Gå til innhold

PaalGisle

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2 211
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  16

PaalGisle vant dagen sist Oktober 11

PaalGisle hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

163 Excellent

Om PaalGisle

 • Rang
  Kasserer
 • Bursdag 03. mars 1964

Converted

 • Biografi
  Har drevet med ferskvannsakvarium i snart 30 år. Bla oppdrett av forskjellige ciklider etc.

Converted

 • Bosted
  Heggedal - Asker

Converted

 • Interesser
  Jakt & Fiske, bonsai og akvarium

Converted

 • Yrke
  VVS ingeniør

Converted

 • Fylke
  Akershus
 1. En i fra styret vil ta kontakt med deg om ikke alt for lang tid. Pål
 2. Heggedalsrevet

  Jeg trodde glasset var renere, men det ble et ganske bra bilde likevel.
 3. Heggedalsrevet

  Noen nye bilder
 4. Nye akvariumsplaner

  Hentet fra Budstikka på nett i dag. https://www.budstikka.no/fornebu-akvarium/selvaag-bolig/sjoflyhavna/vil-bygge-nord-europas-storste-akvarium/s/5-55-546022 Pål
 5. Guttungen's Drøm V.3.0.3 Final Edition

  Så bra at du er i gang igjen!
 6. Nybegynner

  Det første du gjør er å lese på forumet her under emnet "Oppstart". Her vil du finne masse nyttig informasjon. Deretter bør du lete og se om det er noen du kjenner/eller kan bli kjent med i nærområdet som driver/har drevet med saltvannsakvarium. Så kan du starte å tenke på hvor stort akvarium du ønsker deg, og hvilke fisker og koraller som kan passe i ditt akvarium. Hvilke tekniske installasjoner du trenger etc. Jeg pleier å si at om man starter enkelt og billig så kan man utvikle driften av akvariunet etterhvert. Det er ikke gjort "over natten" å sette opp et flott og fargerikt akvarium. Lykke til videre og bare spør om det er noe du lurer på!
 7. Heggedalsrevet

  Da var sommerferien over for denne gang. Ser ut som om akvariet har klart seg bra så lang denne sommeren også. En del alger på glassene, men det får vi ta bort litt etter litt. En streampumpe som hadde løsnet fra glasset når jeg kom hjem, har sørget for en skikkelig sandstorm. Men det er heldigveis ingen krise å få "ryddet" opp i. Så i løpet av noen dager så skal alt være slik det skal være igjen.
 8. Heggedalsrevet

  Noen nye bilder.
 9. Trond`s Reef

  Da ordner det seg sikkert etterhvert !
 10. Trond`s Reef

  Jeg har selv slitt litt i perioder med alger, og litt av problemet for meg i allefall var opphopning av fosfat i i grus og stein i akvariet. Etter omkring 3-4 mnd med relativ forsiktig bruk av "All i one biopellets" er nå problemene nesten helt borte. Jeg reduserte også antall vannbytter (bytter nå 30% 2 ganger i året, vår og høst) og etterfyller nå kun fordampetvann med springvann.
 11. Sommerferie

  Bare en liten oppfording til alle som skal reise på sommerferie og som skal la akvariet stå med minialt tilsyn i ferien. Gjør unna alt nødvendig vedlikehold i god tid før du skal dra, så du selv kan konstatere at alt fungerer og evnt. at du kan få rettet eventuelle feil før du skal dra. Selv har jeg i dag vasket sikulasjonspumper og byttet medium i fosfatreaktoreren. Da skal det være klart for sommerferie! God sommer alle sammen!
 12. Gguldal nye 250L

  Vi gleder oss til fortsettelsen!
 13. Heggedalsrevet

  Tusen takk, flott at dere like bildene mine. Kommer sikkert flere etterhvert. Men det tar litt tid å rigge til fotografering, så det er ikke så ofte jeg tar meg tid til det.
 14. Heggedalsrevet

  Håper alle får en fin St. Hans og en flott helg!
 15. Gog Helg!

  Bare en liten hilsen for å ønske dere alle en fin St. Hans og en god helg!
×