Jump to content

ken

Members
 • Content Count

  1,424
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About ken

 • Rank
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  mysen

Converted

 • Interesser
  biler,salt akv
 1. Beste butikken som er, det er min mening. Knall service, kunskapsrike annsatte og helt greie priser.
 2. Utrolig trist lesning, blir skikkelig lei meg jeg:(.
 3. Takk takk, skjønner godt at du gleder deg, saltvannsverden er bare helt utrolig fasinerende både når det er lys i karret og når det er mørkt. Så velkommen til en knall fin hobby.
 4. Byttet et lysrør tilø sylvania 10 000 kelvin:(. Kjøpte meg et nytt 24 watt T5 rør til lampen min, det er en 150 watt MH med 2x24 watt T5. Eneste T5 rør forhandleren hadde inne var et sylvania rør(eller fordan det skrives) eller blå rør da. Men valget mitt falt på det røret. Kom hjem og fikk satt det inn, da kom skuffelsen, aldri sett eller hatt et T5 rør på 10 000 kelvin som har hatt i nærheten av så mye rødt lys som dette røret, ble helt "parkert". Men måtte ha nytt rør, mitt har vært svart siden før jul. Har hørt litt negative saker og ting ang dette merket og hadde ikke kjøp
 5. Har svart deg på PM, du er velkommen for en titt. Kan selge karret m/alt utstyr og møbel separat. Viss noen er intresert i og kjøpe alt de levende. ca.40 kg levende stein av god kvalitet. 2 keisere, 2 kirurger, en gylte, 2 klovner, en lo volpinus, 3 snille damsler, en fridmani. en blå sjøstjerne, en slange stjerne, 2 pussereker, en boksereke, endel sneile, mellom 12-25 stk, 6-10 små eremitter, og rundt 12-15 forskjellige mykiser, 3 forskjellkige skive anemoner, knapper i blått og grønt, en fin lps. Kom med bud, men ikke skambud, alt det levende har kostet meg over 12 000,
 6. Kan byttes i stort møbelkarr med ferskvann + mellomlegg.
 7. Har fått endel henvendelser på og selge endel av det levende, men foreløpig vil jeg ikke splitte det opp, men kan splitte opp at en f.eks en som kjøper alt det levende og en annen karr med utstyr. Men som sagt foreløpig så gidder jeg ikke splitte opp det levende og sitte igjen med noe, karret blir kjedeligt vis "god"bitene av det levende forsvinner og karret må jo være i drift fram til alt det levende er solgt. Alle fiskene er i bra skikk, kraftige og fine, det gjelder alle dyr i karret. Så kom med bud på f.eks alt levende så blir vi sikkert enig. Er jo ca. 40 kg LS av god
 8. Har sendt deg PM nå. Minimums pris for karr med alt utstyr er 7000,-.
 9. har svart deg. Karr, utstyr og alt levende er fortsatt tilsalgs.
 10. Uten og ha lest linken, så kan jeg si at viss merket er JEBO så styr unna, de er ikke sårlig flinke til og lage teknisk utstyr til akvariumer. Jobber selv i en dyrebutikk som selger nevte merke, og vi skal slutte og ta inn jebo pga. masse feil på mye av utstyret. Selv har jeg kun kjøpt 2 stk varmekolber av nevte merke og de havnet til bake der jeg kjøpte de. Så styr unna jebo, det er mitt råd.
 11. Har et oppgradert percula 90 møbelkarr som er betydelig oppgradert med mye mere sirkulasjon + liten oppgradering på lyset 2x24 watt T5 i tillegg. Karret kan selges med eller uten levende. Har en salgstråd hvor det står hve karret inneholder av forskjellige dyr. Karret er i daglig drift i TV stuen og er meget stue venlig, dvs.lager lite "bråk/lyd".
 12. Har et komplett møbelkarr av typen aqua medic percula 90 som er betydelig oppgradert ang, sirkulasjonen og litt oppgradert i lyset 2x24 watt T5 i tillegg. Karret er meget bruker venlig, dvs lager lite "bråk". Oppsettet er på 330 l og kan selges enten komplett med alt levende også(se egen salgs tråd om karret der kan du lese om hva karret inneholder av forskjellige dyr), eller karr og utstyr kan kjøpes uten levende. Hoved grunnen til salg er skal ha et større karr. Karret er i daglig drift og fungerer meget bra.
 13. Har et komplett aqua medic percula 90 som er oppgradert vesentlig ang.sirkulasjoene og lyset med 2x24 watt T5. Oppsettet er på 330 l og kan selges komplett med alt levende eller kun karr med møbel og utstyr. Har en salgstråd hvor du kan lese om karret og dyrene, viss dette er intresangt.
×
×
 • Create New...