Jump to content

AKM

Members
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About AKM

 • Rank
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  Re

Converted

 • Fylke
  Ramnes

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for det
 2. Hei, er det noen som henter vann på Drøbak Akvarium nå om dagen? Hvordan er vannkvaliteten derfra? Salinitet, KH, PH, Calsium, Magnesium? og er den stabil gjennom hele året? Mvh. Are.
 3. Kjempeflott Ser frem til å følge tråden din
 4. Har man muligheten til å plukke fjærhinne selv i sjøen og eventuelt fryse ned, må jo det være det beste og billigste :-)
 5. Dette blir virkelig bra :-) All skryt til de som har jobbet med å få denne siden til å leve og i tillegg løfte den frem til det den er nå :-)
 6. Vet ikke om dette kan bidra til svar, men næringsrike for fisk og menneske er de. http://www.sintef.no/siste-nytt/gjennombrudd-for-norsk-nori/
 7. Hei :-) Lurer på om noen vet om noe dyr som spiser Polyclad? Har en slik luring i karret, som jeg helst vil bli kvitt. Er det noen ideer om hvordan?
 8. AKM

  SPS gis bort

  Hei. Er denne gitt bort? Ellers kunne jeg tatt turen i morgen :-) Mvh. Are K-Madsen.
 9. Da har jeg algene jeg trenger. Takker så mye Jan Rune:-) Det var en god ball/bundt:-) Vegard Myrvang, vi får treffes en annen gang, men jeg takker så mye for tilbudet:-)
 10. Hei Jan Rune :-) Det er supert, det takker jeg ja til :-) Si fra når det passer så kommer jeg innom :-) Mvh. Are K-Madsen.
 11. Kan jeg kontakte deg om det ikke dukker opp noe nærere i løpet av uka Vegard Myrvang? Hadde håpet på noe kortere kjøre, men det ville vært en fin tur over haugane til Siljan:-)
 12. Er det noen i nærheten som har litt alger for mye? Vet mange jobber for å bli kvitt dem, men jeg ønsker en liten neve med Caulerpa eller liknende, hvis noen vil donere bort :-) Mvh Are K.M.
×
×
 • Create New...