Jump to content

geir-frode

Members
 • Content Count

  189
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About geir-frode

 • Rank
  Forumbruker
 • Birthday 04/12/1970

Converted

 • Bosted
  Skodje,Sunnmøre

Converted

 • Fylke
  møre og romsdal
 1. kan love deg at de vil utrydde sjøstjernene. Tar en stund men borte blir de.
 2. Jeg doserer 80ml pr kanal i døgnet på en 250liter og har da KH på 9 har mest mykiser og litt spså lps. Store myke og små harde. Kan hende du må opp på 120 ml.
 3. He,stiligt. Hvor mye Matrix har du i den da og hvor mye av reaktor volumet er benyttet ca.?
 4. Den reaktoren du lagde til Matrix, har du kappmåla til den ? Hvilken pumpe brukte du for å drive denne? Bilder?
 5. Javel? trodde det var ok jeg. Det er jo minste utslaget på skalaen. Går fra 0,1-2,0 mg/ltr.
 6. Funnet ut noe mer om dette ?
 7. Har da målt Nitrat og den var helt blank, altså 0 mg/ltr Målte likentil to ganger for å være sikker. Målte også Fosfat, den ble bare gul som er 0,1 mg/ltr Målt med Aqua Light sine tester. Skjønner bare ikke hvorfor alle sps'er furter. Spesielt når hystrixen også furter. Knapper,mykiser og LPS ser ut til å trives bra.
 8. Salinitet 1,025 Mg 1600 (på vei ned) Ca 440 KH 9 Får måle Nitrat og Fosfat imorgen, mulig det er noe muffens der. Har slitt litt med Dino også men det er på vei tilbake. Kjører kull og fosfatmedie i sokk. Vurderer å starte med biopellets, kan man ha dette i sokk eller må man ha reaktor?
 9. Syns jeg har dårlig vekst i karet mitt, kjøpte nye lysrør for 8 uker siden men synst ikke det vil gro i det hele tatt. Har følgende kombo. Fra front; Reef blue - Aqua Medic Reef white 10K - AM Reef Blue - AM Aqua pink - Giesemann Reef Blue - AM Reef white 15 K - AM Noen som kan si om dette er bra eller dårlig?
 10. Hva anbefaler du til en rsm 250 da? og hva må man påregne å betale?
 11. Nei, mener det plastspjeldet til venstre for koppen. Trekker du det opp blir vannsøyla i skummern høyere. Du har det kanskje helt nede?
 12. Den slaide luka på skummern, har du den helt ned eller? og max luft ? Hvor mye drar den ut på en uke hos deg? Konsistens?
 13. JADA, Jeg blåste avgårde 40 lapper på led i huset mitt men å bruke 5-10000 spenn for å få led i et akvarie ?? og spesiellt ikke når jeg ser hva han har fått til med T5. Tror kona hadde fått meg innlagt om jeg brente avgårde så mye på lys i akvariet. Nå er det jo selvfølgelig mulig at det ikke er så dyrt som jeg tror men har sett mye syke priser på led armatur.
 14. Hvorfor skal du plutselig ha Led da? Du har jo fått til noe helt utenom det vanlige med T5! Eneste fordelen jeg ser med Led er varmen. Hvilken lampe er det du lurer på forresten? Er det ikke bare å si at du skal ha en fullspektrum lampe da? det er jo en miks av det meste på lista.
×
×
 • Create New...