Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

lunde

Members
 • Content Count

  635
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 Excellent

About lunde

 • Rank
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  Stavanger

Converted

 • Fylke
  Rogaland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takker for tipset. Denne saken er utav verden for min del da jeg har fått igjen lampen som nevnt tidligere i tråden. Håper bare at ingen er så uheldige og selger noe til denne karen her.. Men jeg ville ikke vært altfor redd for de truslene. Fikk en del tomme trusler jeg også når han prøvde å svindle meg.
 2. For min del er saken avsluttet. Jeg har lært en god lekse til fremtidige kjøp og salg med personer jeg ikke kjenner så godt!
 3. Da tok saken en uventet og positiv retning for min del. Frank og jeg ble enige om at han skulle sette lampen min og strømskinnen til bluereef på trappen sin, og så skulle Odd Gunnar som jobber hos ReefShop.no hente dette for oss. Jeg har nå fått bekreftet at begge deler er kommet i rette hender! Både strømskinnen og lampen er testet og funnet ok i motsetning til påstandene til Frank. Må takke Frank for at han til slutt bestemte seg for å ordne opp! Jeg vet ikke hvordan jeg kan få takket ReefShop.no nok for all den hjelpen jeg har fått det to siste dagene. Dette er virkelig service innstilte folk! Avstanden fra Stavanger til Karmøy gjorde det vanskelig for meg å legge nok press på å få løst denne saken. Men her steppet ReefShop inn og gjorde en kjempeinnsats! mvh Inge Lunde
 4. Hva?! Dette nekter jeg å tro på.. Har jo vært der!
 5. Skal aldri si aldri Takk for det! Satser på at det ordner seg til slutt!
 6. Ja, dessverre Selje. Etter jeg begynte på teknisk fagskole og deltidsjobb hadde jeg ikke tid lenger.. I tillegg til AEFW som tok tabben på motivasjonen til å fortsette så la jeg heller ned siden det ble lite eller ingen oppfølging på karet. Er jo levende dyr vi har med å gjøre så tenkte det var det beste.
 7. Tror ikke du trenger å vær redd Sven-Egil. Dette er en mann som ikke evner å blande saltvann til akvariet sitt en gang. Tvilsomt at han orker/gidder/klarer å stikke ned til politistasjonen for å anmelde dette her! Alle som vil være med på en samlet politianmeldelse kan svare her i tråden, eller sende meg en PM hvis du ikke vil gjøre det offentlig på forumet, så ser vi hvor mange vi blir. Har en i slekta som er politi så kommer til å undersøke litt iløpet av dagen om hvilke muligheter vi har.
 8. Nei, dette var triste greier Robin. Mine 2500 kroner blir jo småpenger i forhold! Virker som dette her er en svindler i større skala enn jeg trodde i utgangspunktet. Hvis jeg ikke får armaturen min når jeg kommer på besøk så går jeg til forliksrådet. Vet ikke om det er mulig å bringe opp saker fra 6-7 år tilbake, men hvis det er mulig representerer jeg deg gjerne i forliksrådet Robin. Etter som jeg har lest må dette taes i kommunen han bor i så da blir det jo en reise til haugesund. Blir mer og mer forbanna ettersom jeg leser alle erfaringene folk har her.
 9. Hvem kontakter jeg for å melde saken inn til forliksrådet? Er helt ukjent med sånne saker..
 10. Det kan jo kanskje orndes.. Send meg en PM ser vi hva vi får til..
 11. Det var nok smart av dere å be om det ja.. Han sender visstnok ungene ned for å hente pakker og håper at butikken gir dem uten å kreve oppkravet.
 12. Jeg vet ikke om han er registrert her. Han kontaktet meg per tlf.
 13. Skal gjøre det Roger! Du er nok ikke den eneste som har fått pakker i retur av denne karen nei. Skylder meg 2500kr for lampa så det er jo litt penger for en fattig student Men mest av alt blir dette her en prinsippsak.
 14. Hehe, den er god Odd :-) Lenge siden jeg har vært så sint som jeg er nå. Fatter ikke at folk gidder å drive på den måten.
 15. Vil bare advare alle på forumet om å handle med en som heter Frank Suhr fra Karmøy. Han kjøpte en ATI Sunlight 6x80W av meg for en mnd siden som han ikke har betalt for. Han påstod først at lampen ikke virket og skulle sende den tilbake, men hørte ikke mer i fra han på lenge. Jeg tok kontakt igjen og nok en gang sa at at han skulle sende den i løpet av uka, men det skjedde selvfølgelig ingenting. Han tar ikke telefonen eller svarer på mail og jeg har fått bekreftet av folk som har vært hjemme hos han at lampen virker og står over karet hans. Er så forbanna at jeg ringte samboeren hans og hørte at han stod i bakgrunnen og påstod at han hadde betalt, men han turte allikevel ikke å snakke med meg. Har forhørt meg om denne karen og har fått vite at han driver svindel i stor skala av både private og butikker. Dessverre stiller jeg vel ikke like sterkt som privatperson i saker som denne. Hvis noen har tips hvilke veier jeg kan ta for å kreve inn penger tar jeg gjerne imot. Jeg kommer uansett til å ta den to timers kjøreturen på besøk i helga for å hente lampen min da jeg ser det som svært usannsynlig at jeg noen gang ser pengene mine. Dette er en prinsippsak og han skal ikke vinne med drive på til jeg ikke gidder lenger. Note to self: ALDRI send noe før du har fått penger. Selv ikke om du har handlet med personen før (som jeg hadde gjort i dette tilfellet). Ikke kjekt å drive drittslenging på forumet, men følte jeg måtte advare om denne personen her.. mvh Inge Lunde
×
×
 • Create New...