Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

bja

Members
 • Content Count

  103
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About bja

 • Rank
  Klubbmedlem
 • Birthday 02/06/1963

Converted

 • Bosted
  Jevnaker

Converted

 • Fylke
  Oppland
 1. bja

  Hva er dette?

  Det er ikke caulerpa algene jeg mener. Det er de lange, hvite tentaklene midt på bildet. De lever inne i rør de lager av grus, og kan forsvinne helt inn. Som regel stikker det ut 2 lange tråder som sveiper over alt i nærheten. Jeg har kun myke innbyggere og det virker som om disse reagerer når de kommer i kontakt med trådene.
 2. bja

  Hva er dette?

  Jeg har plutselig fått en del av disse. Det kan umulig være bra, det virker som om de brenner det som kommer innen rekkevidde? Noen som vet hva det er?
 3. Er det noen som vet om et bra nettsted som beskriver disse? Burde det vært en egen tråd her på forumet om disse?
 4. bja

  Jellyfish tank

  Her har jeg ingen erfaringer, men jeg er veldig spent på svar. Har bestandig hatt lyst til å prøve dette, etter at jeg en gang så bilder fra et fantastisk Japansk akvarie. Hvor får man ev. tak i egnede maneter?
 5. Gratulerer så mye med dagen! Håper den blir feiret i dag?
 6. bja

  Lav Ph - høy Kh

  Takker. Har skifta en del vann, men da skal jeg kjøpe meg en dråpetest i morgen. Men det virker som om sticksene fungerer ok i ferskvann.
 7. bja

  Lav Ph - høy Kh

  Har ikke noe avansert testsett, kun multisticks. Tester og ser at Ph er veldig lav, mens Kh er høy. Noen som vet hva jeg kan gjøre med Ph uten at det påvirker Kh?
 8. Spennende! Det vil bli arrangert en " ekskusjon " fra Jevnaker / Hønefoss!
 9. bja

  Apps....?

  Takker Der fant jeg noen Apps til ipaden min. Tar gjerne i mot flere tips også ? Det er jo også mulig å kjøpe bøker på AppStore, men disse er dyre.
 10. bja

  Apps....?

  Det finnes forskjellige Apps for iPad med informasjon om forskjellige planter og dyr, men er det noen som vet om det finnes noe som er ok for oss saltvannsakvarister?
 11. Aldeles nydelig! Var der i 2007, og nå fikk jeg virkelig lyst til å reise dit igjen!
 12. Tapatalk.... Hmmmm......- har den, men jeg får ikke lagt inn bildene jeg har på ipaden allikevel. Må nok ha det inn med teskje. Er nok en innstilling jeg ikke har fått til.
 13. iPad er artige greier, men jeg får ikke til å legge inn bilder i innlegg. Er det noen som kan hjelpe en stakkars nybegynner med det?
 14. bja

  Natron?

  Hei igjen Roar! Sendte jeg en halvferdig mld? Er litt klønete, for jeg har nettopp kjøpt meg iPad. Takker for kaffetilbudet, kommer gjerne en tur når dere er hjemme igjen. For dere koser dere vel i varmen nå? Kjenner jeg er misunnelig; her er det - 6 grader med sterk vind og snø. Ha det fint, vi snakkes?
 15. bja

  Natron?

  Har et nanokar med litt lav ph (ca 7,4). Noen som vet om jeg kan tilsette litt natron for å heve ph uten fare for mykkoraller og skiveanemoner? Natron funker fint i ferskvann, men her er jeg usikker.
×
×
 • Create New...