Gå til innhold
Informasjon
 • Husk å book neste Reefmeet i kalenderen. Søndag 24.03.19 i Drøbak. Mer info kommer
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • NYHET. Nå kan man legge ut objekter i "kjøp og salg" å motta bud hvis man ønsker. Sjekk det ut!
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

e-mu

Klubbmedlem
 • Innholdsteller

  1 463
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  28

e-mu vant dagen sist Mars 9

e-mu hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

226 Excellent

1 følger

Om e-mu

Converted

 • Bosted
  Halden

Converted

 • Fylke
  Østfold

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Vurderer også mer bilogisk filtering da jeg sliter med skyhøye nitrat verdier. Noen som har erfaring med Seachem matrix (>~700 m2/L) eller Eheim Substrat Pro (450 m2/l)? Hva med gjennomstrømningen i slike filermedia, skal den være hø eller lav?
 2. Bra Tomas, jeg lager en PDF og sender til Brønnøysund m nytt styre.
 3. Har egentlig ikke noen erfaring med dosering av næringsstoffer. Men om du mater fiskene litt mer eller skrur av skummeren et par timer i døgnet så tror jeg dette vil lese seg selv. Hvor lenge har akvariet gått?
 4. I den norske utgaven heter det Kjøp og betal, knappen til høyre i appen. For å legge til en melding skriver man inn beløp, og før man går videre så trykker man rett under beløpet for å skrive melding.
 5. Gikk fint når jeg betalte....
 6. Fant denne i matbutikken i Strømstad forrige helg. Kan noen si om denne kan brukes i forbindelse med KH buffering. Pris for 2 kg ca 70,-
 7. Vi er godt i gang med et nytt år, og det er på tide å betale medlemskontingent for 2019. Ihht. tidligere årsmøte vedtak sendes det ikke lengre ut fakturaer til hver enkelt, men medlemskap for 2019 kan tegnes ved å betale kr. 200,- til kontonr. 1506.12.59802 NB NB Nytt kontonummer. Eller til VIPPS nr 537854. For begge betallingsmetoder merk innbetalingen med Medlemskap 2019 og hvilket "kallenavn" du benytter her på SF.
 8. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

  • TIL SALGS
  • Brukt

  Har 2 stk E40 metallhalogenpærer som jeg jeg gir bort. Mottaker må betale eventuell frakt. Det er en 14000K som er brukt en måned og en 10000K som er helt ny. Fabrikat er Marine Color (Kina), men jeg kunne ikke merke forskjell på disse og mer kjente merker den gang jeg brukte disse.

  NO VALUE SPECIFIED

  - NO

 9. Holder på å gjøre om deler av sumpen til alge refuguim. Har tenkt å bruke en gammel T5 (2x24W)beslysning i den forbindelse. Noen som har en formening om hva slags Kelvin/rørtype som er beste? Hadde i utgangspunktet tenkt på Osram 827 (2700K) men det er kanskje for gult.
 10. Takk for besøket, og dere er hjertelig velkommen tilbake en annen gang.
 11. Hei Hjemmemøtet er i morgen, og det er fint om de som har tenkt å komme sier i fra, enten her eller på tlf 45249925, på grunn av bevertning /Stein-Egil PS de som allerede har sagt at de kommer trenger ikke melde fra på nytt
 12. Copy & paste error, jeg fikser nå. Takk for at du sa fra.
 13. Vi inviterer til hjemmemøte hos undertegnede Adressen for dagen er Frydenlundveien 15, 1784 Halden. Akvariet mitt er relativt nystartet, så det er ikke så mye koraller oppi ennå, men en del stor fisk har jeg:) Mer info om karet finner dere her https://saltvannsforum.no/topic/26139-stein-egils-2700-liter-byggetråd/?tab=comments#comment-260309&searchlight=1
 14. Hatt i sand i akvariet i dag, litt grumsete vann ennå men veldig fornøyd med lyset det skaper
×
×
 • Opprett ny...