Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

xyvind

Members
 • Content Count

  993
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

55 Excellent

About xyvind

 • Rank
  Forumbruker
 • Birthday 06/28/1983

Converted

 • Bosted
  Oslo

Converted

 • Fylke
  Oslo
 1. Jeg er glad jeg er så tålmodig og følger slow start-planen. [ATTACH]25916[/ATTACH] [ATTACH]25917[/ATTACH]
 2. Endelig fått i gang hele systemet. Neste steg blir sand! [ATTACH]25889[/ATTACH] [ATTACH]25890[/ATTACH] [ATTACH]25891[/ATTACH]
 3. Velkommen skal du være! Trenger gode tips når jeg har fått det igang. Ligger an til en slow start. Har veldig god tid :-)
 4. Ja, det er en lokal snekker ute på Stabekk som har bygd det ;-)
 5. Flyttingen er vel overstått. Oppussingen er helt ferdig. Og i går, da skjedde det endelig noe. Noe som skal bli veldig gøy :-) [ATTACH]25713[/ATTACH] Tror ikke det blir noen ny tråd/blogg, men poster sikkert bilder i ny og ne, om det skulle bli noe å vise frem :-)
 6. Øyvind´s Nano Reef Ja, da har jeg tømt og lagt ned akvariet mitt i dag. Har ikke vært så aktiv på nettet i det siste, men har holdt det gående her, og vel så det :-) Skal flytte om en måneds tid til noe større. Og hva er vel ikke mer naturlig da enn å sette opp et større akvarium? Gleder meg stort til det. Akvariet var på sitt beste i fjor sommer, og jeg har ikke tatt så mye bilder i det siste heller, så jeg legger ut de siste fine bildene jeg tok. Takker herved til alle som har sett innom her og kommentert i denne tråden, veldig gøy! Øyvind
 7. Ser veldig bra ut :-) strøkent!
 8. Går greit her vettu.. Hadde et tilfelle her der jeg greide å eliminere alt av fosfat og nitrat på veldig kort tid, i et desperat forsøk på å bli kvitt den uendelige cyano-plagen, så jeg holdt på å miste korallene. Vel..riktig så dramatisk var det vel egentlig ikke, men ved hjelp av vannbytter og korallfór har det nå dratt seg til igjen. Har ikke mista en eneste korall, heldigvis. Og cyanoen er borte, enn så lenge. Skal ta noen bilder når jeg er helt fornøyd med karet. Er en del nytt her siden sist :-)
 9. Artig å se bilder av karet deres igjen. Ser fortsatt veldig bra ut! :-) men ikke noe oversiktsbilde?
 10. Takker og bukker :-) Nei, fórer de ikke med noe spesielt utenom at jeg gir hele karet forskjellig frossenfór jevnlig (ikke alltid daglig). Fungiaene tar frossenfór, ser jeg :-)
 11. Den grønne fungiaen manglet faktisk en del vev da jeg kjøpte den, så den har kommet seg noe enormt, har blitt kjempestor. Hammerkorallen, som du sier, er en euphyllia divisa. Den kjøpte jeg som liten avlegger for noen år tilbake [ATTACH]21114[/ATTACH]
×
×
 • Create New...