Jump to content

Lenen

Members
 • Content Count

  1,250
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

33 Excellent

About Lenen

 • Rank
  Forumbruker
 • Birthday 05/25/1983

Converted

 • Bosted
  Ski

Converted

 • Fylke
  Akershus

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Her ser dere hva lampa koster ny : http://webshop.korallen.no/products/giesemann-infinity-1-x-150w-hqi-4-x-24w-t5 Jeg skal naturligvis ikke ha denne prisen for akvariepakka mi, men da ser dere i det minste at det er en helt grei lyskilde til denne type akvarium :-) Lampa jeg selger har hatt en eier.
 2. Vet egentlig ikke hva som er galt med akvariet mitt... Har hatt det ute for salg nå og da. Hatt flere kjøpere, men ingen har holdt avtalen. Holdt det av til tre personer, en av de sa i det minste ifra at vedkommende ikke kom likevel. Så, underforstått, jeg orker ikke svare masse på mail om akvariet. Er du interessert, ring meg - så skal jeg forklare alt hva du lurer på! Her kommer litt info. Aqua Medic Chromis, 166 liter. Sort møbel. Akvariet måler 55*55*55. Mer eller mindre ripefritt, jeg er eneste eier. Stått lagret i ca ett år, i rom med oppvarming. Silikonen er fo
 3. Jeg har et flott møbelakvarium (am chromis, 166 liter) stående tomt i kjelleren, bare å ta turen til Ski hvis du vil se nærmere på det. Komplett med alt du trenger. Også karantenekar. Ta kontakt på 93200111 hvis du er intressert.
 4. Godt å vite at akvariet vil bli tatt godt vare på Ida
 5. Som overskriften sier så er jeg så frekk at jeg foreslår mitt eget akvarium som totm desember 2013. For mange fisker, og for store fisker for et så lite chromiskar. Men de går uansett en sikker død i møte på nyttårsaften Hmm.. Klarer ikke å laste opp bildene... Da får dere bare være tålmodige, de kommer etterhvert
 6. [ATTACH]22715[/ATTACH] Hva gjør man med gråtende baby? Plasserer han foran akvariet Beste barnevakta ever! Ellers har akvariet vært i drift en god stund nå, men jeg er sjelden innom forumet ser jeg. Får prøve å oppdatere litt mer fremover. Kanskje vurdere et vannbytte og noen nye koraller også Forslag til fisker som krever minimalt med stell?
 7. Dette er nå til salgs her på forumet (uten kalkalger på frontglasset riktignok)
 8. På tide å blande litt saltvann da
 9. Det hadde vært helt supert Vladis! Og til Kim og Roar: Tusen takk:-)
 10. Jeg håper på å få med meg dette! Ser ut som et flott program:-) Har et lite problem da... Magen blir bare større og større :rolleyes:, så det hadde vært veldig deilig og slippe å kjøre så langt selv. Er det noen som kjører forbi Ski? Eller om jeg kan møte noen ett sted og så sitte på videre? Er selvfølgelig med på å betale bensin og bompenger.
 11. Dere må dra til Bali! En fantastisk øy og fantastiske mennesker Litt usikker på når det er sesong for dykking i Bali, men et enkelt googel søk kan sikkert fortelle deg det. Dere skal sikkert ikke dykke hele tiden, og det er utrolig mye flott å se der i tilegg. Har bodd litt forskjellige steder på Bali, likte veldig godt Nusa Dua Beach Hotel & Spa (vi hadde palace club room, som betyr at du får et bedre rom, en hage som er kun for de med palace club og det aller beste - muligheten til å spise en bedre frokost i fred for småunger i vakre omgivelser). Overalt arrangeres d
 12. Så bra:) da skriver jeg dere opp på lista også. Tusen takk!
 13. Supert Robin! Får håpe noen av de salte i nærheten av Ski ser innlegget mitt Er så mange hjelpsomme akvarister!
 14. Jeg reiser til Chile 20. August og blir borte i ni uker. Nabogutten skal bo i huset og se til akvariet og katta. Hvis noe skjer (tviler sterkt!) og vi ikke kan hjelpe han på telefon, eller han ikke får tak i oss, er det noen her inne som kunne stått på en telefonliste? Akvariet er et am percula, med enkle fisker, noen knapper og skiver. Ikke noe fancy tillegsutstyr. Tror ikmenyer vil bli noen problemer, men føles tryggere å reise hvis jeg vet at han har muligheter til å få telefonbistand hvis noe skulle skje.
×
×
 • Create New...