Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

e-mu

Klubbmedlem
 • Content Count

  1,468
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

e-mu last won the day on May 13

e-mu had the most liked content!

Community Reputation

230 Excellent

1 Follower

About e-mu

 • Rank
  Styremedlem

Converted

 • Bosted
  Halden

Converted

 • Fylke
  Østfold

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei har bygget to akvarier i kryssfiner, begge med 18 mm bjerkefiner. Det største brukte jeg epoxy/glassfiber på både utsiden og innsiden, det minste bare på innsiden. Jeg ser ikke hensikten med å bruke dårligere kvalitet når prisen på platene ikke var mer enn noen hundrelapper. jeg gav 4300,- for 4 stk 18mm bjerkefinerplater for et år siden. Bare det at bjerkefiner på 18mm har 13 lag, mens 18mm furu har 7 lag, forteller meg at bjerk må være mye stivere. har søkt litt på nettet angående stivhet, men ikke lett for en amatør å sammeligne, men ut fra hva jeg kan se på fritsøe sine hjemmesider så har en 4mm bjerkefinerplate omtrent samme stivhet som en 15mm furu BB/X plate. Er helt enig i at men ikke trenger maritim kvalitet eller syrefaste skruer. Kommer det vann til dette har man et problem uansett.
 2. vedlig bra at du er interresert i å holde hjemmemøte. Normalt pleier det komme 8-15 personer og det varer normalt 3-4 timer. mvh Stein-Egil
 3. Hei Nå blir medlemskort til alle betalende klubbmedlemer sendt i posten til de som ikke har fått de utlevert tidligere. Om du har betalt og ikke fått medlemskortet tilsendt i løpet av en uke, så ta kontakt.
 4. Vurderer også mer bilogisk filtering da jeg sliter med skyhøye nitrat verdier. Noen som har erfaring med Seachem matrix (>~700 m2/L) eller Eheim Substrat Pro (450 m2/l)? Hva med gjennomstrømningen i slike filermedia, skal den være hø eller lav?
 5. Bra Tomas, jeg lager en PDF og sender til Brønnøysund m nytt styre.
 6. Har egentlig ikke noen erfaring med dosering av næringsstoffer. Men om du mater fiskene litt mer eller skrur av skummeren et par timer i døgnet så tror jeg dette vil lese seg selv. Hvor lenge har akvariet gått?
 7. I den norske utgaven heter det Kjøp og betal, knappen til høyre i appen. For å legge til en melding skriver man inn beløp, og før man går videre så trykker man rett under beløpet for å skrive melding.
 8. Fant denne i matbutikken i Strømstad forrige helg. Kan noen si om denne kan brukes i forbindelse med KH buffering. Pris for 2 kg ca 70,-
 9. Vi er godt i gang med et nytt år, og det er på tide å betale medlemskontingent for 2019. Ihht. tidligere årsmøte vedtak sendes det ikke lengre ut fakturaer til hver enkelt, men medlemskap for 2019 kan tegnes ved å betale kr. 200,- til kontonr. 1506.12.59802 NB NB Nytt kontonummer. Eller til VIPPS nr 537854. For begge betallingsmetoder merk innbetalingen med Medlemskap 2019 og hvilket "kallenavn" du benytter her på SF.
 10. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

  • FOR SALE
  • USED

  Har 2 stk E40 metallhalogenpærer som jeg jeg gir bort. Mottaker må betale eventuell frakt. Det er en 14000K som er brukt en måned og en 10000K som er helt ny. Fabrikat er Marine Color (Kina), men jeg kunne ikke merke forskjell på disse og mer kjente merker den gang jeg brukte disse.

  NO VALUE SPECIFIED

  - NO

 11. Holder på å gjøre om deler av sumpen til alge refuguim. Har tenkt å bruke en gammel T5 (2x24W)beslysning i den forbindelse. Noen som har en formening om hva slags Kelvin/rørtype som er beste? Hadde i utgangspunktet tenkt på Osram 827 (2700K) men det er kanskje for gult.
 12. Takk for besøket, og dere er hjertelig velkommen tilbake en annen gang.
 13. Hei Hjemmemøtet er i morgen, og det er fint om de som har tenkt å komme sier i fra, enten her eller på tlf 45249925, på grunn av bevertning /Stein-Egil PS de som allerede har sagt at de kommer trenger ikke melde fra på nytt
×
×
 • Create New...