Jump to content

Tom Anders

Members
 • Content Count

  1,914
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tom Anders

 1. Hva skjer i hodet til Johnsen? Ja hva skjer i hue? etter en liten stund uten saltlukt i huset, kjenner jeg en liten rykning i kroppen som begynner å tenke salte tanker. Kommer tilbake når jeg har bestemt meg helt;-)
 2. Levende lar seg jo anskaffe igjen om lysten skulle komme tilbake. Jeg er ikke ferdig med saltvann for godt! jeg har vært meget i tvil om nedleggelse får å si det sånn. Kunne ikke vært mer enig i dette!
 3. Hei salte venner! jeg har den siste tiden vurdert å legge salthobbyen på hylla, da andre hobbyer har blitt mere intresange for min del. Så jeg kommer til å selge alt levende, men beholde utstyret. Jeg har for det meste SPS noe LPS og 4flotte tridacnar(to maxima og 2 crocea) diverse skiver og knapper. Ca 80kg LS Kom å ta en titt om det er noe du vil ha så blir vi enige om pris. Jeg bor i Bamble Telemark
 4. Takker for i kveld. Jeg og mor har kost oss med snurreboller. Vi har sittet å sett litt TV mens vi ventet på besøket som ikke kom. Ble ikke så mye akvarie titting, eller harde diskusjoner. Men det var artig å se på nattpatruljen på max.
 5. Kun observert disse på en. Har kastet denne korallen. Jeg har ikke noe annlegg får å kjøre kur. Pluss at systemet er stort. Har tatt en test av naboene til denne korallen. Men disse acroene er fri for flattormer. Blir ikke inført noe nytt, eller fragga noe her. Fordelen er at jeg ikke har solgt noe acro frags på over ett år. Så tviler på at jeg har spredd dritten til andre.
 6. Ja jeg får oppdatere litt nå. Jeg har nettopp oppdaget at jeg har AEFW til tross for dipp av alt jeg har satt inn... Så nå blir det ryddet opp litt i karet.
 7. Har gjort samme som Vegard. Den veggen går iett med ls nå
 8. Husk i morgen! Nå har jeg pusset glassene på karet. Artig å se vekst i karet!
 9. Neste møte Snakket med Jørn i dag, så tidspunkt blir mandag 9 sept. kl 1902. møte blir ikke hos Jørn, men hos oss. Adresse er Ringveien 69, 3965 Herre. Vel møtt!
 10. Takker for det folkens! Ja jeg hadde en meget finn dag med strankos. Og middag ute i platanias kreta. God og kald øl på stranda! Nå skal vi vel straks ned på stranda for påfyll og mere sol.
 11. Det er jo på tide med en bilde oppdatering. nå har jeg tørket støv av camera, men ikke av foto ferdigheter. slik ser karet ut i dag. er endel partikler i vannet da jeg har satt inn en ekstra sirkulasjons pumpe.
 12. Rosa xenia. Den pulser ikke like mye som pulsing xenia. Eventuelt en annen type xenia. Det finnes flere arter.
 13. Noe liv vil dø. Prøv heller å holde LS over en balje og hell farris over steinen. Er den porøs nokk renner vannet fort igjennom. Og mantis krabber ut.
 14. Den er ikke helt reefsafe. Den kan også ta reker. Og småfisk. Min har ikke rørt noe annet en bristelworms. Men den forrige tokk strandreker.
 15. Mulig ikke grilling? Værprofetene spår ikke grillvær i morgen. men vi holder møte med noe godt å sette tenna i fordet! Så skal jeg se om jeg får pusset glasset på karet også. Vel møtt!
 16. Takk takk for hyggelige tilbakemeldinger! Ja Jeg blir liksom ikke heilt fornøyd med bilderne jeg tar. kansje jeg skulle hyre deg inn for litt foto hjelp/Kurs?
 17. Skal du ha med Bente? Så hyggelig sier Anita.
 18. Valgets kval. Skjønner at jeg ikke har noe valg;-) Men,, Anita har fødselsdag første tirsdag i mai, og hun ville vist kun ha familieselskap denne dagen( Jeg begriper meg ikke på hennes prioriteringer noen ganger:shock:) Vi kan godt ha møte hos oss i mai. men da må det klaffe på en annen dag en tirsdag7. jeg slenger ut forslag på torsdag 9mai, da det er kristihimmelfartsdag. da har de fleste fri ifra jobb, og er været pent kan det kombineres med grilling. Spytt ut om folk mener noe annet.
 19. Tirsdag skulle fungere fint for min del. Noen for eller imot?
 20. Det var ønske ifra Joachim om å bytte ifra fra onsdag til mandag. men nå passet det ikke for joachim på mandagene lengere heller. husker ikke som var grunnen. men Joachim nevnte det på AAA salttreff. Spiller ingen rolle hvilke dager som blir valgt å ha møte på for min del heller.
×
×
 • Create New...