Gå til innhold

e-mu

Klubbmedlem
 • Innholdsteller

  1 335
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

e-mu vant dagen sist Desember 3

e-mu hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

164 Excellent

Om e-mu

 • Rang
  Klubbmedlem

Converted

 • Bosted
  Halden

Converted

 • Fylke
  Østfold
 1. Stein-Egil's kar

  Forøvrig er eksperimentet med to skummere avsluttet. Har inge konklusjon om det ble bedre eller verre med 2 skummere. Den ene skummeren er nå til salgs, se her
 2. Stein-Egil's kar

  Takk for det, Konrad. Prøver bare å gjøre det enklest og så robust som mulig, slik at akvariet kan klare seg i de periodene hvor interessen ikke er helt topp. Håper at nest akvarium også vil kunne stå med hovedoppsettet inntakt også i 10-15 år, minst
 3. Stein-Egil's kar

  For de som kunne tenke seg et stort akvarium, så vil dette akvariet bli solgt billig til våren. NB Kun akvariet, da jeg skal bruke det meste av utstyr på i det nye. Om noen er interresert i å se det før det blir rasert, så er det bare å ta kontakt. Det vil også bli solgt en del koraller. Fiskene har jeg for det meste et personlig(!) forhold til, så de har jeg tenkt å beholde. Mål 200*110*83 cm.
 4. Bubble King Supermarin 300

  Nei, som vist på bildet.
 5. Bubble King Supermarin 300

  Selger min BK Supermarin 300 for 9000,- uten frakt. Denne skummeren klarer fint akvarier opp til 4000 liter. Høyde min 590mm, nødvenige sumpmål 610 x 510mm. Den er ca 5 år gammel, men lite brukt da jeg har hatt den som reserve slummer.
 6. Det blir sikkertet solid akvarium, takk for innlegg.
 7. Her er siden jeg refererte til http://www.aquarium-glass.co.uk/index.asp
 8. Er ute på jobb, så jeg har ikke linken til den siden jeg brukte, men sikkerhetsfaktoren er over 2. Dette skal være nok når glasset er diamantslipt i alle kanter og akvariet er bygget med horisontale avstivere rundt toppen. Jeg har brukt følgende data ved beregningen, h 110, d 110, l 110 (dvs halve lengden pga tverrgående avstiver i midten) Skal finne frem beregning når jeg kommer hjem på fredag.
 9. Ok, takk for info. Husket at jeg hadde to forskjellige når jeg gjorde dette for 14 år siden. Får grave litt mer i gamle mail.
 10. 700+

  Man kan vel si at testene dine er innafor, og at du utfører dem rett.👍 Godt å få det bekreftet .
 11. Er ca 4000,-/m2 en grei pris for 19mm optiwhite ferdig kappet og diamantslipte kanter?
 12. Ikke helt, jeg maler først et tjukt lag med Mapecoat I, deretter legger jeg glassfiber i denne malingen. Etter det har tørket, maler jeg noen flere strøk med Mapecoat I. Husker ikke hvor mange jeg brukte sist. Til slutt avslutter jeg med et par strøk av DV. Farger er jeg forsiktig med, tidligere så ble det brukt kobber for å lage blåfarge. Men det er sikkert ikke tillatt lenger.
 13. Jeg kommer ikke til å bruke polyester, leste en gang at det avgir gift stoffer i lang tid. Er ikke helt tett heller. Derimot kommer jeg til å bruke Mapecoat DV som toppstrøk og antagelig Mapecoat I som base/farge i bunn.
×