Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

Ldog1988

Members
 • Content Count

  559
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Ldog1988

 • Rank
  Forumbruker
 • Birthday 05/06/1988

Converted

 • Bosted
  Novvegen

Converted

 • Fylke
  Sola
 1. Bruker blank silikon til sumpa har virket flott i 2 år nå, alle akvarier må settes inn med ny fuge etter X antall år
 2. Litt igjen nå er nesten alt borte men noen dyr trenger fortsatt et nytt hjem, selger unna alt, utstyr selges også nå. Annonser er lagt ut.
 3. Til dere som meg, som også lurte lenge på hva farge skal jeg ha på bakgrunnen? Så velger du blå og er miss fornøyd hva da? Jeg spray malte og fikk ett permanent resultat. Så hørte jeg om folie men fant aldri en leverandør... Nå som jeg har funnet det perfekte media til bakgrunnen, Plasti Dip dette påføres som spray maling men blir du misfornøyd kan du dra det av som folie.
 4. alt skal bort Bilder av det som skal bort
 5. Legger ned for denne gang Dette karret legges ned og selges siden jeg flytter fra Stavanger til Kristiansand Interessert? 97669780 Liten film som viser hva som er i annonsen http://www.youtube.com/watch?v=IsR3yDSt9lg&feature=youtu.be Koraller og Fisk
 6. Da har jeg oppdaget sprekk i karret men reddet meg med gaffa og silikon for nå. Det jeg lurer på hva er din drømme dybde eller hva dunker best for deg? Tenker da på stuekar, vi alle vil jo ha 2 etg. høyt seaworld med hus på ;-). Meg selv har bare hatt 40cm.
 7. Sanasol/appelsin saft = fiskesprett
 8. En tanke. Kan det være at naboen(e) er redd for lekkasje men skylder det på støy? Si du har kastet ut akvariet og se hva som skjer med støyen.
 9. Bor ved UiS oljedirektoratet om du ønsker å ta en titt på et litt annerledes oppsett. 97669780
 10. prøvde å fore hammeren med artemia ell. men virket bare som den ble irritert i motsetning til trompet korallen som flekker ut tentaklene med en gang.
 11. Er ikke T5 å ta 2 steg tilbake? Da får du problemer med varme og må finne en løsning for kjøling, pluss rør bytte 1 gang i året. Men siden du er villig til å bruke så mye penger på ny lampe ta en titt her og gjør deg opp en mening http://www.advancedaquarist.com/2012/10/aafeature, min tolkning av artikelen er: Det blå spektrum er viktigst for våre koraller men skal man har koraller eller annet fotosyntetisk som lever fra 5 meter og opp trenger man mye av det grønne til røde spektrumet. Jeg tror også lampa di er litt over vurdert når det kommer til watt ser at på nett siden skriver de 165w på 48 leds noe som gir ca. 3,5w per led noe som ikke er sunt for LEDene. De fleste produsenter legger inn en motstand(eller kjører ned strømmen) slik at LEDen gir ut max på 2.5-2.7w så når du da kjører din lampe på full guff så får du kun 130w over 250liter, til sammenligning har jeg 150w på 70% over 120liter. Jeg tror du gjør smart i å skaffe en LED lampe til eller oppgradere til en kraftigere slik at du kan skru ned lampa mot å kjøre den du har nå på full pupp.
 12. tror det de inneholder jern nikkel og Neodymium, men tenker selv å lime en slik på en plug for så dekke magneten med silikon. Rust er ikke så farlig da siden vi dytter jo rust ned i reaktorer for å dra ut fosfat
 13. tenkte å bestille Neodymium Magnets på ebay for så lime disse til frag plugs ;-)
×
×
 • Create New...