Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

e-mu

Klubbmedlem
 • Content Count

  1,566
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

e-mu last won the day on October 22

e-mu had the most liked content!

Community Reputation

264 Excellent

1 Follower

About e-mu

 • Rank
  Styremedlem

Converted

 • Bosted
  Halden

Converted

 • Fylke
  Østfold

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tror du kan få Mapecoat I i alle farger.
 2. Jeg mener at kalk(calsium)reaktor og eventuelt kalkmikser er billigere enn balling på store kar. Det var ihvertfall det tidligere. I mitt gamle system på 1800 liter, brukte jeg Co2 for ca 1500,- pluss reaktormedie på 1000,-. Dette var i et ganske tett bevokst SPS kar. OM man sier at man i tilsvarende kar bruker 300ml x 3 pr dag, som nok er i minste laget. Dette gir ca 330 liter balling væske i året. Ser at en norsk nettbuttikk selger 30 liter "no brand" balling for 380,- dvs 4180,- pr år. I tilleg må man ihvertfall med balling tilsette en del sporstoffer. Dette kan reduseres en del med bruk av et bra reaktormedie. I tillegg kommer jo utstyret men må ha.
 3. Fant svaret nærmere enn jeg trodde
 4. e-mu

  Heilt fra grunnen

  Hos meg har alltid Z desjardinii holdt glassroser og bu ble alger nede. Men jeg tror det er forskjell på pest anemonene og også fra fisk til fisk, hva den spiser. Jeg ville ihvertfall forsøkt meg på biologisk bekjempelse.
 5. Den er musespist midt på, så den kan kappes og eventuelt skøtes med en lenger ledning. Med andre ord den delen som kommer under vann er ikke skadet.
 6. Har en Tunze 9002 skummer med musespist ledning du kan få kjøpt 300,- Og jeg har flere Tunze Nanostream, se https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=192764288 Sender ikke, men pendler noen dager i uka mellom Halden og Kjeller via rv 22, om det hjelper.
 7. Du kan kjøpe akryl plater og acrifix lim på https://www.sloyd-detaljer.no/
 8. Se her https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=192764288
 9. PS Kommer til å legge ut garasjesalg på finn.no, med en masse ting i løpet av helga.
 10. Har en H2Ocean med DD flow pumpe på 1500l/t som du kan få kjøpt for 500,- https://www.korallboden.com/products/fmr75-fluidised-reactor-kit
 11. Jeg har første generasjon av lampene og ca 95cm netto vanndybde. Sps og lås gror fint også på bunnen. Synes at fargene på korallene er bedre enn hva jeg har hatt. Og ikke minst, de er vifteløse.
 12. Hei Kan ikke hjelpe deg med karet ditt, men øsnker deg velkommen som klubbmedlem i SF. mvh Stein-Egil
 13. Har nå brukt disse sodastream flaskene en tid, og de varer i underkant av 60 dager i mitt system.
 14. Er du fornøyd med lyset så langt? Hvor mye effekt bruker du? Jeg ligger på 90% midt på dagen, og ganske blått, dette mest for at de skal ligne mest på RapidLed lampene jeg har i kantene av karet.
 15. e-mu

  GHL Mitras LX6100-HV

  Ny pris 1500,- plus frakt, ferdig prutet.
×
×
 • Create New...