Jump to content

C Lurås

Members
 • Content Count

  686
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About C Lurås

 • Rank
  Forumbruker
 • Birthday 10/20/1980

Converted

 • Bosted
  Hokksund

Converted

 • Fylke
  Hokksund

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det må jeg si at det har vel planlagt. jeg kan vel si det sånn at så langt tid klare ikke jeg å vente. med planen er god. Det er nå lenge siden jeg har vært innom her. Og noe år siden jeg la ned.
 2. Om di skal holde på lenge så kan du tømme sumpen og legge isopor under. 10-15 mm isopor.
 3. C Lurås

  Musling død?

  du ser det ganske tydelig om den er på vei til å dø eller har dødt..
 4. Fader å for det voker hos deg da?? ser at SSC har lagt base allerede. :9 kjøre du ozon??
 5. ja fargen på enchinataen har blitt veldig rar etter temperaturen i sommer. den var hvit før så den kommer nok tilbake håper jeg.. microlaosen har jeg nok plassert den litt for høyt så kan hende den blir bedre, har flyttet den litt ned som du sa så vi får se om det blir noe forandringer.
 6. Ja de bildene dine er fantastisk, takk for besøket koselig å se deg igjen. Skal bli morro å se systemet ditt oppe å går igjen. Som Andreas sa acropora med sinnsyke PE. Dere må ikke spør meg hva jeg har gjort men ett eller annet riktig med positiv virkning System per dags dato. - 325 liter + 190 sump. - Elos E-Power 2x250 w 17500k giesemann megachrome crystal. - 3x 6095 tunze med kontroll. - BK cone 200 skummer. - Matrix medie i reaktor. - Ca 200 ml bio pearls i next reef reaktor. SUMP: 190 liter med refugium av Chaetomorpha alger. Tilsettinger: Red Sea co
 7. Synker vannet fra hoved karet?? Hvor gammel er karet ditt. Kan høres litt ut som silikonen har slippi i bunnen. Men ikke få panikk. Bare ett teori.
 8. Ja det er jo synd at det skal være sånn.. Jeg har selv ikke giddi å bet kontigenten for 2013. Ikke bare at det er "useriøst" kjøp og salg. men mye av det er samme omigjen og omigjen. Jeg er alldeles ikke utlært i denne hobbyen og er altid på utskikk etter nye lærdommer. Å drifte ett saltvanns kar er så som så.
 9. Jeg må bare si at jeg syns det er rett og slett dritt kjøp og salg trådene som ikke blir besvart av persjonene som legger ut gjenstander for salg/bytte, Skal dere selger/bytte eller ikke?? Er gjenstanden solgt?? Om den er solgt, Så SLETT salgs tråden, Opplever dette så ofte nå at jeg så vidt gidder å inn på kjøp og salg. Det gjelder også andre veien. Har lagt ut frags for salg og mange ringer og skal ha. Men dukker aldri opp. Har til og med fragge spes for noen av dem. Så nå har jeg endel frags på hylla som skulle ha vært hentet for flere uker og mnd siden. Useriøst... Synd at det skal v
 10. ser det.. hmm rart.. alle bildene var der.. sikkert forbi jeg bare forbruker
 11. Hallo!! Litt bilde opdateringer. Lengesiden nå.
×
×
 • Create New...