Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

NilsM

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About NilsM

 • Rank
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  Oslo

Converted

 • Fylke
  Oslo
 1. Tenkte meg 750,- men er åpne for for bytte mot frags.
 2. Hei, har en Nanostream 6040 til salgs, er du fortsatt interessert? Nils
 3. Planlegger å sette opp en nanokar, men har lyst på sump og har derfor lekt litt med tanken på å borre hull i siden for Tunze Overenning. Drev og søkte på nettet etter mer informasjon og kom over denne løsningen her. http://www.xaquashop.it/store/product.php?id_product=480 Her er det overrenning og retur i samme løsningen. Synes det virket som en bra løsning, men lurte på om noen hadde vært borti løsningen, eller eventuelt hadde noen tanker om den?
 4. Sjøhare Hei, har en sjøhare du kan få hos meg? Nils
 5. Så en merkelig skapning som krøp på glasset i kveld. Etter et søk på nettet har jeg kommet til at dette sansynligvis er en sjøhare. Den er grå og ser ut som en lodden stein, og har noen som ligner på 4 følehorn. Klarte ikke å ta noe godt bilde av den, for dårlig kamera Det jeg lurer på er dette noe jeg beholder eller kaster? Takk for hjelp.
 6. Selger 2 stk Tunze Turbelle Stream 6060 og 1 Stk Aqua Medic Wave controller. Begge deler kjøpte jeg brukt, men Wave boksen, er den eneste som bærer preg av daglig bruk (ikke av meg). Egentlig et feilkjøp da den er mye enklere en den som er beskrevet på hjemmesidene til Aqua Medic. Pumpen er bare kjørt 3 dager uten boksen koblet til, men de ble for kraftig for mitt kar. Har ikke kvittering på noe av dette så derfor selger jeg det billig. Lenke til Wave Boksen og lenke til pumpene. Kan tenke meg 750 for Waveboksen og 1000 for begge pumpene SMS på 97180205 eller PM Da var sirkulasjonspumpenene solgt, har ennå kontrolleren igjen.
 7. Har en 112 liter som du kan få mot at du henter den. Målene er 80x35x40 (LxBxH) og limt med sort silikon. SMS 971 80 205, eller PM Ingen som vil ha dette? Har ikke plass til det, og må kjøre det på Grønnmo på lørdag, som jo er litt trist da. Akvariet er nå borte
 8. Fikk du kjøpt. Hei, fikk du kjøpt deg bor og hvordan gikk det evt med hullboringen?
×
×
 • Create New...