Gå til innhold
Informasjon
 • Vi jobber med flere funksjoner
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Benytt kjøp og salg-funksjonen fra menyen

Christer Lunder

Klubbmedlem
 • Innholdsteller

  305
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Good

Om Christer Lunder

 • Rang
  Klubbmedlem

Converted

 • Bosted
  Lunner

Converted

 • Interesser
  musikk, hunder, natur

Converted

 • Yrke
  Musiker, komponist, lydtekniker, produsent

Converted

 • Fylke
  Oppland
 1. Christer Lunder

  Guttungen's Drøm V.3.0.3 Final Edition

  Æsj…. vanvittig kjipt! :-(
 2. Christer Lunder

  Heggedalsrevet

  Skjønner jeg godt. Utrolig fin fisk! Og flott bilde! Du tar fantastisk flotte bilder for tiden. Sett dem her og der, så du skal vite at jeg er ihvertfall mektig imponert over dine fotoferdigheter (og en del andre her også!!) stor inspirasjon til meg som ønsker å ihvertfall kunne ta ålreite bilder av karet mitt og innbyggerne i det. Men har nok mye jobb igjen før jeg nærmer meg standarden her gitt;-) Flott!!! :-)
 3. Christer Lunder

  Chris L sitt nye 720 liters akvarie

  Her er det dipping og klipping.... og mer og mer acropora forsvinner :-( Men ved godt mot og har trua på at det snur :-)
 4. Christer Lunder

  Glassrosene har tatt overhånd

  Regner vel kanskje med at det ikke var koking med varme dreamkiller sikter til. litt info om koking av LS: http://www.thereeftank.com/forums/f164/how-to-cook-your-rock-66551.html Om dette har noe for seg med tanke på glassrosene vet jeg ikke..
 5. Christer Lunder

  Bildekritikk - Fotohjelp

  Vil bare si at dette er en bra og nyttig tråd!! Bare ved å lese her nå, så har jeg lært masse. Liker fotografering, men ikke no flink enda. Men skal ikke se bort ifra at jeg legger inn et bilde i ny og ned her til vurdering og råd. Flott tiltak! (og fine bilder ;-) )
 6. Christer Lunder

  Lys til lite avleggerkar

  Mail sendt
 7. Christer Lunder

  Lys til lite avleggerkar

  Ikke dumt! Støy plager meg ikke da dette blir stående nede i sumprommet. Takk for tips og link!
 8. Christer Lunder

  Lys til lite avleggerkar

  Selv om dette ikke er store avlegger karet (eller ikke eget kar, er et av kammerene i sumpsystemet som jeg tenkte å bruke) så var det stusselige greier med dissa sunspotene. Testa det akkurat nå. Så det funker nok ikke.. Tror jeg tar et av de større kammerne i sumpen istedet ca. 50x50x30 cm og bruke en 70w metallhalogen som jeg har liggende, ihvertfall så lenge.
 9. Christer Lunder

  Lys til lite avleggerkar

  Ja det virker veldig lite for meg. Men som sagt så har jeg null peil og null erfaring med led. Hvordan det ser ut og hvordan spredningen er veit jeg ikke enda, for jeg har ikke satt de opp og prøvd de..... ;-) Tenkte hvis folk her visste, så ville jeg vente på svar før jeg monterte de opp.
 10. Christer Lunder

  Lys til lite avleggerkar

  Setter opp et nytt lite avlegger kar. Jeg har absolutt ingen erfaring med led lys. Jeg har 2 Aqua medic sunspot 12w. Vil de kunne fungere i et sps-avlegger kar på 40x30x20 cm? eller blir det helt jalla?
 11. Christer Lunder

  Tett hystrix

  Du det var ingen dum ide! Å ikke lime den fast, og heller trimme ved jevne mellomrom. Nei hadde egentlig ikke troen på at det var p.g.a. for mye sirkulasjon. Og det virker jo veldig logisk at det da er akkurat som du sier: for lite lys, for lite sirkulasjon under der ;-) Takk for svar og godt råd :-)
 12. Christer Lunder

  Tett hystrix

  Hei! Har en hystrix som har vokst seg så tett at den blir hvit under og ned mot basen. Hvordan kan jeg unngå dette? Står den i for mye flow siden den vokser så tett? En ålreit korall dette, men synes jo ikke det er så pent å se at den er hvit på undersiden/basen..
 13. Christer Lunder

  saltvann på Hadeland

  Ja det er jo ikke lange turen det! Selv om dem ikke er hadelendinger..... ;-) men er jo egentlig ikke jeg heller.... innflytter fra Oslo
 14. Christer Lunder

  Chris L sitt nye 720 liters akvarie

  Hehe ja, enda godt at man lærer no ;-) for her i gården trengs mer kunnskap og erfaring. (kommer sakte..... men forhåpentligvis sikkert ;-) )
 15. Christer Lunder

  saltvann på Hadeland

  En fersking her bosatt på Lunner
×