Gå til innhold
Informasjon
 • Vi jobber med flere funksjoner
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Benytt kjøp og salg-funksjonen fra menyen

AKM

Medlemmer
 • Innholdsteller

  36
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

12 Good

Om AKM

 • Rang
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  Re

Converted

 • Fylke
  Ramnes

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ny test på 2 års bruk.
 2. AKM

  Fjærehinneslekta, sa du?

  Har man muligheten til å plukke fjærhinne selv i sjøen og eventuelt fryse ned, må jo det være det beste og billigste :-)
 3. Dette blir virkelig bra :-) All skryt til de som har jobbet med å få denne siden til å leve og i tillegg løfte den frem til det den er nå :-)
 4. AKM

  Fjærehinneslekta, sa du?

  Vet ikke om dette kan bidra til svar, men næringsrike for fisk og menneske er de. http://www.sintef.no/siste-nytt/gjennombrudd-for-norsk-nori/
 5. Hei :-) Lurer på om noen vet om noe dyr som spiser Polyclad? Har en slik luring i karret, som jeg helst vil bli kvitt. Er det noen ideer om hvordan?
 6. AKM

  SPS gis bort

  Hei. Er denne gitt bort? Ellers kunne jeg tatt turen i morgen :-) Mvh. Are K-Madsen.
 7. AKM

  Alger ønskes i Vestfold.

  Da har jeg algene jeg trenger. Takker så mye Jan Rune:-) Det var en god ball/bundt:-) Vegard Myrvang, vi får treffes en annen gang, men jeg takker så mye for tilbudet:-)
 8. AKM

  Alger ønskes i Vestfold.

  Hei Jan Rune :-) Det er supert, det takker jeg ja til :-) Si fra når det passer så kommer jeg innom :-) Mvh. Are K-Madsen.
 9. AKM

  Alger ønskes i Vestfold.

  Kan jeg kontakte deg om det ikke dukker opp noe nærere i løpet av uka Vegard Myrvang? Hadde håpet på noe kortere kjøre, men det ville vært en fin tur over haugane til Siljan:-)
 10. AKM

  Alger ønskes i Vestfold.

  Er det noen i nærheten som har litt alger for mye? Vet mange jobber for å bli kvitt dem, men jeg ønsker en liten neve med Caulerpa eller liknende, hvis noen vil donere bort :-) Mvh Are K.M.
 11. AKM

  Ukjente sjøstjerne. Reefsafe?

  Jo, det er noen varianter av Asterina. Noen snille algeetere og noen kan spise koraller. De formerer seg raskt og kan slippe en arm, som blir en ny stjerne. Holder med en for å få fler. Skal man bli kvitt dem kan man plukke som er veien for dem med tålmodighet (det har vel alle med saltvann ;-) )Eller sette inn Harlequin reke som du kan mate med norske sjøstjerner etterpå, eller du kan sette inn Linckia sjøstjerne, som også er en dyktig spiser av Asteria. Legger ved Linkia som spiser Asteria her : http://www.reefcentral.com/forums/showthread.php?t=1745175
 12. AKM

  Ukjente sjøstjerne. Reefsafe?

  De var bare venner og spiste alger hos meg :-)
 13. AKM

  Ukjente sjøstjerne. Reefsafe?

  Her har du litt lesestoff om den :-) http://www.wetwebmedia.com/asterinafaqs.htm
×