Jump to content

Linni

Members
 • Content Count

  84
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Linni

 • Rank
  Forumbruker
 • Birthday 05/27/1983

Converted

 • Bosted
  Drammen

Converted

 • Interesser
  Hund og kanskje saltvannsakvarium? =)

Converted

 • Fylke
  Buskerud
 1. Lenge siden Hei! Hvordan går det med gjengen?
 2. Etter som jeg skal selge leiligheten min så har jeg et akvarium på 200L med sump og bord til salgs for 1500,- hvis det hentes innen mandag i Drammen. Akvariumet er ferdig borret og det er satt opp overrenning. Se annonse her: http://saltvannsforum.no/pp-classifieds/showproduct.php?product=890&cat=43 (skummeren og lille akvariet er ikke inkludert i prisen) Løp og kjøp!
 3. Så fine bilder Charlotte! Er så utrolig glad jeg greide å ta avgjørelsen med å selge akvariumet og at det var du som kjøpte det. Det ser ut som at fiskene "mine" har fått det så bra. Savner de ganske mye enda, så utrolig morsomt å se sånne bilder! Gleder meg til å se mer fremover! Hvordan gikk det med svampen forresten? :confused:
 4. Tam på Liertoppen har blitt kjempe bra Masse spennende å se på når jeg var innom for noen uker siden. Også er det jo en på CC (To dyrebutikker der, en som har saltvann (den ved Meny)) Blir ofte fort utsolgt så ville kanskje hørt når de får neste sending og prøvd å komme innom da
 5. Jeg fant noen lysrør hos dahlsdyrerike.no en gang i hvertfall...
 6. Vet ikke om det er fordi folk vil rydde opp hjemme og selger mer nå, men jeg synes det ser ut som at ting hoper seg opp og ikke blir solgt? Syntes også det var mer personlig og lettere og få med seg et bra tilbud før, uten at man går inn og leter spesifikt etter det. Er det noe spesiellt man er ute etter så er jo tråden kjempe fin og oversiktelig
 7. Jeg har et akvarium med de samme målene som jeg skulle ha byttet ut lystoppen på. Har ikke sett så masse på det, men tenkte kanskje jeg skulle prøve å bygge den selv. Har du noen bilder eller forklaring på hvordan du har gjort det Nano?
 8. Hvilken lysarmatur er det på det bildet der? Og hvilken lysarmatur tenkte du å bruke Nano? (Prøver å finne lystopp til mitt akvarium... Vil helst ikka ha noe som henger i taket men :-s )
 9. Hvis du har mer igjen kommer jeg gjerne innom å kjøper litt en dag. Jobber i Asker så kan komme innom etter jobben en dag i tilfelle.. ~Linda
 10. Hehe.. ja, men tenkte i høyden, så jeg vet hvor høyt glasset til overrenningen skal være Men nå har jeg bestilt en, så da finner jeg det nok fort ut! Ok, rett hjem å måle akvariumstykkelse nå! Eller.. må vel greie å vente til jeg er ferdig på jobb da.. :rolleyes:
 11. Nå nærmer det seg... Ok, så hvis jeg nå finner mål på høyden på glasset og bestiller glass hos en glassmester, så det eneste jeg trenger å lime med da er denne? Føler jeg begynner å nærme meg en løsning Da lurer jeg på hvor mange mm tykt bør glasset minst være? og er det noen som har noen mål på denne avrenningskammen?
 12. Ja, kom på at hullet til returen sikkert burde vært litt mindre, men kom på det etter jeg hadde bestilt. Tenkte kanskje det ordnet seg med en overgang..?
 13. Hvis den var til mitt innlegg så høres det jo bra ut så langt.. Meen.. det var den overrenningen da.. Ser fra et bilforum at de har tipset noen som trenger glass eller plexiglass om å bruker glasset som er inne i rammer fra IKEA, disse blir vel litt tynne til akvariebruk? Hvor tykk bør den være til overrenningen?
 14. Takk for mange bra tips! Tenkte jeg skulle ha 3 hull fordi 2 går til avrenning (i tilfelle ett går tett) og det siste tenkte jeg retur vannet skulle komme fra så jeg slipper å ha denne på utsiden. Tenkte at røret skulle komme der så legger jeg det over kanten på overrenningen og litt langs kanten ut på en av sidene i akvariet så ikke det "rene" vannet går rett ned i avrenningen igjen. Blir det kanskje dumt? Eller...? Borrer jo helst bare ett hull hvis det er best! Jeg har blitt tipset om at 32mm rør antageligvis ser det sikreste i lengden (25mm ble ofte litt sprø over tid?) Så da
×
×
 • Create New...