Gå til innhold
Informasjon
 • Husk å book neste Reefmeet i kalenderen. Søndag 24.03.19 i Drøbak. Mer info kommer
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • NYHET. Nå kan man legge ut objekter i "kjøp og salg" å motta bud hvis man ønsker. Sjekk det ut!
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

Tomas

Styremedlem
 • Innholdsteller

  1 071
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  26

Tomas vant dagen sist Januar 15

Tomas hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

146 Excellent

Om Tomas

 • Rang
  Styreleder
 • Bursdag 19. april 1981

Converted

 • Bosted
  Drøbak

Converted

 • Interesser
  Dykking

Converted

 • Yrke
  Heismontør

Converted

 • Fylke
  Akershus

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. haha Det er nok derfor påmeldingen har gått tregt. Bra du så feilen Tom Haveråsveien 10 i Drøbak Møtestart kl 13:00 Jeg kan røpe at sannsynligheten for gjærbakst er tilstede.
 2. Tomas

  Heggedalsrevet

  Takk for det. Håper å se deg igjen engang i fremtiden med nye spennende salte prosjekter
 3. Here we go! Fremover kommer informasjonene om våre flotte foredragsholdere. Vi starter med en bauta innen undervannsfotografering, Erling Svensen fra Egersund.
 4. Innkalling til årsmøte i Saltvannsforum med tilhørende hjemmemøte. Årsmøtet vil avholdes først, så blir det vanlig hjemmemøte med kaffe og noe søtt. Dagsorden: 1. Godkjenning av innkalling 2. Valg av møteleder og referent 3. Godkjenning av saksliste 4. Styrets årsberetning 5. Regnskap 6. Valg 7. Innkomne forslag 8. Eventuelt Innkomne saker må sendes styret eller postes her i tråden innen 03.03.19. I stuen har jeg en 720 som ble satt opp julen 2018. Ett ferskt system med andre ord. Se byggetråden her: Velkommen! MVH Tomas, tlf 46 94 97 98, [email protected]
 5. Tomas

  GPG reefcube

  Hey, du holdt ikke lenge Ser bra ut, liker at det er så ryddig. ta ett nytt bilde om 6 mnd a... haha Spørsmål: Hvilken innfesting har du fra Octo til PVC? Rett på? Ikke vibrasjonsdempende materiale som slange eller silikon? Hvordan blir det å ta ut pumpen for renhold? (syntes den ser "rett i røret" ut)
 6. Hei alle sammen, Planleggingen av kommende Reefmeet 24.03.19 er snart i mål og nå begynner arbeidet med å fordele arbeidsoppgaver få det hele til å bli ett like vellykket arrangement som tidligere år. Kunne du tenke deg å bidra litt? Oppgavene er verken store eller tidkrevende, men alikavel en ren nødvendighet for arrangementet. Det er for eksempel kiosksalg, ta imot gjester i inngangen, selge litt lodd, bistand under auksjon og generell rydding. Håper du har anledning og kunne tenke deg å bidra litt. Send meg gjerne en mail eller en PM. [email protected] På forhånd takk! MVH Tomas Reefmeet general
 7. Hei, jeg får dessverre ikke anledning å stille idag allikavel. Omgangssyken herjet i huset... Håper dere koser dere med Stein Egils nye oppsett! Mvh Tomas
 8. En heltisk helg for familien, men jeg tror jeg skal kunne klare å rivløse meg
 9. Tomas

  Drøbaks revet 720l

  Vann i karret og ikke minst koraller!!! ca 3 uker drift. Tilsatte Zeo start, sponge power og Zeobak fra dag 1. Målte verdier gjevnt og hadde perfekte verdier fort (utrolig deilig med god stein!) Overvåket verdiene og tilsatte første korall relativt tidlig. eter en ukes tid så gikk resten over. kjører normal lyssyklus. Satt på UV i dag. Koraller og fisk har på bildene vært 4 dager i karret.
 10. Tomas

  Drøbaks revet 720l

  Da er vi ett steg nærmere! Aquascaping er moro!
 11. Tomas

  Akvastabil 360 selges

  THIS ADVERT HAS EXPIRED!

  • TIL SALGS
  • Brukt

  Selger ett brukt Akvastabil 360 brukt til saltvann. Karret er borret med 3 hull og avrenning.Hvit møbel med integrert glass sump. Dette følger med: - Returpumpe (Jebao 3000 l DC pumpe)- Alt av pvc og rør til både avrenning og retur.- Sump - Lys i sump med automatisk lysbryter og ekstra stikkontakter - Doseringspumpe med 4 kanaler (Jebao) Plug and play! Karret er ikke ripefritt men ikke utpreget ripete heller. 130 langt x 50 bredt x 55 høyt (133cm med bord) 360 liter Karret er grovvasket og klar for henting i Drøbak. 2000,-

  kr2 000,00

  Drøbak - NO

 12. Tomas

  Tips til lite akvarium

  første karret røk der, så borret jeg sinnsykt forsiktig hull nr 2 og det gikk fint. Etter at vannet var i fikk jeg en dråpe i ny og ned ut av gjennomføringen og jeg "skulle bare" stramme gjennomføring litt til... Nå er jeg lei av så skjørt glass Har sendt en forespørsel på acryl via en bekjent, som mente at han lett kunne lage dette til meg og at jeg kunne lime selv.
 13. Tomas

  Tropic Marine Alca - balance

  jeg har nettopp boostet opp KH fra 6,5 til nesten 11 før jeg satt over korallene i nytt system. Heller 11 enn 6,5 mener jeg, men jeg skal nok roe den noe ned under 10 og lande ett sted mellom 8-9 tipper jeg. Jeg ville ikke vært bekymret med 11 i KH og sps.
 14. Tomas

  Ny frakt avtale!

  Dette var gode nyheter.
 15. Trenger tips. Jeg har ett lite kar tilknyttet sump som refugium/fragkar. Dette er borret med 25mm høyt oppe som avrenning over til sump. 40x25x25cm. Utfordringen er at karret er så veldig tynt og idag gikk kar nr 2 i stykker under montering/igangkjøring. Jeg ser at dette potensieltsett kan briste i fremtiden og må ha en sikrere løsning. Ideeltsett kun front i glass og resten i ikke-gjennomsiktig materiale for å skåne resten av teknisk rom for lysgjennomskinning. Tips og erfaringer mottas med takk.
×