Jump to content

fishy

Members
 • Content Count

  150
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About fishy

 • Rank
  Forumbruker
 • Birthday 12/01/1985

Converted

 • Bosted
  Krokstadelva

Converted

 • Fylke
  Nedre Eiker
 1. takker for svar, skal få sjekket det ut iløpet av morgendagen.
 2. Hei! Tusen takk for svar Er langt ifra klar enda, ville bare finne ut om det fortsatt var mulig, så det var 2 butikker i stavanger og.. Noen som har erfaring med de. Kvalialitet på fisk og evt utvalg og kunnskap?
 3. Hei!! Lenge siden jeg har vært her inne.. Lurte på om noen sendte levende fisk til haugesund området, på en forsvarlig måte? Sliter med å finne butikker her i området.. Gjerne koraller og levende stein og! Evt butikker i nærheten...Må sjekke litt ut før jeg fyrer i gang hobbyen igjen... Takker for alle svar !
 4. Dette selv veldig bra ut =) La merke til gamle rakkeren min hadde fått velferdsvom også
 5. http://www.saltvannsforum.no/forum/showthread.php?t=18134
 6. Prikken ligger latent i karet ditt når den først er blitt innført, du har i hovedsak 3 valg for og bli kvitt det helt. 1. Kobber ( Mest vanlig) må utføres i karantene og la display stå tomt i 5-6 uker 2. Hyposaltinity 3. Tank transfer metoden Foreslår og lese litt opp om metodene om du ønsker og gjennomføre dette.. Og les litt opp om karantene ved innføring av ny fisk evt ved behandling av syk fisk
 7. har ikke brukt APF 600 men har brukt AP701, det er en kjempe skummer. Men husk den støyer endel, utenom det vil den gjøre en kjempe jobb i systemet ditt Deltec AP Series Skimmers (3)_5.pdf
 8. Konge og se at noen får til denne fisken, siden dette er en av fiskene som står på toppen av ønskelisten. Utrolig flott kar, og håper det fortsetter sånn.
 9. For et kar! Håper A.Achillesen din lever i beste velgående , og ikke gikk med i kræsjen ! Får snart en acanthurus nigricans, ikke akkurat achilles men fin fisk uansett =)
 10. "Beklagar, registrering av nya medlemmar är för tillfället avstängt. " Vegard om du har noen linker ang fremgangsmetoder av dette og doseringer tar jeg gladelig imot..
 11. han refererer til http://reefexpress.easywebshop.no/storefront.php
 12. Ja jeg så på det som livets undergang når jeg oppdaget jeg hadde glassroser, men så skaffa jeg meg en chelmon rostratus. Som jeg i lange tider trodde ikke spiste glassroser, men jeg har funnet ut at det er noe den gjør for bestanden holder seg ganske lav hos meg. Og for og være ærlig er rostratusen blitt en av mine klare favoritt fisker, den er den eneste fisken som raser bort til ruta når jeg kommer . Og ikke minst en vakker fisk, og jeg har igrunn komt frem til at siden jeg har glassroser tror jeg det er grunnen til at den har klart seg hos meg i snart 5 mnd.
 13. Nei at jeg er sikker er langt ifra sant, men det er så mye rart ang dette temaet at det er utrolig vanskelig og komme frem til en løsning som funker føler jeg. Det jeg hadde planlagt i mitt hode var og sette opp sumpen med deltec fr 509 (noen som vet støynivå?) med pumpe på rundt 1200 l/t. Også har jeg den toppen der jeg hadde tanker om og prøve ut Rowaphos, skal lese den blekka iløpet av juletider. Men håper og få en god diskusjon gående om dette temaet så jeg ender på den beste løsningen.
 14. Chelmon Rostratus, 2x A.Ocellaris og 1 stk super small Pomacanthus Imperator. (Har planer om og oppgradere størrelse) Og kombinert med litt dårlig sirkulasjon og overmating (siden jeg må mate 3 ganger daglig) Regner jeg med dette er noe av grunnen
 15. etter hva jeg har forstått er det ikke bare negative ting med glassroser, fungerer de ikke som nitrat filter også igrunn ?
×
×
 • Create New...