Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

venaas

Members
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About venaas

 • Rank
  Forumbruker
 • Birthday 08/14/1974

Converted

 • Bosted
  Bærum

Converted

 • Interesser
  Offroad og Akvarie

Converted

 • Yrke
  IT-Leder

Converted

 • Fylke
  Akershus
 1. Hei. Har en Purple Reef Lobster som vi nå har tatt ut av karret så han trenger et nytt hjem. Da vi aldri så han, ble litt for mange hjemme steder for han i 470L. Har hatt han i over 1 år og han koser seg i akvariet. Ønsker å bytte han ut med noe annet morsomt. For eksempel mykis, lps, sps eller lignende. Helst så kjapt som mulig. Kan hentes på Vøyenenga/Bærum [ATTACH]2742[/ATTACH] Anders 90083866
 2. Solgt til Bluereef
 3. Deltec APF 600 venturiskummer Kanskje verdens beste skummer i sin størrelse? Denne leverer alt det den lover. Og den lover å takle akvarier med hard belastning på opp til 750 liter 1000 liter ved normal belastning. Fysisk størrelse L: 280 mm B: 210 mm H: 610 mm. Selges for 1600,- Sender ikke, befinner seg på Vøyenenga i Bærum. Ring Anders på 900 838 66
 4. Selger et par med Amphiprion "black" percula Disse ble handlet inn som et forsøk på avl. Og har gått sammen i 6mnd nå. Noe forøkelse har det blitt, dvs dama og jeg har fått det til. Litt alger i akvariet så ikke akkurat de peneste bildene av dem. Så da må litt akvarie ting ut av heimen. Tenkte 600,- for begge. Befinner seg i bærum, sender ikke.
 5. Har ikke voldsom sirkulasjon, tok vekk litt da all sanden i karret begynte å ta seg en tur. Nå har jeg ca 9000l/t i sirkulasjon. Har en bouy WM-3 som jeg har tatt bort to av pumpene og kjører annenhver gang de to jeg bruker. Slik at sikulasjonen endrer retning ca hvert 30 sek. Slik jeg ser det så er det ikke vanskelig å ha anemoner. Ser at de skal være veldig ømtålige for vann kvalitet, men dette har ikke jeg merket noe til. Byttet kar på de og var ikke da "snill" med dem. Tok dem fra det ene og lempet de over. Lykke til med anemone.
 6. Her har jeg Purple Tip Anemone, Carpet Anemone Electric Green [attach]2081[/attach] Den grønne har gått rundt steinen og nå står de samlet nesten på hverandre. De har stått slik i over 2 uker nå og det ser ut som begge trives. Ingen av dem flytter på seg. Har ikke merket noe annet med vannet heller så det virker ikke som de prøver å forgifte hverandre. Vet at den grønne er "giftig" dvs jeg var lett lammet i hånden når jeg puttet den i akvariet og den satt fast i hånden. [attach]2082[/attach] Denne vet jeg ikke hva heter, men her har klovnene flyttet inn og den ser ut som den trives.
 7. Ser ut som jeg har Purple Tip Anemone(4 mnd), Carpet Anemone Electric Green(2 mnd) og den jeg har i avataren(6 mnd) men den vet jeg ikke helt hva er. http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=497+499+633&pcatid=633&N=0 http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=497+499+615&pcatid=615 Har ikke mye lys, 1 x 150 w HQI og 4 T5 rør. Skal få igang den andre 150w HQI lyset men den har ikke virket de siste mnd. Ser ut som de trives fordet. Mater anemonene med reke en gang i mnd. Karret er et Percula 120 (ca 470L) Skal få tatt noen bilder å legge opp. Middag først.
 8. HAr 3 stk anemoner i karret mitt jeg og de trives som bare det. Hadde opp i første etter ca 1 mnd etter oppstart, de 2 andre kom etter 2 mnd. Alle trives og vokser som bare det. Ser nesten at de kommer til å vokse for fort og bli for store i karret mitt. DSB står for Deep Sand Bed, leste i siste TFH Magazine at der hadde de funnet ut at uansett dybde på sanden var det bra for karret. Et DSB trengte da ikke være 15cm.
 9. Noen som har lest dette da? http://www.reefbuilders.com/2009/02/05/details-emerge-led-patent-storm-rages/ http://www.reefbuilders.com/2009/02/05/solaris-led-lighting-vanishing-stores-shelves-online-retailers/ Så led i akvarie kan ta tid før det blir forsket mere på. Selv om dette er kanskje veien å gå.
 10. Hei, Clas Ohlson på ski storsenter http://www.clasohlson.no/Product/Product.aspx?id=21075590&CountryCode=no er produktet. Eller på zoo butikken vinterbrosentret bør også ha det inne.
 11. Har en anemone i mitt karr som man bør bruke hanske på når man håndterer den. Når jeg putta den i karret så var jeg nummen i armen resten av kvelden. Er nok noe "gift" i denne. Angret da på at jeg ikke brukte hanske. Så hvis det er noen som bruker det, synes jeg det er en fornuftig handling. Og hva alle andre mener om dette er egentlig likegyldig. Vet at neste gang jeg skal i nærheten av den anemonen så er det på med hansker.
 12. Kan også være luft inntaket som bråker. Har du på den lyd demperen?
 13. Stemmer det... Pleier å kjøre med åpen kran til å begynne med slik at filterne får fylt seg opp og lar det renne litt ut av den blå slangen, før jeg stenger krana.
×
×
 • Create New...