Jump to content

EivindogTina

Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

EivindogTina last won the day on February 22 2020

EivindogTina had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About EivindogTina

 • Rank
  Advanced Member

Converted

 • Bosted
  Sørumsand

Converted

 • Interesser
  Saltvann og hundeoppdrett

Converted

 • Fylke
  Akershus

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har hatt 350 L som jeg kjørte uten skummer og sump. Det er ikke noe problem å gjøre det men du er da nødt ( uten unntak) til å bytte 15-20% vann i uka. Og jeg hadde også et bøtte filter som jeg kjørte biopellets og kull i. Jeg hadde lest meg opp på en som hadde et fantastisk kar i utlandet. Og han kjørte på denne måten. Husker ikke hva den heter nå men Louise reef eller noe... Det eneste jeg sleit litt med var å ha sps. Og å få finn farge på de. Alt annet blomstret og vokste. Du burde også ha en pumpe som tar overflate hinna. Jeg brukte en Ehim skim 350. https://www.zoopermarked.no/eheim-s
 2. Åssen gikk det? Fikk du tak i noen og fikk du tak i sjøvannet? :-) Driver å lurer på om jeg skulle ha tatt meg en tur også for å få tak i litt.
 3. Hva er målene på denne lampa?
 4. Hei. Har sendt deg en pm
 5. Er det noen som har noe lps å selge? Gjerne noe litt fargerikt og spennende, Men alt av interesse.
 6. Drar oppigjen denne tråden.. hvilket annlegg er mest lønnsomt å kjøpe? Altså med tanke på innkjøpspris og kostnader ved skifting div. deler?
 7. Da tar vi det gjerne!! Kan muligens hente det i morgen kveld hvis det passer?
 8. Hei! Hvor bor du? Er interessert i det med avrenning/invendig filter
 9. Tusen takk for godt og lærerikt svar ? Da regner jeg med at vi skal klare å få våre fremtidige klovner til å få sprakende flotte farger uannsett utgangspunkt ?
 10. Hehe.. ja.. så bare at det var 39 stk som hadde lest tråden og da ble jeg litt utolmodig ? Jeg tenkte på den vanligste klovnen j(Ocellaris) jeg også.. synes det er stor forskjell på fargeintensiteten på dem.. Har sett noen som har så klare og sterke farger som lyser mot meg, mens andre har en så blass og grålig orange farge..
 11. Ingen som har noen formening om dette?
 12. Jeg lurer på om noen vil dele sin kunskap om fargen på klovner.. Det jeg lurer på er hvorfor noen er sterke og klare i orange fargen og andre er mere grumsete på en måte? Er det sån at fargen utvikler seg og blir sterkere og klarere ettersom fisken vokser og bilr eldre, eller har det med lys, mat og vannforhold å gjøre feks? Eller er det rett og slett genetisk arvelig slik at fisk med sterke farger gir avkom med sterke farger? Noen som vet? Vi har nettop startet opp et 55 liters kar etter noen års saltpause, og siden karet er så lite, og vi kun skal ha 2 klovner av fisk
 13. Jeg kan hjelpe deg, har sendt det om med nr mitt. Lettere å ta pr tlf.
 14. ok, men hva mener du med tiltak? jeg tenker på at ettersom jeg kjøre Prodibio skal ikke det fjerne fosfatet også? eller må jeg gjøre ytliggere tiltak? som å kjøpe Biopellets / Rowaphos eller hva det het :-) Også lurer jeg på en ting til må biopellets kjøres igjennom en reaktor eller kan jeg fint sette en dem inn i en pumpe med mase gjennomstrømning?
×
×
 • Create New...