Jump to content

Haavard

Members
 • Content Count

  123
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Haavard last won the day on November 11 2020

Haavard had the most liked content!

Community Reputation

17 Good

About Haavard

 • Rank
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  Åros

Converted

 • Interesser
  Akvarium og fotball

Converted

 • Yrke
  Salgssjef Zoo-1

Converted

 • Fylke
  Viken

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vet ikke helt hvor det står, men spurte dem på tlf for en tid tilbake og da sa de at dekte det.
 2. Kult oppsett du har. Et akvarierom er konge!
 3. Brukt det selv i ca 1 år. Godt fornøyd og rimelig i bruk. Har ikke brukt andre tilsetninger i tillegg da jeg har primært mykkoraller. Doserer 10 ml hver dag.
 4. Har Sparebank 1: 1. Ja 2. Ja Ikke en direkte forsikring, men det å ha alarm til huset / leiligheten som sier ifra ved strømbrudd er gull verdt.
 5. Takk Tom Har alltid likt å ha par / grupper. Ofte litt større risiko, men er ofte verdt det. Planen er å ha 3 bipartituser til.
 6. Etter at hobbyen har ligget litt på is siste årene (bare hatt 2 små) var tiden kommet for å oppgradere da tilfeldighetene gjorde at jeg fikk tilgang på et brukt Red Sea Reefer 350. Drives med enkle prinsipper og minimalt utstyr.
 7. Da har kar nr 2 også fått en AI prime HD. Veldig godt fornøyd med disse lampene.
 8. Dette har stått og ruslet i ca 2 år nå. Kjører med vanlig aragonite sand fra Red Sea og startet vel med ca 12 cm. Ifølge teorien skal det være bedt effekt der det er dypest, men man må gi og ta for å få det utseendet man ønsker. Tenker jeg har byttet 50% vann i det karet 6 ganger i løpet av 2 år.
 9. Jeg har dsb i det som er 60x45x45. Sanddybden er ikke lik over hele pga ønsket å skape litt terreng ved å skrå sanden. Er bare 2 steiner i akvariet så sanden er med på aquascapingen. Min erfaring er at det fungerer kjempebra så sant man ikke har for høy fiskebelastning. Dette pga mye foring vil samle opp mye avfall i sanden. Effekten kan blant annet måles ved at sanden gradvis blir løst opp og borte. Har ikke fylt på sand på ca 1 år, så nå er det på tide med litt påfyll snart. Vannverdier er bare målt for kh og calcium en sjelden gang, men alt trives og det er god nok "test" fo
 10. Stua full av vann er det enda, men mere ferskvann nå. Trives godt med disse 2 små saltvannskarene. De er lette å stelle og jeg bruker nesten ikke noe tid på dem annet enn å sitte å titte.
 11. DA var det tid for comeback her på forumet. Siden det er år og dag siden sist jeg postet noe, så har jeg valgt å lage en ny tråd for mine akvarier. Har for øyeblikket 2 systemer oppe og går. TMC 600 (60x45x45 cm) Utstyr: ai prime lampe, maxi jet 1000 l/t som sirkulasjon, sera varmekolbe, tunze osmolator, deep sand bed TMC 450 (45x45x45 cm m/sump) Utstyr: aquabeam 1500, jecod returpumpe, jecod sirkulasjonspumpe, liten tunzeskummer, sera varmekolbe, refugium
 12. Hei Har en som har kontaktet meg ang den. Ser av profilen din at du bor i Rogaland og jeg sender dessverre ikke . Men skal du i denne retningen og det ikke blir noe salg med han jeg er i kontakt med nå, så kan du få kjøpe den.
×
×
 • Create New...