Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

Tomas

Klubbmedlem
 • Content Count

  1,144
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  34

Tomas last won the day on July 3 2019

Tomas had the most liked content!

Community Reputation

172 Excellent

1 Follower

About Tomas

 • Rank
  Styreleder
 • Birthday 04/19/1981

Converted

 • Bosted
  Drøbak

Converted

 • Interesser
  Dykking

Converted

 • Yrke
  Heismontør

Converted

 • Fylke
  Akershus

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. It's official. Drøbak 2020!Stay tuned for more info...
 2. Time Left: 24 days and 6 hours

  • FOR SALE
  • USED

  Ecotech Radion Xr30w pro gen 3 selges. Ny i 2015, kjøpt brukt av meg i 2017 hvor den ble brukt i mitt forrige system ett års tid. Lampen har vært på rep hos Ecotech i Tyskland å byttet det ene ledcluster kortet. Funker nå som den skal, uten noen kjente feil eller mangler. Vifte er byttet ut da de originale bråker mye. Nåværende vifte har vesentlig redusert støy. Befinner seg i Drøbak men kan sende mot frakt. Bildet er lånt fra internett.

  3,250.00 NOK

  Drøbak

 3. Time Left: 24 days and 2 hours

  • FOR SALE
  • USED

  Jeg må selge en rå T5 lampe pga for høy varmeproduksjon i en lukket topp. Nye rør i 2019. Styremuligheter av lys og led nattlys via Bluetooth. Lampen er brukt i 2 år. Backlight fungerer ikke i display men man ser display allikavel. Originalvifter bråker, så de er erstattet av eksterne utenpåliggende og større vifter på den ene enden slik at den blir mer eller mindre lydløs. Jeg har modifisert oppheng til å kunne bruke både tau og wire. Størrelse på lampen er: 540mm x 1220mm Befinner seg i Drøbak. Les mer om den her: https://webshop.korallen.no/products/diuna-t5-854w

  3,000.00 NOK

  Drøbak

 4. Time Left: 24 days and 1 hour

  • FOR SALE
  • USED

  Selger en brukt batteribackup og en returpumpe. Returpumpe er en 3000 l/h DC pumpe: 200,- Mål: 14 x 9 x 11cm Maks flow: 0 - 3200L Maks løftehøyde: 2.8 M Tilkobbling: 8/12/16mm DC24V 25W Batterybackup: 500,- https://www.fish-street.com/battery-coralbox-powercell-for-backup-jebao-pump-dc-pump?search_string=battery

  500.00 NOK

  Drøbak

 5. Time Left: 24 days and 1 hour

  • FOR SALE
  • USED

  HOLDT AV TIL LØRDAG 25.01 Selger en Bubble magus skummer som aldri ble brukt i mitt system. Som ny Capability : 700-900 liter pump: 2000/I Pump power: 33W, 220V 50Hz Air intake : 500L/H Dimensions: 250*185*525mm(9.8" * 7.2" * 20.6") Cylinder: 15CM Water level :9.5"-11"

  1,900.00 NOK

  Drøbak

 6. Time Left: 24 days and 1 hour

  • FOR SALE
  • NEW

  Selger en reactor som aldri ble brukt i systemet mitt. Model : C120-1ATPump : Atman PH1100Power :15WVoltage: 220V 50Hz /110V 60HzReactor Room :5″Size : 200 * 140 * 500mm( 7.8″ * 5.5″ * 19.6″)Capability:1000L(265G)

  1,000.00 NOK

  Drøbak - NO

 7. Hei, Vi må finne kyndige personer til å hjelpe oss med vårt Invision forum. Forumet er nå i knestående, med overbelastet server (bilder er fjernet midlertidig som følge av dette), sikkerhetsoppdateringer og andre oppdateringer er ikke utført, påstartede prosjekter er ikke landet, en database og ett oppsett som må gåes igjennom og behovet for å finne noen til å hjelpe oss er kritisk. Kjenner du noen som kanskje kan hjelpe oss, om så profesjonelt? Vi må se på alle mulighetene vi har. mvh Tomas
 8. Jeg tar turen til Oslo denne ettermiddagen. Gleder meg til å se systemet ditt Tom. Tar med noen poser med diverse frags for auksjon. Vi sees!
 9. På oppfordring fra Tom Selvåg, drar vi igang et hjemmemøte. Og hjemmet som åpnes denne gangen, er mitt. Det jeg har å vise er et Redsea 420 Reefer, som har vært oppe og gått i en 3 års tid nå. Dette er mitt første saltvannskar, etter å ha vært ferskvannsakvarist siden barneårene. Er det noen som ønsker å ta med objekter til en liten auksjon, så skal vi greie å få avviklet dette også. Akvariet befinner seg sentralt i Oslo, Schivesgate 4 på Frogner. Bare gå etter det blå lyset...Husk Oslo Kommunes parkeringsregime, ved parkering. Greit med plasser rett utenfor døren. Mvh Tom Aanensen, tlf.: 93047658
 10. Hei, Velkommen til vår salte verden. Om du har valget mellom med og uten sump så hadde jeg gjort alt jeg kunne for å ha sump. Trenger ikke være stor. jo større jo bedre osv. men får du plass til skummer, varmekolbe, returpumpe og kanskje plass til filter/reaktorer så er det alt du trenger, i tillegg til boblefeller for å ikke få microbobler i dispaykar. Åpen topp er nok mest med temperatur å gjøre. Vi vil nødig ha noe mer enn 28-29 grader i karrene. Jeg ville startet med å bygge revet med steinene, så når du er fornøyd limt, stripset eller festet dem skikkelig i hverandre før, sand og vann. Dermed står steinene best og mest stabilt til fremtiden. Det gir deg også muligheten til å bygge revet utenfor karret, og så løfte inn større deler etter å ha limt/festet dem i hverandre utenfor karret. Oppstarten av systemet vil gi en del alger, så ett tips er å investere i en del snegler, erimittkreps, sjøstjerner, algespisende fisk og lignende i starten, når verdier og forhold er tilstede for dette. La meg komme med ett par tanker til overflow. 2 etg sier du og overflow box - jeg kjenner jeg grøsser litt (mest spøk, men vann som ikke kan kontrolleres er dømt til å renne der det ikke skal) Jeg kan forstå din respekt for å borre i glass, men da har jeg ett helt klart tips som å få noen til å gjøre det eller selg karret og skaff ett som er borret. 2 eller 3 hull,hvor 2 av dem er vann ned i sump og vann tilbake i display går via 3. hullet eller utvendig over kanten. Da vil du i minst mulig grad risikere at ting renner over og ut av systemet om owerflow skulle stoppe f eks. Du kan selvfølgelig ha en nivåbryter på karret i displaykar som stopper returpumpe opp fra sump, men min erfaring er at pumper og elektronikk vil svikte en eller annen gang. Det finnes mange fallgruver, men trøst deg med at vi andre har tråkket i dem alle sammen. Spør oss derfor om du lurer på noe. Det finnes ikke dumme spørsmål Lykke til med prosjektet. Håper du vil trives med saltvann i stua - det gjør hvertfall vi ! Se om du får noen tips i tråden min:
 11. This advert is COMPLETED!

  • FOR SALE
  • USED

  frag-karret under systemet mitt begynner å fylle seg opp. En del snacks, men dessverre håpløse bilder. Kom innom for en kaffe og en titt. Priser varierer fra korall til korall. Mvh Tomas Kaumer

  NO VALUE SPECIFIED

  Drøbak

 12. Har vi noen kandidater til å delta som selgere? Selv skal jeg nok klare å skrape sammen en 20-30 objekter men vi trenger fort 150 ++ for å kunne få gjennomført en skikkelig auksjon.
 13. Tomas

  Hva er dette?

  hmm. litt usikker dessverre. Mener da å ha sett dette før men har ikke observert at de plager koraller rundt. Håper vi har noen andre som kan besvare dette.
 14. Hei, lokalene trenger ikke å være så store. Fra tidligere rene auksjoner så er vel besøksantallet ett sted mellom 30 - 50 pers. så det kreves i utgangspunktet ikke noe mer enn stoler å sitte på og ett par bord.
 15. Hei folkens, Styret i akvarieklubben ønsker tilbakemeldinger på en potensiell Reefmeet auksjon i starten av 2020. I første omgang så trenger vi deres innspill på om vi har nok selgere. - Har du noe du kunne tenkt deg å solgt på en slik auksjon? - Hvor mange objekter tipper du at du kunne stilt opp med? Deretter ønsker vi tips til lokale i Oslo området. Drøbak akvarium er også potensielt lokale. La oss høre fra deg. Mvh Styret
×
×
 • Create New...