Gå til innhold

AKM

Medlemmer
 • Innholdsteller

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Good

Om AKM

 • Rang
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  Re

Converted

 • Fylke
  Ramnes
 1. Hei :-) Lurer på om noen vet om noe dyr som spiser Polyclad? Har en slik luring i karret, som jeg helst vil bli kvitt. Er det noen ideer om hvordan?
 2. SPS gis bort

  Hei. Er denne gitt bort? Ellers kunne jeg tatt turen i morgen :-) Mvh. Are K-Madsen.
 3. Alger ønskes i Vestfold.

  Da har jeg algene jeg trenger. Takker så mye Jan Rune:-) Det var en god ball/bundt:-) Vegard Myrvang, vi får treffes en annen gang, men jeg takker så mye for tilbudet:-)
 4. Alger ønskes i Vestfold.

  Hei Jan Rune :-) Det er supert, det takker jeg ja til :-) Si fra når det passer så kommer jeg innom :-) Mvh. Are K-Madsen.
 5. Alger ønskes i Vestfold.

  Kan jeg kontakte deg om det ikke dukker opp noe nærere i løpet av uka Vegard Myrvang? Hadde håpet på noe kortere kjøre, men det ville vært en fin tur over haugane til Siljan:-)
 6. Alger ønskes i Vestfold.

  Er det noen i nærheten som har litt alger for mye? Vet mange jobber for å bli kvitt dem, men jeg ønsker en liten neve med Caulerpa eller liknende, hvis noen vil donere bort :-) Mvh Are K.M.
 7. Ukjente sjøstjerne. Reefsafe?

  Jo, det er noen varianter av Asterina. Noen snille algeetere og noen kan spise koraller. De formerer seg raskt og kan slippe en arm, som blir en ny stjerne. Holder med en for å få fler. Skal man bli kvitt dem kan man plukke som er veien for dem med tålmodighet (det har vel alle med saltvann ;-) )Eller sette inn Harlequin reke som du kan mate med norske sjøstjerner etterpå, eller du kan sette inn Linckia sjøstjerne, som også er en dyktig spiser av Asteria. Legger ved Linkia som spiser Asteria her : http://www.reefcentral.com/forums/showthread.php?t=1745175
 8. Ukjente sjøstjerne. Reefsafe?

  De var bare venner og spiste alger hos meg :-)
 9. Ukjente sjøstjerne. Reefsafe?

  Her har du litt lesestoff om den :-) http://www.wetwebmedia.com/asterinafaqs.htm
 10. Brunt slim/pels

  Her kan du lese litt :-) http://saltaquarium.about.com/cs/algaecontrol/a/aa091100.htm Håpe det hjelper :-) Mvh. Are.
 11. Sjøvann fra Verdens Ende - Tjøme

  Hentet vann 18/12-14. Klart vann, som smakte friskt. Salt på 1.023.
 12. Sjøvann fra Verdens Ende - Tjøme

  Legger dere ut vannkvaliteten hvis dere drar ut? Har noen skvetter igjen her, men hvis vannet er veldig bra, kunne jeg tatt og henta noen hundre liter jeg au :-) Mvh. Are.
 13. Juwel skummer???

  Jeg må tenke litt og planlegge litt bedre. Oppsett og mulighet. Frua nevnte litt på en annen plassering av karret, som jeg ikke hadde tenkt på, og da blir det litt andre muligheter. Hvor mye går skummern for? Takker for alle svar :-) Mvh.Are
 14. Er bare nyskjerrig, men har noen prøvd skummerene til Juwel? Har en Deltec APF 600, men med plasseringen av et nytt karr på 350 liter kan det bli litt trangt under med kalkreaktor, fosfatreaktor, kalkmikser, sump, osv. Mvh.Are
×