Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

Tomas

Klubbmedlem
 • Content Count

  1,225
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  44

Tomas last won the day on September 23

Tomas had the most liked content!

Community Reputation

198 Excellent

2 Followers

About Tomas

 • Rank
  Styreleder
 • Birthday 04/19/1981

Converted

 • Bosted
  Drøbak

Converted

 • Interesser
  Dykking

Converted

 • Yrke
  Heismontør

Converted

 • Fylke
  Akershus

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har brukt sort folie utvendig på bakveggen.
 2. Hei, høstferien er ett faktum så kona og jeg plasserte barna til familiemedlemmer og har rømt til fjells for jakt og fiske. Været satt en grei stopper planen og en ny plan er iverksatt - vi skal besøke Atlanterhavsparken. Er vi så heleide å ha noen i miljøet som jobber der tro? Jeg minnes dette for en god tid tilbake.
 3. @Eagle Han har nettopp koplet opp sine nye lamper. Jeg så dem hos han i Bærum forrige uke. Rimelig lekre lamper må jeg si! @eques har også samme lampe i Oslo.
 4. Hei, jeg har lagd en slik "manifold" som du snakker om. Jeg bruker en egen returpumpe til manifolden og en dedikert til returfunksjonen til display kar. Jeg bruker to forskjellige pumper for å ha mest mulig stabil flow opp i display, uanhengig av last gjennom manifold (Jeg har UV, reaktor, kjørler tilkoplet min nå med muligheter for enda flere tilkoplinger). Se min byggetråd her, så får du kanskje noen tips.
 5. Hei, covid-19 har satt en stopper for all aktivitet i klubben og hverken Reefmeet, hjemmemøter eller årsmøte vil bli avholdt på ordinært vis. Styret ønsker allikevel å få gjennomført ett type «årsmøte» hvor vi kommer med en beretning, regnskap, viser endringer i styret og evt innkomne forslag. Det som er spesielt er at vi ønsker å avholde dette uten å møtes og heller bruke forumet som en slags passiv plattform. Vi varsler nå om gjennomføringen av ett slikt covid-19 årsmøte og ønsker at innkomne forslag sendes klubbstyret innen 14 dager. Vi har 2 som er på valg i klubbstyret (nestleder og kasserer) og styret har kandidater til disse vervene. Meld ifra til klubbstyret om du skulle være interessert! mvh Tomas På vegne av styret
 6. Er du i Drøbaks området så får du si ifra. Jeg har stort sett endel SPS, noe LPS og mykt liggende
 7. La oss få se noen uredigerte, impulsive og tilfeldige bilder av systemet og litt innhold! Jeg fyrer igang: 720 display med sump. 4 x GHL Mitras lamper. 1 år og 9 måneder gammelt system. Noen top-Down bilder av mine tre forskjellige Acropora Milleporas og en lånt Montipora Rainbow. Gleder meg til de to nye Milli’s blir like store som den grønne! så...få se din!
 8. huff. Synd for deg og han. Utrolig unødvendig bruk av ressurser, tid og penger... Lykke til med prosessen Andrè
 9. Da kam hi avtale nærmere via telefon. Du når meg på 46949798. kan tipse om Drøbak akvarium i slengen.
 10. Hei, velkommen til saltvannsforum og til denne spennende hobby’n! du har mange fornuftige spørsmål og jeg bidrar gjerne med tips og råd. Jeg bor i Drøbak, så det er ikke så langt unna om dere vil ta turen for en salt prat og gå gjennom litt. Selv så var jeg flittig i begynnelsen når jeg kom inn i hobbyen med å besøke andre akvarister for å få inspirasjon, tips, se og lære så det vil jeg anbefale deg også. Det kan være mye å spare bedre i kroner og arbeid. jeg avventer ett svar på spørsmålene dine littegrann, i håp om at jeg slipper å skrive og heller kan ta det personlig via ett besøk mvh Tomas
 11. Kommer med en generell ansvarsdeling om en bruker på Finn.no; brattelidb. Han skal være fra Porsgrunn/Larvik området. Her er 3 erfaringer den siste tiden fra 3 forskjellige akvarister. - han ønsket ting på oppkrav, men ignorerte alle meldinger og lot den gå i retur dvs. Selger står med regningen for oppkrav. Lite seriøs bruker - holdt av en haug med koraller og selger skulle møte han på fergekaia, men dukket aldri opp og svarte aldri på tlf og SMS. Selger har kjørt bomtur og holdt av uten grunn. - holdt av fisk som skulle hentes men dukket aldri opp. Resulterte i fiskedød Pga krangel i karret for selger.
 12. Tomas

  Molly Miller selges

  Selger en ca 7 cm stor Molly Miller blenny (Scartella cristata). Frisk, spiser alt den får servert og er en effektiv algespiser. Spiser av hånda. De er kjent for å forsyne seg av glassroser også, men det kan jeg ikke garantere. Jeg har få glassroser i karret nå, men jeg har også en Chelmon i systemet. Sendes ikke. Må hentes i Drøbak 650,-
 13. Dere blir nå noen tungvektere innen akvarielys Det blir spennende å se resultatet på begge løsningene deres
 14. Tomas

  Bakvegg

  magnet kombinert med lim kan vel også være ett alternativ, men pass på så den ikke ruster og avgir uønskede ting i vannet.
×
×
 • Create New...