Gå til innhold
Informasjon
 • Vi jobber med flere funksjoner
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Benytt kjøp og salg-funksjonen fra menyen

Tomas

Styremedlem
 • Innholdsteller

  939
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Tomas vant dagen sist Mai 15

Tomas hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

108 Excellent

Om Tomas

 • Rang
  Klubbmedlem
 • Bursdag 19. april 1981

Converted

 • Bosted
  Drøbak

Converted

 • Interesser
  Dykking

Converted

 • Yrke
  Heismontør

Converted

 • Fylke
  Akershus

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tomas

  ReefMeet nyheter

  Salt på søndag sier du?! OAK som prøver seg igjen eller mener du OAK på lørdagen og Reefmeet på søndag? Om sistnevnte er korrekt, så blir det jo en knallhelg for alle akvarister i landet!
 2. Dette liker jeg! Takk for innspillet Ken!
 3. Tomas

  ReefMeet nyheter

  14.10.18 er herved holdt av og booket! Nå er det bare å gro koraller og hamstre fisk folkens... Tidenes auksjon incoming!
 4. Hei folkens, Reefmeet i februar 2018 ble en meget bra oppgradering av konseptet og jeg føler de besøkende var enig i det. Flotte foredrag, finfine lokaler, engasjerte leverandører og entusiastisk publikum. Se video fra arrangementet her, produsert av Haukeblikk film. ReefMeet promo video Ellers så kan jeg informere om at jeg nå har fått muligheten til å dra Reefmeet konseptet inn i Saltvannsforum hvor vi i det nye styret skal jobbe med å planlegge nytt møte. Jeg kan røpe at jeg allerede jobber med en ren Reefmeet-auksjon høsten 2018 og er positiv til ett nytt Reefmeet mars 2019. Vi kommer tilbake til detaljer men først må vi få unna bading, ferie og sommerøl. Stay tuned folks! Husk å passe på karrene deres i sommervarmen! (Hvis ikke så sees vi nok hvertfall på Reefmeet auksjonen! ) mvh Mr. Reefmeet
 5. Hei, På vegne av det nye styret ønsker jeg informere litt om planene våre fremover. Vi er ett knippe ivrige og entusiastiske akvarister fra Østfold, vestfold og Akershus i forskjellige alder og erfaring. Noe som vil være perfekt for fremtiden og oppgaven vår med å gjøre klubben mer attraktiv, få mere diskusjoner, deling av tips og råd og selvfølgelig få i gang hjemmemøter og andre show. Selve forumet og det tekniske rundt det skal også videreutvikles. Mulighetene er mange, ideene er enda flere så vi må få sommeren på oss til å planlegge høstens aktiviteter. Vi håper at flere vil hjelpe oss med å få forumet til å bli ett mer attraktivt sted for oss i miljøet! Har du noen gode tips, ideer eller ønsker - del de med oss! På vegne av styret så ønsker jeg alle en god 17. mai og en god sommer! Happy reefing! Mvh Tomas Kaumer Ny leder av saltvannsforum [email protected]
 6. Tomas

  Årsmøte 3 Mai 2018

  Åssen er det med å ta med objekter på ett årsmøte? Er vel anledning for å selge/ kjøpe litt levende på disse møtene også i form av en auksjon eller?
 7. Tomas

  Årsmøte 2018

  Hei, jeg skal gjøre mitt beste for å dukke opp, men frisen ble kort så må forsøke å skyve noen andre avtaler først
 8. Tomas

  Medlemskontingent 2018

  Betalt. Nå må sittende styre få ut finger'n å innkalle til årsmøte. Nok av medlemmer som etterspør nå syntes jeg.
 9. Vil styret kalle inn til møte snart ell?
 10. Tomas

  Reefmeet 24.02.2018

  Nå er det ikke mange dagene igjen!
 11. Tomas

  Reefmeet 24.02.2018

  Her er programmet for Reefmeet! Håper vi sees! Program Reefmeet.pdf
 12. Tomas

  Reefmeet 24.02.2018

  Bare 14 dager igjen! Hvem gleder seg? Vi ønsker å rette en stor takk til alle våre sponsorer som stiller opp for oss akvarister! Tusen takk!
 13. Tomas

  Reefmeet 24.02.2018

  Reefmeet har kontaktet teamet bak filmen "Chasing Corals" som mer enn gjerne ønsket at filmen vises under Reefmeet! Da blir det sånn Velkommen!
 14. Tomas

  Reefmeet 24.02.2018

  Jeg ønsker meg flere selgere til Reefmeet! Det er vel noen flere med frags og teknisk utstyr for salgs? Meld dere som selgere til [email protected]
 15. Hei Jostein, Hvor holder du til hen i verden? Ofte så vil det være lurt å besøke noen i nærheten for tips, råd og lettere kunne sette seg inn i hvordan dette funker. Om du bor i nærheten av Oslo så kan jeg anbefale deg å ta en tur til Drøbak den 24.02 på Reefmeet. Ett av foredragene er rettet mot nettopp nye som deg. Alternativt kan du komme til meg i Drøbak når det måtte passe så kan vi ta en saltprat over en kaffekopp.
×