Jump to content

Jaris

Members
 • Content Count

  700
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Excellent

About Jaris

 • Rank
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  Bodø

Converted

 • Fylke
  Nordland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Så moro. Har selv hatt nano-kar, og kan anbefale oppgradering i størrelse. MYE enklere å holde stabile verdier;-) Ser frem til bilder når du er klar;-)
 2. Takk, det var hyggelig. Ut fra måten du skriver på høres det derimot fryktelig dyrt ut;-) Er lite villig til å betale mer enn 200 kr pr kg:-/
 3. Da har vi samme definisjon;-) Får forhøre meg med de ulike forhandlerne da, når den tid kommer. Får krysse fingrene for at det er mulig å få tak ordentlig levende stein, slik du beskriver. Er jo en stor del av sjarmen med saltvannsakvarium å sitte med lommelykt og se inn i karet på kveldstid;-) Og nå som jeg har små barn, er det spesielt aktuelt:-)
 4. Ok, var av inntrykket at kanskje mye av det som selges som levende stein kanskje er gjenbrukt stein, eller falsk stein som er curet. Har sett en plass at levende stein selges garantert fri for pestanemoner etc. Kan vel ikke garanteres om en ikke har drept alt liv for så og starte på nytt med tilsetting av bakteriekulturer?
 5. Støttes! Er selv spesielt interessert siden jeg vurderer et slikt kar.
 6. Jaris

  Tapatalk

  Ok, da er det altså ikke bare meg det er noe galt med;-)
 7. Hvordan er det i disse tider med tilgang på levende stein; altså kvalitetsstein "rett fra havet". Ser det er mye tilgjengelig kopier av stein, og det ser ut til at kvaliteten på dette har økt betraktelig siden jeg sist drev med saltvann, men jeg er ute etter så fersk stein fra havet med mest mulig "artsdiversitet" i seg;-) Er dette mulig å oppdrive? Kommer det slik forsendelser i tide og utide til butikkene i Norge, hvor en kan få tilsendt dette hjem til seg nesten på direkten?
 8. Etter å ha bodd mange år i Tromsø og vært en del av saltvannsmiljøet der, lærte jeg å sette pris på en egen bytråd med deling av bilder av medlemmenes akvarium, utveksling av fragger, fellesbestillinger og lokal hjelp Planlegger oppstart av et kar i størrelsesordenen ca 500l ila året, så jeg tenkte et godt utgangspunkt var å prøve å starte en tilsvarende tråd her Håper alle i Bodø kanskje kan starte med å legge ut et bilde av karet sitt og hva de har oppi det (både levende og teknisk)
 9. Jaris

  Tapatalk

  Er det flere her som har problemer med å logge inn på SF gjennom Tapatalk? Kommer meg inn på feks reef-central, men på SF får jeg feilmelding når jeg skriver inn passord og brukernavn.
 10. Jaris

  Selger aqutronica

  Usikker på alder og hvilke type controller.
 11. Jaris

  BILLIG AQUATRONICA

  Selger aquatronica hovedenhet med strømskinne, nivå- og temp-sensor. Selges for kun 1600kr! Ta kontakt for mer info. Kan sende mot at kjøper betaler frakt. Batteri i hovedenhet er dårlig, så den må være koblet til hele tiden. Alternativt må batteriet byttes.
 12. Kjøpte en ATI sunpower fra Tyskland med innebygget dimming. Den fungerte fint i 2 måneder, så sluttet plutselig 1 av de 2 kanalene å virke. Jeg har forsøkt å feilsøke og bytte rele, uten hell. Og det er så langt min tid og kompetanse strekker seg. Kan du fikse den, kan du gjøre et kupp! Selges for kun 400kr + evt frakt
 13. Jaris

  Selger aqutronica

  Har en aquatronica hovedenhet med nivåføler og temperaturmåler. Det følger med en 8 kontakters strømskinne. Selger dette for kun 1600kr + frakt
 14. Jeg kan selge alt levende alene for 5000kr, så kan jeg selge teknikken senere.
 15. Grunnet flytting har jeg bestemt for å ta en pause fra akvariehobbyen på ubestemt tid. Derfor velger jeg å legge ut hele systemet mitt for den (relativt) lave sum på 15000kr. Dette inkluderer: Hovedkar - 240L Sump - 60L Vortech MP40 Vortech Mp10 Vortech batteribackup ATI 6x39W armatur - ca 3 måneder gammel Akvariecomputer Deltec sc 1350 skummer - ca 6 måneder gammel akvariekomputer med strømskinne, tempmåler og nivåsensor Tunze osmolator Ballingpumpe fra fish-street Returpumpe fra Newjet pistolreke/gobi symbiosepar en chromis en palettkirurg
×
×
 • Create New...