Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

Kenneth84

Members
 • Content Count

  163
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Kenneth84

 • Rank
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  Hamar

Converted

 • Fylke
  Hedmark
 1. Har en SC1350 her, kjøpt på korallen i 2015.. Kan levere strekningen Hamar - Drammen i ettermiddag..
 2. Har en Deltec Sc1350 her, kjøpt på Korallen.no i 2015.. Kan leveres strekningen Hamar - Drammen i ettermiddag ?
 3. Boikottet denne butikken siden Desember 2014 etter hva jeg oppfatter som ureal kundebehandling gjentatte ganger. Det går med noen tusen hver mnd hos Korallen, men de betales med et smil, da de tar vare på sine kunder på en utmerket måte!! De har stort sett det jeg ønsker på lager, bedre kvalitet på utstyrsfronten etter min mening, priser ingen trenger å bortforklare eller skamme seg over og ikke minst en velfungerende og hyggelig kommunikasjonsevne ??
 4. Hei Jeg vil gjerne kjøpe magnetventilen av deg, kan få hentet den til uka.. Mvh Kenneth
 5. Kenneth84

  Sump

  Hvordan er kammer inndelt ? Tykkelse på glass ? Mvh Kenneth
 6. Hvis man ikke skjønner regnskap overhodet burde man heller ikke uttale seg rundt det. Dere må lenger tilbake 08-09 og frem til konkurssen, de opererer med forskjellige navn, men sjekker du tallene til Webzoo fra 09-konkurs, så blir det litt mer gjennomsiktig og derav mine -antagelser-. Jeg har sykt barn og lå i senga og surfet på mobilen i natt, derfor ville jeg ikke begynne å finne priseksempler, det kan jeg komme tilbake til når jeg sitter bak pcn, da er det litt raskere og få frem forskjellene. Men dette er en enkel oppgave, de aller fleste får til..
 7. Da kan du gå inn på våre kjære nettbutikker å sjekke selv, pvc tankgjennomføring til 40mm rør, koster under 100kr inn, under 200 hos de andre og 340 (!!) hos Jan Holt.
 8. Du hadde et veldig godt og saklig innlegg som jeg støtter fullt ut, men akkurat den butikken du nevnte som eksempel, har jeg fått litt i vrangstrupen grunnet en skremmende høy dekningsgrad på varer (kan komme med eksempler på dette senere) samt en nedlatende mer eller mindre frekk tone overfor kunder og spesielt med tanke på reklamasjoner. Du kan sjekke dette på Proff.no f.eks.. Eller du kan ta ut en større mengde informasjon fra Experian sine sider om du har tilgang der ? Hyggelig og kunne ytre litt meninger rundt akkurat denne butikken uten at facebook administratorer trykker slett i det innlegget er postet.. Mvh Kenneth
 9. I morgen skal jeg til Moss på Korallen, der snakker vi om en aktør det virkelig står respekt av! Der er det bare en glede og tappe kontoen litt ?
 10. Haha Det er mye sant i det du sier, men sjekk overskuddet daglig leder for Jan Holt har tatt ut de senere årene..(før konkurssen ble planlagt).. Ikke kom og fortell meg at han ikke har tjent gode penger.. Mens det er samme fyren som syter på nett over hvor vanskelige marginer det er ? Jeg likte butikken, men har fått en elendig service der i alle år. Jeg har desverre brukt min siste krone i den sjappa.. -trodde jeg- Helt til han endret navn på bedriften og satte kompisen sin som daglig leder, se nøye på driften og tallene der. Denne slue moroa er det vi skattebetalerne og leverandørene som betaler for..
 11. Jeg borret bare hull i en fragdisk, som jeg trakk slangen igjennom ??
×
×
 • Create New...