Jump to content

knalex

Members
 • Content Count

  95
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

knalex last won the day on March 19 2019

knalex had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About knalex

 • Rank
  Forumbruker
 • Birthday 10/02/1984

Converted

 • Bosted
  bodø

Converted

 • Fylke
  nordland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er du med på fac gruppa i Nordland?
 2. Hei Ser du helpå i Bodø, skulle bare si at vi er ca 9 stykker i Bodø. Så vi er flere som kan hjelpe til
 3. Takk for mange gode forslag, trude deltec hva det beste. Men ser ut som jeg har tad litt feil der :-) Hvem selger bubbleking supermarin ?
 4. Hei Har dere en skummer å anbefale til 1200l akvarium, en som fungere i mange år. Hadde en ATI med denne fungerte bare i 2 år, så slutte den å virke.
 5. Hvilken pris selger du den for?
 6. Kunne ikke se noe på de.. Andre forslag?
 7. Har fått nye polypper for ca 10 dager siden. De åpner seg nesten ikke i det hele tatt. Alle vannverdiene er i orden, og jeg mener jeg har plassert de slik som de skal stå (medium vannstrøm og medium-sterkt lys). Har prøvd å sette polyppene på to forskjellige plasser, begge plassene holder de seg lukket. Noen tips? Hva kan jeg gjøre?
 8. knalex

  Målinger - hjelp!

  PO4 (fosfat) = 0.
 9. knalex

  Målinger - hjelp!

  Ser nå at pH verdien er gått opp til 8,00
 10. knalex

  Målinger - hjelp!

  Akvariet har vært oppe å gå, men har ikke gjort noe i det på nærmere ett år. Bestemte meg egentlig for å legge ned, men har nå ombestemt meg igjen. Vannet har vært uklart og dårlig, mye alger og dritt i det. Har byttet ut noe av vannet og tatt opp en del av steinene og skrubbet bort dritt og lort fra de. Sirkulasjonen har ikke vært optimal, men har fått mer sirkulasjon nå og enda mer blir det etterhvert - må bare kjøpe inn noen nye/flere pumper. Har kalkreaktor, og pH blir målt med IKS pH-probe. Har målt pH med test-kitt også, for å dobbeltsjekke proben, begge gir ca samme pH måling.
 11. knalex

  Målinger - hjelp!

  Har foretatt vannbytte på ca 150 liter (karret er på ca 1000L totalt) før disse målingene. Hvor lenge bør jeg vente før neste vannbytte? Hvor mye vann bør jeg bytte ut i gangen tror du? Skal teste fosfat i dag :-)
 12. Har endelig - etter alt for lang tid - tatt målinger i karret. Noen av verdiene er for lav, andre for høy. Målingene så slik ut: pH: 7,88 NO3: 0,02 NO2: 0,25 (var vanskelig å lese av - men ca) Mg: 1260 Ca: < 500 KH: 11,5 Alk: 4,11 Salt: ca 1,026 Sr: 20 Si: 0-0,03 Hva skal/bør jeg gjøre? :confused:
 13. Hei! Er det noen her som lager levende stein selv og kan dele hvordan dette gjøres?
×
×
 • Create New...