Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

Gguldal

Members
 • Content Count

  1,395
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Gguldal last won the day on June 16 2019

Gguldal had the most liked content!

Community Reputation

55 Excellent

1 Follower

About Gguldal

 • Rank
  Forumbruker
 • Birthday 09/06/1988

Converted

 • Biografi
  heter da Geir. Kommer fra Thailand, og har blitt helt frelst av saltvann :)

Converted

 • Bosted
  Kjeller

Converted

 • Interesser
  Bil, Båt, rc bil, fiske og selvfølgelig saltvann.

Converted

 • Yrke
  Ikke no akuratt nå

Converted

 • Fylke
  Akershus

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lite som skjer på akvare fronten om dagen. Da dagene blir fylt med ny valp i hus uansett. Her kommer noen bilder
 2. Gguldal

  Bilder på langs.

  Jan jo slenge meg på her.
 3. Her kommer noen nye bilder=)
 4. Skjedd mye siden sist. Vært på flyttefot. Og under frakten greide jeg og knekke avrenningen på dette karet. Da var levende allerede tømt og satt i baljer. Fikk da sendt unna en melding til de fleste butikker i nærheten i håp om at noen hadde noe på lager. Klokken var jo selvfølgelig nesten slaget 19:00. Selvfølgelig stepper tropestua opp og svarer med at de har et hvitt waterbox 45.2. Så da hastet man opp dit, og rasket med seg karet Tenkte jo selvfølgelig ikke over at returpumpa var ratet til mye større volum gjennom sump. Så fikk fylt opp karet, plugget i sirk, og da var klokken nermere 02:30. Så da kasta jeg inn håndkle. Så kom søndagen. Sendte melding til gutta på tropestua igjen. Og for en service. Fikk komme inom og kjøpe en retur pumpe som passet til karet og ny sirkulajonspumpe. Mistet noe under flytting, men alt i alt var jeg veldig heldig scapen var jo beregnet på 65x65. Så måtte noe endringer til der også, men ble ikke så galt fornøyd med resultatet Her er resultatet
 5. Ikke mye som har skjedd her i det siste. Så her er noen bilde oppdateringer
 6. Gguldal

  Deltec sc1455

  THIS ADVERT HAS EXPIRED!

  • FOR SALE
  • USED

  Deltec sc 1455. Renset og vasket. Fungerer utmerket. Selges da jeg rydder litt ut av boden. 800kr må hentes her hos meg på Kjeller/Lillestrøm

  800.00 NOK

 7. Gguldal

  Ecotech mp10qwd

  THIS ADVERT HAS EXPIRED!

  • FOR SALE
  • USED

  Selger nå en av pumpene mine da jeg vil prøve noe annet. Ecotech mp10qwd Vært I drift siden sept. Så ikke gamle pumpene. Ny pris på denne er 3300,- Selges for 1800,- Esken har jeg desverre ikke. Da dette forsvant under flytting.

  1,800.00 NOK

 8. Takk André! Ja, ble veldig fornøyd med hvordan scapen endte opp. Hadde heldigvis god tid på meg til og lime og holde på=)
 9. Om begge deler er pvc, og du ikke har planer om og flytte på røret ville jeg limt dette med pvclim (tangit)
 10. Da var endelig ventetiden over. Fikk montert avrenningen og fylt vann denne uken. Gikk også for en annen litt mindre skummer for og frigjøre litt plass i sumpen. Valget endte på tmc reef-skim 300. Denne gangen Kjører jeg igang systemet med zeobak, spongepower og coral snow plus. Spendt på og se om det har noe annen påvirkning enn brightwell sine oppstarts produkter.
 11. Da var helgen kommet, og jeg fikk ordnet meg litt stein. Så nå er scapingen igang. Venter nå bare på avrenningen, som mest sansynlig kommer til uken
 12. Ting så fort veldig mye bedre ut når ting ble malt=)
 13. Hehe, har satt opp et par kar nå ja=) Av innhold i forhold til koraller, så går det nok mot acropora, men har fått mer og mer sansen for lps. Så blir vel det man kaller et mixed tenker jeg. Av fisk så blir det nok for det meste wrasser. Og selvfølgelig Neocirrhites armatus, som får følge med videre fra det oppsettet jeg har nå. Utover det blir det nok en hel gjeng med cleanup crew, reker osv=)
 14. Heheh! Fikk dette kastet etter meg gratis, og utstyret hadde jeg det meste av fra før av. Jeg har mulighet til og skru av selve pumpa fra pvc. Det nederste litt lysere enn det andre er pvc slange, så den flexer ganske bra. Så håper det holder unna vibrasjoner. Om ikke, så blir det fort og bytte ut med silikon=)
 15. Hylle montert. Litt småting igjen og gjøre før man er klart til og få igang karet. Hyllen blir i samme utførelse som resten, altså svart. Lagde en enkel mekanisme, så den er lett og fjerne under vannbytte og påfylling av balling
×
×
 • Create New...