Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

e-mu

Klubbmedlem
 • Content Count

  1,512
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

e-mu last won the day on March 20

e-mu had the most liked content!

Community Reputation

251 Excellent

1 Follower

About e-mu

 • Rank
  Styremedlem

Converted

 • Bosted
  Halden

Converted

 • Fylke
  Østfold

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. e-mu

  Heilt fra grunnen

  Spennende prosjekt, hvordan har du tenkt å lage toppen? Og hvordan feste den til det du har laget så langt? Jeg har ikke problemer med magnetene på de største Tunze streampumpene selv om jeg har 18mm kryssfiner belagt ned glassfiber i epost på begge sider. Sikkert 22-24mm tykt. Kebab sine store går også bra, så lenge man ikke vinkler strømmen for mye.
 2. e-mu

  RapidLed Onyx x 3

  Ny pris, 2500,- for alle
 3. Vi er godt i gang med et nytt år, og det er på tide å betale medlemskontingent for 2020. Noen har gjort det alt, så disse kan se bort fra denne meldingen. Ihht. tidligere årsmøte vedtak sendes det ikke lengre ut fakturaer til hver enkelt, men medlemskap for 2020 kan tegnes ved å betale kr. 200,- til kontonr. 1506.12.59802. Eller til VIPPS nr 537854. For begge betallingsmetoder merk innbetalingen med Medlemskap 2020 og hvilket "kallenavn" du benytter her på SF.
 4. e-mu

  Mauritius 2020

  Jeg venter på mere , mye skummelt å tråkke på.
 5. Hvor har du kjøpt festene med borrelås som du har festet strømforsyning på bakplaten hen? Veldig bra løsning.
 6. Da har jeg rettet opp i rettighetene, slik at alle klubbmedlemmer kan legge inn nye poster her. Håper jeg.
 7. Mac har jeg ikke, så det kan godt hende det stemmer. Virker bra på min Android tlf (menyen får du om du trykker på de tre horisontale strekene øverst i skjermbildet). Etter det er det det samme som over.
 8. Her følger en liten beskrivelse: Trykke KJØP OG SALG som markert i første figur under Trykk på Selges (Jeg ser at dette ikke er intuitivt, men det er nå en gang slik designet vårt er. Holder på med å teste ut et mer kompakt design, men ting tar tid i denne hobbyen) Trykk på Start nytt emne og du kan startet innlegging av nytt salgsobjekt
 9. e-mu

  Tunze wavebox 6215

  Hei Selger en Tunze Wavebox 6215, er noen år gammel, men har vært lagret det meste av tiden. Holder til akvariumk fra 200 til 1200 liter minst, brukte den en tid i min gamle 1800 liter og den skapte tydlige bølger, 1000,- plus eventuell frakt
 10. På hovedmenyen velger man Kjøp og salg, deretter Selges og til slutt Start nytt emne. Jeg ahr lagt til en første salgstråd detr for Rapidled Onyx lys jeg selger. Men jeg ser at jeg må redigere teksten over da det står at tråden er flyttet, noe som ikke gjelder lenger nå som jeg har flyttet salgstråden tilbake.
 11. Hmm, at bildene dine er borte likte jeg ikke. Skal sjekke hva det kan være, men rekker det ikke før til helga tenker jeg. Men fortsett å poste oppdateringer. er beundringsverdig at noen får til så små akvarium.
 12. e-mu

  RapidLed Onyx x 3

  Hei Har 3 stk Rapidled Onyx for salg, de er noen år gamle, men fungerer som de skal. Med følger oppheng, kabler/og 3 kanals kontroller for justering av lys (aldri vært brukt), men man trenger en strømforsyning til kontrolleren tror jeg. har også en ekstra kontroller. Ønsker meg 1000,-/stk og kjøper betaler eventuell frakt. https://reefnation.com/rapid-led-onyx-light-review/
 13. e-mu

  Heilt fra grunnen

  Å planlegge og bygge selv er mer en halve moroa, synes jeg. Hold oss oppgradert. Jeg har selv bygget to akvarier i kryssfiner/epoksy, det siste finnes det en byggetråd av her Det er fler her inne som har gjort det samme. Et slikt akvarium passer jo best når det er innbygget, da det ofte blir litt mer 'klompete'.
 14. Hei I et forsøk på å rydde opp og forenkle hjemmesiden til Saltvannsforum, så har jeg nå tatt bort kjøp og salg modulen. Den ble ikke veldig mye brukt. I steden har jeg ryddet opp i den gamle versjonen ( https://saltvannsforum.no/forum/15-kjøp-og-salg/ ), ved å flytte alle eksisterende (fra 2018 og eldre) til undermappene solgt/byttet/kjøpt. Hver enkelt som har noe annonsert her henstilles til å selv å flytte sine annonser når de ikke er aktuelle lenger. SF styre vil sporadisk rydde opp og fjerne flytte annonser, inntill vi får på plass en automatisk måte å gjøre dette på.
×
×
 • Create New...