Jump to content

oddski

Members
 • Content Count

  1,312
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 Excellent

About oddski

 • Rank
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  stavanger

Converted

 • Fylke
  rogaland
 1. felleskjøpet har 60liter, riktig nok ikke firkantet.
 2. Jeg har en deltec reaktor (har brukt den til rowaphos), 400 kr (uten pumpe) ellers kan du så klart låne den dersom du bare skal bruke den noen mnd'r.
 3. For å gjøre tingene enda mer perfekt: Jeg er ganske aktiv med dyrking av planter i drivhuset. Dette hadde jeg dagen før gjort klar for våren og desinfisert, det var derfor ikke mulig å se inn i drivhuset uten gå inn ;-) Hadde jo såklart stående limewazzer pulver (husker ikke hva dette egentlig heter) ståede i en 2 liters beholder i trappa.... hahahha jo mer jeg tenker på det jo mer genialt blir dette.
 4. Jeg kan da bekrefte at politi generelt har lite sans for humor: På vei opp trappa så sier jeg: Jaja, godt å vite at jeg må kjøpe inn søppelsekker til å blende vinduene om jeg skal starte dyrking av andre ting en koraller. Jeg er litt delt, egentlig setter jeg pris på at de faktisk tar seg tid til å svinge innom og sjekke, på en annen side, kl 22 om kvelden i et hus der det ikke er vanskelig å se at det er småbarn kunne de vel faktisk ha kommet tidligere. De kunne i det MINSTE vært høflige nok til å le av vitsen min :mrgreen::mrgreen: Der jeg bor er det stortsett gamle mennesker, tippe
 5. Joda, de var ganske strenge først, men ble i godt humør når de fant nemo. "Jøss - her har du jo nemo og heila pakken"
 6. Ikke så mange som pleier å ringe på hos oss når klokken nærmer seg ti. Ble derfor litt overrasket over å finne politiet stående utenfor. De lurte på om å få ta en titt i kjelleren min. De lo godt når de fant ut at "cannabis plantasjen" bare var et 1000 liter saltvannsakvarie :-) Har jo fått spørsmålet av naboer og andre som går forbi huset mitt et par ganger de siste 8 årene men aldri politiet.
 7. Karet fungerte veldig bra, grunnen til de få oppdateringene skyldes ganske enkelt at jeg bruker mer av tiden på andre fora
 8. Tunze levere alt for mye vann til å bruke i en reaktor.... Den er heller ikke beregnet på konstant drift. Edit: Har Tunze på RO, og kan legge til at den første tok kvelden etter 2 år. Fikk ikke ny da de sa at det var forventet levetid.
 9. Kjøpte en brukt IKS pumpe og den fungerte VELDIG bra, helt til motoren brant om igår :-( Fant ingen IKS forhandler og kjøpte derfor en DD pumpe. Synes det er rart at det ikke er mulig å lage en pumpe som fungere....
 10. Jeg limte min leke steiner (som ser ut til å være av samme art som dine lekesteiner), med tec7. Som du sier, tørt mot tørt fungere greit, har iallefall gjort det i 2 år her.
 11. Rimelig sikker på at jeg er i byen. Kommer litt Ann på været men om jeg er så stiller jeg opp.
 12. Jeg pleide å fange mysis mens jeg pumpet vann opp fra kaien på mekjarvik. Brukte bare en vanlig "stand hov". PS: Flott hov du har laget deg :-)
×
×
 • Create New...