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Excellent

About Reefman

 • Rank
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  Stavanger

Converted

 • Fylke
  Rogaland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Noen som har denne? Den er utrolig enkel å sette opp men hver gang jeg lager et program og går ut av prog menyen stilles den tilbake til default settings, ser ikke at jeg gjør noen feil da det er såpass rett frem å stille den inn. noen som har hatt dette problemet? kanskje jeg har fått en defekt?
 2. Reefman

  Hvilke kirug?

  Ok, takker for svar.
 3. Reefman

  Hvilke kirug?

  Skal ha en ny kirug, hatt mange men aldri powder blue & brown og whitecheek så vil gjerne ha en av dem. Er jo ingen hemmelighet at Acanthurus familien er utsatt for prikk men hvor utsatt er de? Hvor vanskelige å holde?
 4. Kjipt å få et slikt tilbakeslag, men det var den nattesøvnen. Venter utålmodig på mer bilder av dette flotte prosjektet.
 5. Har hatt, funker bra, reddet faktisk karet mitt på en ekstremt varm sommerdag der temp gikk til et farlig nivå, fikk beskjed av seneye hub`n og fikk ordning på det. Imponert over lysmåleren også til den prisen. Man må kjøpe slides som varer en mnd men det er ikke akkurat noe arbeid. Anbefaler deg å stikke på clas ohlson å kjøpe deg en wifi hub så seneye`n står koblet til og måler&laster ned konstant å ikke bare når du kobler til Laptop.
 6. Hadde et hår/tråd alge problem som er fikset men det er fortsatt litt smått her og der som stritter imot, neste fisk oppi blir en kirug så da kan jeg slå 2 fluer i en smekk å finne en som er god på alge beite. Zebrasoma er bra men jeg har aldri hatt håralger før i den grad jeg hadde så jeg vet ikke hvor effektive de er på dem. Skal jeg ha en rå algemaskin kan jeg kjøpe en Atlantic blue men det er i min erfaring prikk magnet numero uno. Kanskje en white cheek? Har hørt at Chevron er bra men jeg er ikke noe fan av dem som adult.
 7. Reefman

  Alge problem

  Har startet et nytt kar og har fått en vanvittig mengde hår alger, på mine 10 år i denne hobbyen har jeg aldri sett noe lignende. Karet har gått i 10 uker, startet lyssyklusen for 12 dager siden, ferdig med diatom og cyano men hår algene vokser bare mer og mer. PO=0 Nitrat=0. Forslag?
 8. Noen som har erfaring med denne forhandleren?
 9. Bare hyggelig å kunne dele turen med litt bilder
 10. Slenger ut litt bilder fra 2014 turen min til De jong.
 11. Noen som vet om man får tak i royal exclusiv i Norge nå?
 12. Skal bygge et nytt kar, alltid brukt sort silikon da det er mange som mener at kalkalger legger seg bak fugene med blank silikon men har egentlig aldri fått dette bekreftet. Tenker å bygge et rimless med blank, hva mener folket? Er kalkalger bak fugene på blank bare en myte?
 13. Flott miniatus grouper selges (Cephalopholis miniatus), ca 20 cm. 1000kr.
 14. Trenger 4 stk reef white, holder til i stavanger.
×
×
 • Create New...