Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

YawN

Members
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About YawN

 • Rank
  Forumbruker
 • Birthday 07/20/1986

Converted

 • Bosted
  Sotra

Converted

 • Fylke
  Hordaland
 1. YawN

  LS-cene

  Jeg borret fint gjennom et par av mine tjukke klumper, ingen problem der, men kom jeg litt for langt ut i kanten av steinen, så skled borren av.
 2. Har tilsvarende til denne fra fish-street.com over mitt 63l og er positivt overrasket God vekst foreløpig
 3. Hei Øyvind, Har nå skumlest gjennom tråden din for n'te gang. Vil bare kjapt skryte over Scapen din, og tålmodighet tross mange ulykker, og ønske deg alt hell nå! Vil du skrive litt om lyset ditt, hvilken type, og grad av fornøydhet? Har selv et 63l nanokar under oppbygging, og er litt usikker ang. hvilken type lys jeg skal gå for i fremtiden, må jo selvsagt være skalerbart da det blir større kar etterhvert. Kjører i dag 150w HQI. (Kina modell) Er noenlunde fornøyd.
 4. Hmm. Prøvde dette litt, den flyttet mer vann. Men støyen kom tilbake med en gang jeg slapp. Et av forsøkene så sirkulerte den bra en stund, men lite/ingen bobler. Reagerte også nå på at den blåser luft ut der jeg mener den skal suge luft inn.
 5. Det virker som om den ikke klarer å sirkulere vann, og dermed ikke skumme.
 6. Hei alle. Har nylig gått til innkjøp av denne skummeren for bruk i mitt nyoppstartede 63l nanokar http://www.fish-street.com/aqua_excel_aehp1_handon_skimmer?category_id=130 Fikk skummeren i dag, og skulle testkjøre den litt før montering. Men denne skummer ikke som den skal, den står bare å bråker, og virker ikke som om den får "sugd" vannet gjennom. Noen som har erfaringer med denne, og om det er noen "tjuvtriks" for å få den startet? Prøvde litt av hvert for å fylle opp pumpen med vann, men den ville rett og slett ikke skumme som den skal. På forhånd takk for hjelp.
 7. Fantastisk fisk på bilde 2. Hva heter den?
 8. YawN

  Hva trenger jeg?

  En liten varmekolbe for å holde temperaturen stabil kan være greit. Du nevner ikke om du skal ha sump eller ikke? Hvis det, så må du ha overrenning og retur, men det regner jeg med du vet Velkommen til vår salte verden
 9. Tror dette er det som kalles "Knapper" og ikke stjernepolypp, og tror nok det er sannsynlig at den er ekte med så knæsje farger ja :-)
 10. Troyas Zoo på Sartor Senter har lagt ned saltvanns RSMen sin, og skulle visst ha en pause fra Saltvann frem til Sartor Senter skal bygges ut. De selger unna restene av utstyr "as we speak" Drotningsvik Zoo er på vei opp med noe som kan bli et spennende saltvannsutvalg, men det har de vært i snart et år
 11. Trochus=Turbo? Min turbosnegle lager hvertfall "klikkelyder" :-) Postet fra iFonen
 12. YawN

  Min salaris dör

  Vår spiser heldigvis nesten alt vi forer med, men er mest glad i Artemia. Lykke til Postet fra iFonen
 13. Hvis ikke jeg tar helt feil, så skal den stilles inn så det skummer (bobler) mellom midten og øverste delen av røret inni skummertoppen. Så avgjør du selv hvor "vått" du vil skumme Postet fra iFonen
 14. Jeg har ikke borret i mitt kar, så vil ikke påstå at man må det. Har overrenningsboks og slange på utsiden fra retur. Ikke like pent, men fungerer greit :-) Postet fra iFonen
 15. YawN

  Klikklyder

  Turbo Sneglen vår lager klikkelyder når den "rister seg" inntil glass eller stein. Postet fra iFonen
×
×
 • Create New...