Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

Tomas

Klubbmedlem
 • Content Count

  1,170
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

Tomas last won the day on May 13

Tomas had the most liked content!

Community Reputation

180 Excellent

2 Followers

About Tomas

 • Rank
  Styreleder
 • Birthday 04/19/1981

Converted

 • Bosted
  Drøbak

Converted

 • Interesser
  Dykking

Converted

 • Yrke
  Heismontør

Converted

 • Fylke
  Akershus

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. oppdatert annonsen og bildene litt
 2. Hei, nå har jeg en dårlig nyhet til deg. Jeg er dessverre bortreist hele kommende helg (fredag rett etter arbeid - søndag ettermiddag). Om du fremdeles ser noen muligheter så gi meg beskjed. Du når meg direkte på 46 94 97 98. mvh Tomas
 3. Selger diverse frags av SPS, LPS og mykt. Alt har gått lenge i ett større system uten kjente sykdommer eller større utfordringer. Seriatopora Hystrix - fra 150,- Stylophora Milka - fra 150,- «Charlice», knallrød 200,- Montipora Setosa - fra 150,- Acropora Sp, lilla-ish 150,- Grønne stjernepolypper - 50,- Div zoas fra 100,- for frags og oppover Riccordea Strawberry Yuma 200,- Rhodactis, grønne 150,- Trompet korall fra 150,- Euphyllia Frog spawn fra 100,- Diverse skiver i diverse farger Sender ikke, må hentes i Drøbak. Sender ikke, må hentes i Drøbak.
 4. Jeg vurderer å bytte ut en større acropora. Er det noen som er interessert i en større koloni? ID er usikkert dessverre. Si gjerne ifra om du mener du vet hva det er for en art. 1000,-
 5. Herlig! Dette er spennende. Jeg kan tipse om tre norske butikker til: Richard i Fredrikstad: Zoohjørnet Østfoldhallen Torstein i avdeling Stokke, Vestfold: Krizoo Begge har saltvannsavdelinger og er verdt ett besøk om man er i nærheten. Dream aquarium i Bergen. Selv har jeg ikke vært der men de stiller alltid opp på Reefmeet arrangementene og er godt omtalte butikker.
 6. Hei, Jeg har litt i Drøbak om du skulle være i nærheten, som kan passe dine ønsker: div skiver, riccordea strawberry yuma, rodachtis, div zoas etc.
 7. Jeg ser at du er forumbruker og ikke klubbmedlem Andrè. Om du tenker å annonsere som bedrift (jeg mener å huske at du var registrert som bedrift?) så kan vi sikkert få lagd en egen "forhandler" mappe på bedriften din
 8. 2700 liter og akvariumet ser nesten lite ut... Da har man stooore fisk I mitt neste liv skal jeg ha keisere jeg også! Flotte fisk altså.
 9. Reefmeet 2020 blir nok en realitet, selv om verden er litt pause modus i øyeblikket. Vi skyver planene og håper at vi kan gjennomføre ett møte høsten 2020!
 10. Hei, har noen laget dette selv? Hva brukte dere i såfall som materialer og har dere kontrollert at det er trygt å bruke i karret og ikke gir fra seg noen uønskede ufyseligheter?
 11. finnes det ingen som vil dele sine forsikrings tips eller er det ingen som har forsikret karrene sine?
 12. Selger koraller og frags. SPS og LPS: Montipora Capricornis, Rød - ca 15x10 cm 350,- Montipora Setosa - 150,- Montipora Sunset - 100,- (små) Seriatopora Hystrix - 100,- 150,- Stylophora - 150,- «Charlice» mørk base og knallgule munner - 100,- for en frag og 300,- for en større bit på ca 10 x 10cm «Charlice», knallrød 200,- «Meteor Shower» Cyphastrea 200,- Acropora Sp, lilla-ish 150,- Mykt: Grønne stjernepolypper - 50,- Div zoas fra 100,- for frags og opp til 450,- for en større koloni *Enkelte av bildene er av moderkorall og ikke av selve fraggene. ** Det meste av zoas er nå solgt Sender ikke, må hentes i Drøbak.
 13. Selv har jeg alltid brukt balling på alle mine systemer. Balling fra Korallen, Aqua fortest, Red SEA og ATI. Jeg har gått fra å mikse alt pulver selv, til å kjøpe mer «ferdig» doserte til nå å bruke en 3-in-2 variant fra ATI. Essesials pro som den heter. Kh kommer flytende og ferdig blandet i en dunk og CA og MG er ferdig blandet i den andre. Fornøyd med den jeg har må. Kun to kanaler til å dosere og den er drøy i forbruk/pris.
 14. dårlig gjort å skrive ned så mange fine koraller og ikke legge ved ett eneste bilde
×
×
 • Create New...