Gå til innhold
Informasjon
 • Husk å book neste Reefmeet i kalenderen. Søndag 24.03.19 i Drøbak. Mer info kommer
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • NYHET. Nå kan man legge ut objekter i "kjøp og salg" å motta bud hvis man ønsker. Sjekk det ut!
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

Gguldal

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 378
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Gguldal vant dagen sist November 12 2018

Gguldal hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

49 Excellent

Om Gguldal

 • Rang
  Forumbruker
 • Bursdag 06. sep. 1988

Converted

 • Biografi
  heter da Geir. Kommer fra Thailand, og har blitt helt frelst av saltvann :)

Converted

 • Bosted
  Kjeller

Converted

 • Interesser
  Bil, Båt, rc bil, fiske og selvfølgelig saltvann.

Converted

 • Yrke
  Ikke no akuratt nå

Converted

 • Fylke
  Akershus

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Gguldal

  Reefmeet 18.11.2018 - Auksjon

  Ser fram til dette!
 2. Aqua medic cubicus 140L Teknisk: Ecotech xr15g3 pro Tunze 9004 Tunze 6040 Retur tunze 6025 ---—-------------------------- Filtrering og levende. 10kg real reef rock 9kg levende sand --------------------------------- Tilsetninger : Brightwell microbaterier7 Brightwell neo marine salt Framover kommer jeg også til og begynne og dosere balling og korallen zucht auto tabs.
 3. Interessert i goniopora! Bor dog i Oslo, så må se om jeg skal den veien i nermeste framtid!:)
 4. Interessert i goniopora! Bor dog i Oslo, så må se om jeg skal den veien i nermeste framtid!:)
 5. Gguldal

  Gguldal nye 250L

  Tja, skjer ikke veldig mye med karet om dagen. Surrer og går. Tok noen målinger i går og ting har liggi stabilt siden sist jeg sjekket. Noen endringer skal til nå. Da jrg må ha ut den gule kirurgen, da den begynner og bli for stor alt. Ha ut et par flere lps koraller, så jeg får brukt plassen til noen andre typer. Bruker nå af balling, og er på siste literene. Har da valgt og gå over til ati sin konsentrat. Spendt på og se på utfarging osv:) Legger med noen bilder:)
 6. Gguldal

  Div acropora ønskes!

  Som tittelen sier, så er jeg på jakt etter Acropora frags. Gjerne noen av de som blir nevnt under her:) Og helst fresh cut! Lurer også på om dere vet hvor jeg evt kan få tak i coralpro eller coral rx? * Acropora enchinata * Acropora pearlberry * Acropora hyacinthus * Acropora tenius * Acropora milliepora ( ikke grønn ) * Acropora Rosaria * montipora danae * montipora comfusa Gjerne rundt oslo/Akershus?
 7. Gguldal

  Gguldal nye 250L

  Lite framgang etter ny start. Noen bilder imens
 8. Gguldal

  Komplett akvarium selges 3500,-SOLGT

  Heisann. Lurte litt på om dette var solgt jeg:) evt hvor holder du til? Mvh Geir
 9. Som tittelen sier, så er jeg på jakt etter skiver av forskjellige slag! Discosoma og rhodactis. Og gjerne andre farger en bare grønn?
 10. Gguldal

  Gguldal nye 250L

  Mye som har skjedd her i det siste. Fikk inn 2 stk mantis i karet med en levende stein. Og at jeg ikke var helt fornøyd med både bunnlag og scape. Kom da fram til og starte alt på nytt igjen. Her er da resultatet på scapen. Fikk fylt på karet ila helgen som var, så nå er det bare og vente(IGJEN):)
 11. Gguldal

  Gguldal nye 250L

  Siden jeg har blitt så glad i og ta bilde om natten, så slenger jeg like gjerne ut noen jeg tok her om dagen. Lyskilden er som nevnt over her en lommelykt.
 12. Gguldal

  Gguldal nye 250L

  Ikke så mye som har skjedd i det siste. Driver fremdeles og stabiliserer karet. Her er et par bilder tatt i natten. Lyskilde: lommelykt
 13. Gguldal

  Gguldal nye 250L

  Da var alt klart til reaktoren kommer. Nå måler jeg kun ph og temp i selve karet. Skifter til ny probe så fort den skal i bruk:)
 14. Gguldal

  Gguldal nye 250L

  Da har jeg valgt og gå for en annen reaktor. Rett og slett fordi jeg kan ha den i sumpen og den ikke har behov for en matepumpe. Valget falt ned på tunze 3171. Venter også på og prøver og kalibreringsveske. I mellomtiden har jeg fått puslet litt med og kontrolleren. Fått festet den der jeg vil ha den.
×