Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

Christer Lunder

Members
 • Content Count

  305
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Christer Lunder

 • Rank
  Klubbmedlem

Converted

 • Bosted
  Lunner

Converted

 • Interesser
  musikk, hunder, natur

Converted

 • Yrke
  Musiker, komponist, lydtekniker, produsent

Converted

 • Fylke
  Oppland
 1. Skjønner jeg godt. Utrolig fin fisk! Og flott bilde! Du tar fantastisk flotte bilder for tiden. Sett dem her og der, så du skal vite at jeg er ihvertfall mektig imponert over dine fotoferdigheter (og en del andre her også!!) stor inspirasjon til meg som ønsker å ihvertfall kunne ta ålreite bilder av karet mitt og innbyggerne i det. Men har nok mye jobb igjen før jeg nærmer meg standarden her gitt;-) Flott!!! :-)
 2. Her er det dipping og klipping.... og mer og mer acropora forsvinner :-( Men ved godt mot og har trua på at det snur :-)
 3. Regner vel kanskje med at det ikke var koking med varme dreamkiller sikter til. litt info om koking av LS: http://www.thereeftank.com/forums/f164/how-to-cook-your-rock-66551.html Om dette har noe for seg med tanke på glassrosene vet jeg ikke..
 4. Vil bare si at dette er en bra og nyttig tråd!! Bare ved å lese her nå, så har jeg lært masse. Liker fotografering, men ikke no flink enda. Men skal ikke se bort ifra at jeg legger inn et bilde i ny og ned her til vurdering og råd. Flott tiltak! (og fine bilder ;-) )
 5. Ikke dumt! Støy plager meg ikke da dette blir stående nede i sumprommet. Takk for tips og link!
 6. Selv om dette ikke er store avlegger karet (eller ikke eget kar, er et av kammerene i sumpsystemet som jeg tenkte å bruke) så var det stusselige greier med dissa sunspotene. Testa det akkurat nå. Så det funker nok ikke.. Tror jeg tar et av de større kammerne i sumpen istedet ca. 50x50x30 cm og bruke en 70w metallhalogen som jeg har liggende, ihvertfall så lenge.
 7. Ja det virker veldig lite for meg. Men som sagt så har jeg null peil og null erfaring med led. Hvordan det ser ut og hvordan spredningen er veit jeg ikke enda, for jeg har ikke satt de opp og prøvd de..... ;-) Tenkte hvis folk her visste, så ville jeg vente på svar før jeg monterte de opp.
 8. Setter opp et nytt lite avlegger kar. Jeg har absolutt ingen erfaring med led lys. Jeg har 2 Aqua medic sunspot 12w. Vil de kunne fungere i et sps-avlegger kar på 40x30x20 cm? eller blir det helt jalla?
 9. Du det var ingen dum ide! Å ikke lime den fast, og heller trimme ved jevne mellomrom. Nei hadde egentlig ikke troen på at det var p.g.a. for mye sirkulasjon. Og det virker jo veldig logisk at det da er akkurat som du sier: for lite lys, for lite sirkulasjon under der ;-) Takk for svar og godt råd :-)
 10. Christer Lunder

  Tett hystrix

  Hei! Har en hystrix som har vokst seg så tett at den blir hvit under og ned mot basen. Hvordan kan jeg unngå dette? Står den i for mye flow siden den vokser så tett? En ålreit korall dette, men synes jo ikke det er så pent å se at den er hvit på undersiden/basen..
 11. Ja det er jo ikke lange turen det! Selv om dem ikke er hadelendinger..... ;-) men er jo egentlig ikke jeg heller.... innflytter fra Oslo
 12. Hehe ja, enda godt at man lærer no ;-) for her i gården trengs mer kunnskap og erfaring. (kommer sakte..... men forhåpentligvis sikkert ;-) )
×
×
 • Create New...