Jump to content

e-mu

Klubbmedlem
 • Content Count

  1,640
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  67

Everything posted by e-mu

 1. Har lastet opp bilder på begge nå
 2. Favites, mulgens russeli, ca 15 cm diameter. 800,- (solgt) Appelberry ca 5 cm, 200,-
 3. Ny sump på gang, denne gangen med materialer jeg føler jeg behersker. Den gamle sumpa mi i akryl, begynte å lekke i vinter. Mål blir 132*55*50. Bra arbeidslys har jeg også, de gamle Pacific python lampene mine. 1. generasjon led for akvarium, kjøpt for 10 -15 år siden.
 4. Oppdaget at det ikke sitter nåleimpeller, men vanlig, i skummerpumpa. Reduserer derfor prisen til 1600,-.
 5. Selger ev Turboflotor 5000 Shorty Compact med Sicce 4.0 (3500 l/t) matepumpe. Skummeren er ratet for opptill 1500 liters akvarium. Bygger kun 62 og skal plasseres i sump. Har ligget og samlet støv hos meg lenge, var tenkt som reserveskummer, men har ikke hatt bruk for den. Pris 2000,- (det er bare for pumpene) Microsoft Word - Turbo 5000 Shorty Compact (410.16) D ENG F ES IT v3.pdf
 6. Tar opp denne, da jeg sliter med akkurat det samme. Må justere CO2 alt for ofte. NOen som har en regulator hvor de ikke må justere ofte?
 7. Hmm, trodde ikke silikon bøt godt på hverken epost eller akryl. Jeg har brukt Tec7 og vært nødt til å reparere flere ganger. Men nå sitter det, tror jeg.
 8. Hva har du brukt til å feste avrenningsboksen til akvariet.
 9. e-mu

  Koraller

  Send meg tlf nr på PM så skal jeg ta noen bilder og sende deg i kveld.
 10. e-mu

  Koraller

  Hei, har noe. Rhodactis, Pavona, Montipora mm.
 11. e-mu

  Rekordgamle fisker?

  Denne var gammel, hentet fra https://reefbuilders.com/2015/12/07/longevity-in-the-reef-aquarium/
 12. e-mu

  Rekordgamle fisker?

  Jeg har en Z desjardinii jeg kjøpte høsten 2004, det er den eldste jeg har i akvariet nå. Da jeg kjøpte den var den ca 10 cm, så jeg antar at den har passert 20 år nå. Har også en Z. xanthurum kjøpt i 2005 og en Z flavense fra 2006. På Marinakvariet i Göteborg gikk det en Z. xanthurum som vistnok var mellom 25-30 år. Den gikk nesten alene i at 1200 liters akvarium med bare mykkoraller og masse levende stein. HVor det ble av den etter at Bengt la ned vet jeg ikke. Hadde også en P imperator i mange år, kjøpt på Marinakvariet våren 2004, men da hadde den gått i et for lite akvariu
 13. Her er første bilde av den på SF, og da hadde den allrede vokst en del (post 1)
 14. R.I.P. Vet ikke hva som gjorde at du ikke ville mer, men du har vært hos oss siden 14.01.2006, så vi ble godt kjent.
 15. Jeg har borret etter. Men husk å dekke hullsidene godt med epoxy etterpå.
 16. Oj, dette blir solid. Et lite tips, det er veldig vanskelig å få glassfiber til å følge i hjørnene. Det jeg gjorde var å lime trekantprofiler i alle 90 gr vinklene slik at det ikke skulle bli "luftlommer" under glassfiberen.
 17. Tror ikke du vil angre pådet valget
 18. Her er noen telefonbilder
 19. Var hos Richard på Zoo-Hjørnet i Østfoldhallen i går og handlet fisk: 1 Paracanthurus hepatus 4 cm 1 Pomacanthus imperator 7 cm 5 Chromis virdis 4 cm 1 Valenciennea puellaris 6 cm 1 Chelmon rostratus 6 cm 1 Pseudocheilinus hexataenia 3 cm Fiskelista blir oppdatert, bilder kommer. Alle ser ut til å ha klart seg gjennom første natta og er i fin form. Skal bli spennende med Chelmon rostratus, det har jeg aldri hatt før. Den er allerede i gang med å plukke på pestannemoner så jeg håper det skal gå bra. Chromis virdis har je
 20. e-mu

  Tapatalk

  Hei Klubben SF har ikke prioritert Tapatalk fordi det ikke har vært noe etterspørsel etter støtte for det. Vet ikke om andre bruker Tapatalk nå, for mange år siden testet jeg ut dette, men synes ikke noe om det. Men om det er mange som savner støtte for det, så kan vi se på det.
 21. Altså ikke så mye verdt, da ikke vanlig strømbrudd dekkes.
 22. Kan jo bli helt python å ta feil flaske da
 23. Ja, det er et mulig alternativ. Men må nok modifisere den litt for å få plass til alt vannet den må kunne motta.
 24. Det viktigste er nå oppe å går igjen. Mangler et tre reaktorer (Nitrat, fosfat og kull). Og det blir nok bygging av ny sump (igjen) når det blir varmere i været. Noen som har noe liggende som er ca 135x50x45?
×
×
 • Create New...