Gå til innhold
Informasjon
 • Husk å book neste Reefmeet i kalenderen. Søndag 24.03.19 i Drøbak. Mer info kommer
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • NYHET. Nå kan man legge ut objekter i "kjøp og salg" å motta bud hvis man ønsker. Sjekk det ut!
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

Erik Amundsen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  485
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

58 Excellent

Om Erik Amundsen

 • Rang
  Klubbmedlem

Converted

 • Bosted
  Oslo/Lofthus

Converted

 • Interesser
  Fiske,Arkitektur,kunst

Converted

 • Yrke
  Eiendoms utvikler

Converted

 • Fylke
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Liste Vil prøve og lage en liste om hva som vil bli tatt med til auksjonen.. Vikitig at de som kan tenke seg og komme også melder seg. Trist hvis det kommer en del til salg og ingen er potensielle budgivere.
 2. Erik Amundsen

  Rådgivende Ingeniør - konstruksjon hjelp

  ? Hvor lang er lysåpningen mellom bærevegg og grunnmur ? Hvordan bjelker har du ? Hvis du opplyser det, så er det ingen problem og beregene nedbøyningen. Finnes flere måter og stive opp på.. Det å kubbe opp er en ting.Gir liten effekt.. En fordelingsplate er en annen ting osv. Er bestandig skeptisk til å punkt belaste, slik du skriver med alu bein.. Hjelper godt hvis du har en hel ramme /sokkel i bunnen,,
 3. Erik Amundsen

  Forferdelig syn

  Trist.. Det er rikitig at jeg i nov 2012 opplevde en masse død som Jostein skriver. Butikken innrømmet at de hadde solgt meg syk fisk som var vanskelig å oppdage..Hadde fiskene i karantene men desverre ikke lenge nok. Butikken dekket ikke alt , men de ga meg en ok kompansasjon..
 4. Erik Amundsen

  Dream Aquarium Bergen

  ? Hvem er det som står bak /eier og driver denne butikken ?
 5. Erik Amundsen

  Mitt nye prosjekt: 504 liter akryl

  Ja.. men så lat som jeg er, så kjøpte jeg i fiskebutikken..
 6. Erik Amundsen

  Mitt nye prosjekt: 504 liter akryl

  Blå skjell.. Jeg brukte blå skjell.. Åpnet 2-3 stk.Tok ikke mange minuttene før den kom frem.
 7. Erik Amundsen

  Egypt - Sharm El Sheikh - Januar 2013

  Takk.. Takk for at du vil dele disse fantatiske bildene med oss. Er det noe rart i at vi drømmer om å ha ett stort karr, med fleste parten av de vakre skapningene,
 8. Erik Amundsen

  HJELP! Noaso elegans plutslig dårlig.

  Useriøs ? Det er mange av oss som har mistet fisk i høst / vinter. Felles for mange av oss er at vi har handlet i samme butikk og har fått smitte i våre karr.. Om de er useriøse eller uvitende kommer ann på øye som ser. Jeg for min del følte de prøvde å rydde opp. Men jeg kommer aldri til å handle eller anbefale andre til å handle der igjen. Det triste for min del , var at jeg mistet gamle fisker som er vanskelig å erstatte. Så nå kommer jeg heller til å kjøre til nabo kommunen for å handle.
 9. Erik Amundsen

  HJELP! Noaso elegans plutslig dårlig.

  4 år Jeg hadde min naso i 4 år..Den ble god og rund.. Brun alger foret jeg den ikke på..Den fikk Marine Pellets (ocean Nutrition) og mysis. Jeg mistet den nå i høst i forbindelse med en masse død jeg hadde i karret.. Ja,,jeg handlet nok fisken som innførte sykdommen i karret på samme sted som deg..
 10. Erik Amundsen

  Problemer med 3 gule kirurger

  Gi dem tid.. Har selv 6 gule kiruger i mitt karr..Ingen problem. Hadde 2 og satt inn 4 til...Jeg pleier å skru av lyset i 24 timer, når jeg setter inn nye fisk. Påser også at det er rikelig med mat de første dagene, slik at det ikke blir noen kamp om maten.
 11. Erik Amundsen

  Hviteprikker

  RO.. Det er desverre lite du kan gjøre. Forsett med behandlingen, senk lystiden og lite mat.. Ro, er nok i tillegg den beste medisin.. Høres ut som du har fått en fløys sykdom..Har du satt inn ny fisk i det siste ?
 12. Erik Amundsen

  Min stue kar.. og innsyn fra tre sider.

  Vakkert.. Vakkert er dette blitt.. Hvordan lys bruker du ? Eller er det photo shopen så gir den flotte lilla farven ?
 13. Erik Amundsen

  Saltvannsmøte i Oslo Akvarieklubb

  Imponerene aktivitet. Vi var vel ca 8-10 saltiser der i dag, som ikke er medlem i Oslo Akvarieklubb.. Ble dypt imponert hvor stor aktivitet dere har i klubben. Det ble lagt fram en videre aktivitets plan for resten av året. En rik og variert foredragsliste ble presentert. Tror nok vi salte kan også ta en del lærdom av en del av foredragene dere skal ha i løpet av året. Det er nok flere av oss nå ,som kommer til og melde oss inn i klubben.Takk for ett flott møte.
 14. Erik Amundsen

  Nesten redd for å svare

  Trist.. Nåe jeg leser ditt innlegg Vegard, så håper jeg du ikke tar deg nær av de meldingene.. Du er vel en av de som har aller mest og bidra med her inne på forumet.. Regner med at flere av de som skriver disse meldingene skriver anonymt, dvs under allias.. Jeg skrev ett innlegg her på forumet om dette for noen år siden., Oppforderer igjen.. ALLE MÅ REGISTRERES MED NAVN.. Mye lettere og slenge dritt osv, når man ikke oppgir sitt navn. Håper at dette blir vedtatt på neste årsmøte.
 15. Erik Amundsen

  Stillhet...

  Hvorfor.. Hvorfor starte en krig.. Har vi ikke en felles målsettning..Saltvannsakvarier.. :
×