Gå til innhold
Informasjon
 • Husk å book neste Reefmeet i kalenderen. Søndag 24.03.19 i Drøbak. Mer info kommer
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • NYHET. Nå kan man legge ut objekter i "kjøp og salg" å motta bud hvis man ønsker. Sjekk det ut!
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

AKM

Forumbruker
 • Innholdsteller

  36
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

12 Good

Om AKM

 • Rang
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  Re

Converted

 • Fylke
  Ramnes

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har man muligheten til å plukke fjærhinne selv i sjøen og eventuelt fryse ned, må jo det være det beste og billigste :-)
 2. Dette blir virkelig bra :-) All skryt til de som har jobbet med å få denne siden til å leve og i tillegg løfte den frem til det den er nå :-)
 3. Vet ikke om dette kan bidra til svar, men næringsrike for fisk og menneske er de. http://www.sintef.no/siste-nytt/gjennombrudd-for-norsk-nori/
 4. Hei :-) Lurer på om noen vet om noe dyr som spiser Polyclad? Har en slik luring i karret, som jeg helst vil bli kvitt. Er det noen ideer om hvordan?
 5. Hei. Er denne gitt bort? Ellers kunne jeg tatt turen i morgen :-) Mvh. Are K-Madsen.
 6. Da har jeg algene jeg trenger. Takker så mye Jan Rune:-) Det var en god ball/bundt:-) Vegard Myrvang, vi får treffes en annen gang, men jeg takker så mye for tilbudet:-)
 7. Hei Jan Rune :-) Det er supert, det takker jeg ja til :-) Si fra når det passer så kommer jeg innom :-) Mvh. Are K-Madsen.
 8. Kan jeg kontakte deg om det ikke dukker opp noe nærere i løpet av uka Vegard Myrvang? Hadde håpet på noe kortere kjøre, men det ville vært en fin tur over haugane til Siljan:-)
 9. Er det noen i nærheten som har litt alger for mye? Vet mange jobber for å bli kvitt dem, men jeg ønsker en liten neve med Caulerpa eller liknende, hvis noen vil donere bort :-) Mvh Are K.M.
 10. Jo, det er noen varianter av Asterina. Noen snille algeetere og noen kan spise koraller. De formerer seg raskt og kan slippe en arm, som blir en ny stjerne. Holder med en for å få fler. Skal man bli kvitt dem kan man plukke som er veien for dem med tålmodighet (det har vel alle med saltvann ;-) )Eller sette inn Harlequin reke som du kan mate med norske sjøstjerner etterpå, eller du kan sette inn Linckia sjøstjerne, som også er en dyktig spiser av Asteria. Legger ved Linkia som spiser Asteria her : http://www.reefcentral.com/forums/showthread.php?t=1745175
 11. De var bare venner og spiste alger hos meg :-)
 12. Her har du litt lesestoff om den :-) http://www.wetwebmedia.com/asterinafaqs.htm
×
×
 • Opprett ny...