Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

e-mu

Klubbmedlem
 • Content Count

  1,476
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

e-mu last won the day on June 14

e-mu had the most liked content!

Community Reputation

231 Excellent

1 Follower

About e-mu

 • Rank
  Styremedlem

Converted

 • Bosted
  Halden

Converted

 • Fylke
  Østfold

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. e-mu

  Philips CoralCare

  Time Left: 25 days and 18 hours

  • WANTED
  • USED

  Kjøper Philips CoralCare, 1-6 lamper, om prisen er rett.

  NO VALUE SPECIFIED

 2. Skal blii spennende å høre erfaringene dine, du burde ha lys så det holder nå.
 3. Om jeg har forstått det rett så står LX7??? bare for alle lampene i 7000 serien, mener å huske at de hadde en 6000 serie også. Andre sifferet brukes til å si noen om fargespekteret, hvor 0 er får ferskvann og 2 for saltvann. Tredje siffer er alltid 0, tror jeg. Siste siffer sier hvor mange diodekløstere det er i lampen.
 4. Du har ikke vurdert Philips sin Coralcare lampe, med denne vil du kunne dekke hele akvariet med en lampe vil jeg tro. Selv om to nok er å foretrekke pga skyggepartier som vil oppstå med kun en. Selv vurderer jeg denne som sterkeste kandidat når jeg skal skifte belysning. Den største ulempen med denne er at den ikke har så stor konefaktor pga størrelsen. Men den er uten kjølevifter, noe som jeg synes er meget viktig.
 5. Hei Et hjertesukk fra kasserer. Kan de av dere som har betalt medlemskontingent for 2019 og ikke fått medlemskort kontakte meg på PM, eventuelt tekstmelding til 45249925. Jeg har flere innbetalinger jeg ikke vet hvilket klubbmedlem det kommer fra, for at jeg skal finne rett person/bruker trenger jeg mailadresse (som registert på forumet) og brukernavn. mvh Stein-Egil
 6. Forsiktig oppvarming med hårføner av forbindelsen som lekker kan få den slippe, slik at du kan lime på nytt. Husk å varme jevnt fra alle sider. For mye varme vil deformere koblingene.
 7. Hei har bygget to akvarier i kryssfiner, begge med 18 mm bjerkefiner. Det største brukte jeg epoxy/glassfiber på både utsiden og innsiden, det minste bare på innsiden. Jeg ser ikke hensikten med å bruke dårligere kvalitet når prisen på platene ikke var mer enn noen hundrelapper. jeg gav 4300,- for 4 stk 18mm bjerkefinerplater for et år siden. Bare det at bjerkefiner på 18mm har 13 lag, mens 18mm furu har 7 lag, forteller meg at bjerk må være mye stivere. har søkt litt på nettet angående stivhet, men ikke lett for en amatør å sammeligne, men ut fra hva jeg kan se på fritsøe sine hjemmesider så har en 4mm bjerkefinerplate omtrent samme stivhet som en 15mm furu BB/X plate. Er helt enig i at men ikke trenger maritim kvalitet eller syrefaste skruer. Kommer det vann til dette har man et problem uansett.
 8. vedlig bra at du er interresert i å holde hjemmemøte. Normalt pleier det komme 8-15 personer og det varer normalt 3-4 timer. mvh Stein-Egil
 9. Hei Nå blir medlemskort til alle betalende klubbmedlemer sendt i posten til de som ikke har fått de utlevert tidligere. Om du har betalt og ikke fått medlemskortet tilsendt i løpet av en uke, så ta kontakt.
 10. Vurderer også mer bilogisk filtering da jeg sliter med skyhøye nitrat verdier. Noen som har erfaring med Seachem matrix (>~700 m2/L) eller Eheim Substrat Pro (450 m2/l)? Hva med gjennomstrømningen i slike filermedia, skal den være hø eller lav?
 11. Bra Tomas, jeg lager en PDF og sender til Brønnøysund m nytt styre.
 12. Har egentlig ikke noen erfaring med dosering av næringsstoffer. Men om du mater fiskene litt mer eller skrur av skummeren et par timer i døgnet så tror jeg dette vil lese seg selv. Hvor lenge har akvariet gått?
 13. I den norske utgaven heter det Kjøp og betal, knappen til høyre i appen. For å legge til en melding skriver man inn beløp, og før man går videre så trykker man rett under beløpet for å skrive melding.
×
×
 • Create New...