Jump to content

Tom Anders

Members
 • Content Count

  1,914
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

About Tom Anders

 • Rank
  Forumbruker
 • Birthday 05/31/1985

Converted

 • Biografi
  Ivrig

Converted

 • Bosted
  Bamble

Converted

 • Interesser
  Tempo, akvarier.

Converted

 • Yrke
  Industrimekaniker

Converted

 • Fylke
  Telemark
 1. Hva skjer i hodet til Johnsen? Ja hva skjer i hue? etter en liten stund uten saltlukt i huset, kjenner jeg en liten rykning i kroppen som begynner å tenke salte tanker. Kommer tilbake når jeg har bestemt meg helt;-)
 2. Levende lar seg jo anskaffe igjen om lysten skulle komme tilbake. Jeg er ikke ferdig med saltvann for godt! jeg har vært meget i tvil om nedleggelse får å si det sånn. Kunne ikke vært mer enig i dette!
 3. Hei salte venner! jeg har den siste tiden vurdert å legge salthobbyen på hylla, da andre hobbyer har blitt mere intresange for min del. Så jeg kommer til å selge alt levende, men beholde utstyret. Jeg har for det meste SPS noe LPS og 4flotte tridacnar(to maxima og 2 crocea) diverse skiver og knapper. Ca 80kg LS Kom å ta en titt om det er noe du vil ha så blir vi enige om pris. Jeg bor i Bamble Telemark
 4. Takker for i kveld. Jeg og mor har kost oss med snurreboller. Vi har sittet å sett litt TV mens vi ventet på besøket som ikke kom. Ble ikke så mye akvarie titting, eller harde diskusjoner. Men det var artig å se på nattpatruljen på max.
 5. Kun observert disse på en. Har kastet denne korallen. Jeg har ikke noe annlegg får å kjøre kur. Pluss at systemet er stort. Har tatt en test av naboene til denne korallen. Men disse acroene er fri for flattormer. Blir ikke inført noe nytt, eller fragga noe her. Fordelen er at jeg ikke har solgt noe acro frags på over ett år. Så tviler på at jeg har spredd dritten til andre.
 6. Ja jeg får oppdatere litt nå. Jeg har nettopp oppdaget at jeg har AEFW til tross for dipp av alt jeg har satt inn... Så nå blir det ryddet opp litt i karet.
 7. Har gjort samme som Vegard. Den veggen går iett med ls nå
 8. Husk i morgen! Nå har jeg pusset glassene på karet. Artig å se vekst i karet!
 9. Neste møte Snakket med Jørn i dag, så tidspunkt blir mandag 9 sept. kl 1902. møte blir ikke hos Jørn, men hos oss. Adresse er Ringveien 69, 3965 Herre. Vel møtt!
 10. Takker for det folkens! Ja jeg hadde en meget finn dag med strankos. Og middag ute i platanias kreta. God og kald øl på stranda! Nå skal vi vel straks ned på stranda for påfyll og mere sol.
 11. Det er jo på tide med en bilde oppdatering. nå har jeg tørket støv av camera, men ikke av foto ferdigheter. slik ser karet ut i dag. er endel partikler i vannet da jeg har satt inn en ekstra sirkulasjons pumpe.
 12. Rosa xenia. Den pulser ikke like mye som pulsing xenia. Eventuelt en annen type xenia. Det finnes flere arter.
×
×
 • Create New...