Jump to content

Trond Christiansen

Members
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

About Trond Christiansen

 • Rank
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  Akershus

Converted

 • Fylke
  Akershus

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du må en tur til Claas Ohlsson Thomas! Der selger de LED lenser lamper og fargefiltre i rødt og andre farger. https://www.clasohlson.com/no/b/Elektro/Lommelykter-og-hodelykter/Lommelykter
 2. Da har den flinke naboen min laget holder nr 1! Passet perfekt til driveren! 4 til i bestilling så er alle skikkelig festet på veggen og slutt med dobbelsidige teipen som sklir av veggen! Takker for tips til link!!
 3. Ja dette e midt i blinken! Tusen takk for linken! Blir jobb for naboen nå ?
 4. Er den jeg tenker på ja. Skal ta en prat med han ?
 5. Er det noen som har erfaring med disse? Vurderer innkjøp av ny og disse ser greie ut på papiret.
 6. Hei, jeg kan godt ta det hvis det fortsatt er tilgjengelig?
 7. Bruker ikke vodka jeg annet enn i koppen ? Var han som kommenterte som gjorde det. Har tatt ut pellets nå og erstattet det med rowafos. Synes ikke den salifert testen på nitrat er noe særlig god så det kan jo hende man har høyere enn det som jeg skrev og men det var 0 jeg fikk på testen. Har du fortsatt BK skummeren? Mistenker at jeg ikke går skummet ut nok avfallsstoffer..
 8. Tror ikke det er helt ute å kjøre på vannverdier heller. Steinen jeg startet opp med var og innkjørt fra før så hadde håpet på at selve innkjøringsprosesen nærmet seg slutten nå. Hadde litt cyano i grusen for noen dager siden, men 5 dager ferie så var denne borte. Mulig jeg mater for mye rett og slett..
 9. Da er det målt. Med Hanna Checker ULR så målte jeg to ganger med 29ppb på første og 19ppb på andre måling. No3 ble målt med salifert uten synlig resultat. Salinitet 1.025
 10. Skal sjekke ut verdiene litt senere i dag og oppdatere. Det er i mine øyne generelt god sirkulasjon. Algene setter seg primært på glass og ikke på LS. På flere av plassene det er alger er det høy sirkulasjon så jeg får det ikke helt til å stemme. Karet ble igangkjørt april 2016 så når kan man forvente at innkjøringsprosessen er over?
 11. Hva slags typer er det da? Skal du selge fragrack'n?
 12. Blir ikke kvitt håralgene så nå blir det å fjerne "all in one" pellets og gå for rowafos...
×
×
 • Create New...