Jump to content

Tore Antonsen

Members
 • Content Count

  455
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tore Antonsen

 1. Synes det er så få som skriver noe her nå, er det fordi det blir færre akvarister, eller bruker de andre steder en saltvannsforum.no... var mye liv her for noen år siden. Selv så er jeg mest innom saltvann siden på Facebook, da det er mere som skjer der.. saltvann forum var lissom høydepunktet på kvelden etter barn var i seng tidligere, men nå virker det litt dødt??
 2. Synes det er så få som skriver noe her nå, er det fordi det blir færre akvarister, eller bruker de andre steder en saltvannsforum.no... var mye liv her for noen år siden. Selv så er jeg mest innom saltvann siden på Facebook, da det er mere som skjer der.. saltvann forum var lissom høydepunktet på kvelden etter barn var i seng tidligere, men nå virker det litt dødt??
 3. Hvordan går det med karet ditt? Fungerte dinoxal? Og ble du kvitt dinoflagellatene?
 4. Jeg bruker de og har ikke merket noe negativt
 5. Tore Antonsen

  Hjelp med ID

  Ser ut som montipora digitata ?
 6. Jeg har iallefall ingen planer om og bytte gjennomføringer før jeg eventuellt oppgraderer til ennå større kar. Skulle jeg være så uheldig og knuse glass da så får det så bare være, liker og vite at det iallefall ikke kan bli lekasje fra de.
 7. Jeg har limt alle gjenomføringer med akvarie silikon, liker ikke lekasjer
 8. Rått ? blir spennende og følge med på tråden din?
 9. Takk for det ser frem til møtet hos vegard
 10. Minner om møtet I morgen som er hos meg. Dama har baket sjokoladekake men hadde desverre ikke noe å pynte den med, men går nok ned alikavell tenker jeg? adressen er Grønlivegen 12 f 3922 porsgrunn. Hvis noen ikke skulle finne veien så kan de ringe meg på 41267613. Ligger ikke så langt unna sykehuset I porsgrunn.
 11. Da er det min tur til og ha møte hos meg ? tenkte tirsdag 7 april kl 1800. Adressen er Grønlivegen 12 f, 3922 porsgrunn
 12. Neste møte blir hos meg karet er ikke helt ferdig etter at jeg flyttet fra et mindre til et større kar for 6 mnd siden, skal bytte hqi til led og bygge inn lampene over karet. Men viser gjerne frem det jeg har i dag bor i porsgrunn, kommer med nærmere informasjon senere.
 13. Jeg bruker slanger som følger med osmose anlegg, de er perfekte og bruke og samme størelse på dem som de myke slangene. Ligger fint i balling dunkene og krøller seg ikke.
 14. Regner med at jeg får tatt turen, hvis jeg ikke blir sen på jobb
 15. Ingen som har sagt de skal ha det ennå Ronny, så er fremdeles til salgs.
 16. Jeg ville tatt den lille dritten der ut de formerer seg som bare det, og ser ikke mye bra ut når de er over allt. Jeg hadde mange av de tidligere og måtte skaffe med ei harlekin reke for og bli kvitt de. Hos meg så spiste de knapper også.
 17. Etter og ha gjordt en tabbe med lysene, lampene hang for langt ned over et lavt kar og koraller ble bleket av sterkt lys så har jeg brukt kz produkter nå i ca 2 uker og all acropora har fått betydelig lengre polypper og ser farger er blitt bedre. Har også tatt en del vannbytter og fått øket en lav strontium så vet ikke helt va årsaken til den positve effekten enda men kommer til og fortsette og tillsette kz produkter
 18. Lampen er fremdeles ikke solgt. Flere som ringer og sier de vil ha den, men ingen har kommet med kr.... så lar den stå litt til og så blir den pakket ned og brukt til et muligens senere prosjekt
×
×
 • Create New...