Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

bberd

Members
 • Content Count

  120
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by bberd

 1. Hei Fint kar du har fått,var på mysis jakt en dag jeg å fikk fanget ca 0,5 kg mysis jeg . Må vell ta en par turer til før vintern .
 2. Anlegget er ca 10 mnd ,var samme produksjon av vann til han som hadde før meg og han hadde bare en 200liter som han produserte vann til .så det er ikke brukt så mye .
 3. hei Det skal gi 132 liter i døgnet
 4. Hei Har fått tak et osmose anlegg (Kent Marine Hi-S Maxxima RO/DI System 132 l ) Det klare ikke å levere mer en 20 -25 liter i døgnet. Det må være noe feil en plass .Noen som har samme anlegget ,hvor mye vannkommer det ut av deres anlegg når det er kaldtvann .Er det noe som har vært borti dette før .Noen tips Bjørn
 5. bberd

  Syk Foxface

  hei Min foxface spiser alt som kommer nedi karet + beiter alger hele tiden. Brukte ikke noe medsin ,ble frisk av seg selv.Vet ikke helt hva som hadde skjedd med den ,men frisk ble den
 6. bberd

  Syk Foxface

  Nå er fisken nesten helt fisk ,fargen på snuten har kommet tilbake og ser helt ny ut :-) .Så dette går vei
 7. bberd

  Syk Foxface

  foxface Etter noen dager med kuring ,Har foxface min begynnt å spise igjen og fått tilbake fargene ,men munnen er ikke helt bra .Den virker frisk å rask nå ,så håper skinnet rundt munnen veks ut igjen.Tror at den har blitt skremt inni noen steiner og fått seg et kjøtt sår på munnen.
 8. bberd

  Syk Foxface

  fisk Har vært slik i ca 2 dager ,har hatt den i ca 2 år
 9. bberd

  Syk Foxface

  bilde Her et bilde av fisken
 10. bberd

  Syk Foxface

  Har en foxface med en sykdom .holder på miste skinne /huden rundt munnen og ser ut som den går i oppløsning.og veldig blass i fargene .spiser ikke .Hva er d er d noe som kan gjøres ? Noen som vet.
 11. hei Har vært gøy med et møte ,men er bort reist (ferie) Hvis det er noen som har lyst å være akvarie passer i uke 26 -27 så er det bare å ta kontakt :Det er greit å ha noen som kan litt om utstyret/og saltvann.Hadde svigers i fjor å det gikk litt til dundas,men har man ikke noe valg så må man ta det man har. Bjørn tlf 97568010
 12. gikk litt fort skrev feil nr ,har sendt deg et nytt på pm
 13. lampe Hei Har en lampe med 2x150 watt ,men uten rør . Nåes på 97658010 ,så får du mer info Bjørn
 14. kun karet med bord og orginal lysrør .koster ca 10000 kr nytt
 15. Selger mitt hjørnekar 3500kr eller kom med bud. Karet er ca 3 år.
 16. bberd Det ikke meg som jobber der nei hubben.
 17. Selger en 2x150 watts lampe ,den er 120 lang ,13000 kelvin pærer ,lampe er brukt i ca halvt år.pris 2500kr + evt frakt. eller bud
 18. hei Kommer inn på siden ,men de svarer ikke på mail og har bestilt varer får snart en mnd siden .
 19. Er det noen som vet om det har stengt eller er de opp å går .
 20. Ønsker å bytte noe. Har montipora digitata (oransje),div skiver på stein ,knapper
 21. maling Nå begynner skap og overdel å ligne noe .Har litt sparkling og maling igjen så er det utvendig ferdig.Går ikke så fort men, fremover går det nå.
×
×
 • Create New...