Jump to content

seeker

Members
 • Content Count

  3,168
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

43 Excellent

About seeker

 • Rank
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  stavanger

Converted

 • Fylke
  Rogaland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ser det er nesten 2 år siden jeg har postet noe her , nesten som jeg får dårlig samvittighet... men poster jo så mye på Facebook, at alle får med seg utvikling på karet .
 2. Hvis det er opplagt at noen svir hverandre av dem på sanden , så forsøker jeg å flytte litt på dem , eller jeg fragger litt av feks. Knapper . Sps som står fast på søyler må jevnlig " friseres" da alt vokser veldig nært hverandre . Men feks. Har jeg nå 7 forskjellige fungia på sanden . Når disse blåser seg opp , så ligger de oppå hverandre , men det ser ikke ut til å være problem .. Acan ser ut til å være litt hissigere mot hverandre , slik at de får litt mer rom imellom
 3. Her er en liten video snutt om hvordan ting ser ut , akkurat 2 år siden karet ble flyttet fra forus til Hommersåk nå idag .
 4. seeker

  76 liter NANO .

  Akkurat 2 mnd. Siden oppstart Idag .. Går fremover .. Men er enda ikke helt innkjørt , kommer litt grønne alger på glasset fortere enn i det store .
 5. seeker

  SPS top down video

  SPS video , top down .
 6. Ting går veldig bra i karet nå om dagen ,, bra farver , god vekst .. Noen bilder fra Idag av karet og noen av de siste korallene som har blitt kjøpt inn .
 7. seeker

  76 liter NANO .

  Idag 4 uker siden oppstart ,, ting går bra selv om jeg fikk endel mer oppstarts alger enn forventet. Måtte ta ut noen Frags som ble putta oppi litt for tidlig . Fiskene og reker trives godt . Siste tilskudd på fiskefronten kom igår ettermiddag , en banded pipefish fra fisk og koraller .
 8. Noen bilder fra Idag .. Tatt fra toppen og ned
 9. Hvorfor vil du ikke bruke salt som er beregnet for bruk i akvarium ? Ved bruk av dette har du ihvertfall litt mer mulighet å treffe ønskede verdier på feks. Ca , MG , KH og endel andre stoffer / sporstoffer som koraller o.l trenger .
 10. Hvis det er den Lilla , stylopora pistilata milka , så finnes det her på Hommersåk ... Men kun den lilla som kalles " milka " ikke andre farver
 11. Siden sommeren uteblir så fant jeg tid til å starte et Nano kar utenom det store 840 liter karet jeg har hatt noen år . Tok ut 4 steiner fra sumpen i det store , å bygde en aquascape som til slutt ble 6,5 kg. Sånn ca . Karet er et aquamedic blenny , med filter kammer bak . Tanken er å holde knapper , acan og noen andre små LPS . Skummeren som fulgte med er ikke noe særlig , så vurderer å kjøre skummerløst , siden det ikke vil bli noe særlig belastning her uansett , og korallene som skal holdes , gjerne liker litt næring i vannet . Kar med utstyr ble kjøpt inn for en 1000 lapp , men ser for
 12. 18 acropora , 5 monti , 1 scolymnia og litt knapper på den ene søyla her .... Det skal få lov å vokse i en annen her ... Blir spennende å se om noen måneder [ATTACH=CONFIG]temp_29023_1433148309821_28[/ATTACH]n
×
×
 • Create New...