Jump to content

Torstein

Members
 • Content Count

  237
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Torstein

 • Rank
  Forumbruker
 • Birthday 05/30/1981

Converted

 • Bosted
  Førde i Hordaland

Converted

 • Fylke
  Hordaland
 1. Kan KANSKJE få det til notodden, men det kan tidligst bli om ca en mnd. Og det er bare kanskje. Beklager.
 2. Sikle sikle, men ellers takk. Dette skal være et "lav budsjett" prosjekt, å meg og guttungen vil gjøre så mye som vi kan selv.
 3. Selger et 540l kar. Skal starte opp et nano kar, så kan godt bytte i et nano kar eller utstyr. Kom med bud eller bytte forslag :-)
 4. Hello alle Eg ska starte et nano kar, med sump så det blir litt mer vann i systemet. Eg har lurt på denne her http://butikk.dreamaquarium.no/produkt/nano-akvarier-utstyr/aquael-nanoreef-30l Men er ikke sikker på om pumpen kan brukes i samenheng med en sump løsning, er det noen her som har en mening eller erfaring? Hvis ikke pumpen kan brukes så kan eg kanskje bare kjøpe et slik http://butikk.dreamaquarium.no/produkt/nano-akvarier-utstyr/aquael-shrimp-set-30l Men på dette reke akvariet så må vel lyset oppgraderes, muligt det koster like mye som mellomlegget på de her t
 5. Billig er det :-) Har lurt på denne da: http://butikk.dreamaquarium.no/produkt/nano-akvarier-utstyr/aquael-nanoreef-30l
 6. Er det ingen som skal rydde og selge et lite kar??
 7. Hei Er det noen som skal selge et nano akvarium. Det må være fint (så kåno er med på det) :-p Har då lurt på et fluval edge, aquael nano eller liknende. Alt av interesse. Bør helst være på strekningen Haugalandet - Bergen (Skal til Bergen onsdag 26 mars) Er og interesert i et lite akvarie som eg kan bygge om til sump. Send gjerne melding på 97529322 Mvh Torstein
 8. Er ikke viftene 15mm tykke??? har du noen ide på og løse det???? (Den på linken er 10mm)
 9. Hei og velkommen:-) Ser bra ut dette... Men eg vil anbefale deg og få noen flere nyttedyr oppi. (snegler, eremiter osv) Vi har og noen reker fra stranden oppi, og di fiser rundt og spiser hele dagen, så det er til og anbefale. Eg ble fortalt når eg begynte at eg burde bruke pengene på det eg ikke ser til og begynne med... mitt tips:-)
 10. De selger eddik 35% på de fleste butikker. Du må stikke kjapt så treffer du nok:-) Men ikke bruk mye eddik......
 11. Har du mye ekstra sirkulasjon i dit RSM??? Eg har en ekstra på ca 900l/t og eg mener det kanskje burde vore litt mer. Synest det er litt lite bevegelse i det vi har oppi.
 12. Hei dere... Et lite spørsmål om hvordan en mantis ser ut i størrelse ca 1 cm, er den blank:?: Når eg la Briareum`en oppi karet i går så holdt eg den mot glasset og såg på den. Og der spratt det frem en reke lignende sak som er blank og hadde store fram ben. Kan det ha vært en mantis:?:
 13. Då bare en liten bilde oppdatering, fikk i går hentet det som eg hadde bestillt fra Henrik. Er fornøyd med det han har levert denne gangen og:D Vi fikk en musling (Tridacna maxima Blue 4cm), en Briareum sp. (green) - Small og en stein på størrelse med to tennis baller, med Zoanthus sp. pink. (ikke helt dekket som dere ser) Knappene har da ikke åpnet seg helt enda, men blir nok bra...:-) På briariumen var vi så heldige at det hang en skive anemone på den, stor og fin (ca 6 cm diameter):D Ellers så er og blir bisperma wormsen blitt et natt dyr:( Lurer på hva som feiler den
 14. Ikke kast LS, det er jo der du har fått bakterie kulturen til og vokse som du må ha.... Du kan heller kjøpe deg litt mer på sikt, så når dei nye er "modne" kan du ta ut litt av det gamle. Min mening da;-) Eg får heller ikke LS til og ligge som eg vil, men eg trur ikke så mangen blir helt fornøyde.:-) Er det cyano alger du har fått kanskje:?: Hva med et bilde:?:
 15. Hei og velkommen:-) Vi har et RSM130 kar, og er fornøyde med det. Det er ikke det mest stille karet, men det virker slik det er. De fleste oppgraderer skummer og kjøle vifter men det er ikke et must med en gang. Vi har bare ekstra sirkulasjon i vårt, ellers originalt. (skal bytte vifter) Så som et første kar kan eg anbefale dette, men eg har ingen kunskap om de andre karene. Knapper som du vil ha er noe hardføre, har en del av de selv no. Er vel blandt de "enkle" artene.
×
×
 • Create New...