Jump to content

Fluppy

Members
 • Content Count

  175
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Fluppy

 • Rank
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  Oslo

Converted

 • Fylke
  Oslo
 1. Denne er fortsatt tilsalgs. Det står "Tunze Water Level Controller 5017" på boksen. Denne er lite brukt da jeg fikk ny på garanti.
 2. Tunze vannpåfyller med nivåsensor selges kr 400,- Hentes på Økern i Oslo eller sendes mot forskuddsbetaling+porto. Tlf: 47820404 Vennligst bruk tlfnr. Tilstand: brukt.
 3. Fluppy

  Syk chromis

  Takk for svar:-)
 4. Fluppy

  Syk chromis

  Har også hørt som du sier at de utkonkurerer hverandre til døde, så er absolutt ikke umulig det altså. De andre fiskene, også chromisene mine ser sunne og friske ut. Hadde dine noen synlige skader osv før de døde? Bør jeg i det heletatt engste meg?
 5. Fluppy

  Syk chromis

  Hei. I mai 2012 introduserte jeg 3chromis til akvariet mitt. Alle tre virket friske og fine og har hele tiden levd uten hiraki. Siste to månedene byttet den ene fisken soveplass ett par ganger og lever ikke lengre med de andre to i stim. Den siste uken har fisken ikke spist, mistet ett par flekker på skinnet, mister ofte grønnish-fargen sin og blir da lilla-aktig. Fisken har heller ikke spesielt bra reaksjon lengre. Har søkt på nettet og konkludert med at det kanskje er fiske tuberkulose. Andre fiskene ser og oppfører seg friske. Har jeg konkludert feil? Tips? J
 6. Fluppy

  Id og tips trengs

  Jeg har spurt flere forskjellige ansatte i flere forskjellige butikker om lyset mitt, men liksom ikke fått noe konkret svar...Tolker det litt som om de vil selge også Jeg har 3X 24W t5. (2x10 000k og 1x 20 000k) på ett 100L kar. Hva tror du om det Vladis?
 7. Fluppy

  Id og tips trengs

  Flott innlegg Vladis, takk:D Jeg holder stabile verdier i karet, men jeg (tror) jeg har høy belastning i karet så det er nok litt for mye "grums" der til å holde de mest sensitive spséne. Har også ikke verdens beste lys...
 8. Fluppy

  Id og tips trengs

  Takk for svar begge to:D Liknet egentlig på begge de to dere nevnte:p, men holder en knapp på Styloporaen da jeg fant den i riktig farge på nettet. Hvis det er noen fler som har noen tips og anbefalinger angeånde hardføre spsér det er verdt å prøve, skrik ut:D Tenker jeg iværtfall prøver meg på en til stylopora:-)
 9. Fluppy

  Id og tips trengs

  Hei. Jeg i august byttet jeg til meg to små sps avleggere, Acropora Staghorn (døde etter en måned) og en ukjent som fortsatt (!!) lever til min store overraskelse. Har aldri klart å holde SPS tidligere, da jeg fokuserer på mykkoraller. Jeg trodde disse hadde en slags kjemisk krigføring av noe slag? Så...hva slags korall er dette? Den er lilla/blåaktig og hos meg så har den ca 1mm lange polypper. Mener å huske at de var lengre hos han jeg byttet meg de til fra. Noen som vet om noen liknendes spsér som er like hardfør som denne? Har tidligere prøvd Acropora digitata uten hell.
 10. Kanskje du har hatt mangel på mg så lenge at når du først tilsetter så bruker karet opp alt i slengen?
 11. Nå ble jeg nyskjerrig:-), hva synes du er hovedforskjellen mellom disse? Har du eksempelbilde fra begge?
 12. Et fint nanoakvarie jeg fant for en stund siden. Husker ikke hvor jeg har tatt fra.
 13. En variant av Sarcophyton toadstool. Her en en fin film jeg fant:
×
×
 • Create New...