Gå til innhold
Informasjon
 • Vi jobber med flere funksjoner
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Benytt kjøp og salg-funksjonen fra menyen

GauteG

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3 401
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

GauteG vant dagen sist Oktober 24

GauteG hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

233 Excellent

Om GauteG

 • Rang
  Admin
 • Bursdag 28. jan. 1968

Converted

 • Bosted
  Mandal

Converted

 • Interesser
  Data - Akvariet

Converted

 • Yrke
  Data

Converted

 • Fylke
  Vest-Agder

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Vi har riktignok vært hos meg tidligere, men jeg har blitt smittet litt av litersyken siden den gang, så hvis noen har lyst på en tur, så stiller jeg...
 2. GauteG

  NYTT AKVARIUM PÅ BERGSBYGDA MONTESSORI SKOLE

  En veldig fin fisk! 🐠 Jeg håper dere har mange "glassroser" i akvariet, for den fisken spiser nesten bare det. Jeg hadde en sånn i min 2000 liter, men den døde etter et halvt års tid, etter at den hadde spist opp nesten alle glassrosene mine 😭. De er ikke så veldig lette å få til å spise tørrfor og slikt, men jeg mener å ha sett eller hørt et eller annet sted at det var kommet en ny type fôr som disse fiskene spiser og trives med. Gøy å se bilder fra akvariet deres🤓
 3. GauteG

  En test av ICP-OES

  Sånne innlegg finner man ikke mange av på FaceBook eller MySpace. Jeg liker når folk som har peiling stiller spørsmålstegn med uttalelsene til de som bombastisk sier de har rett. Folk som stiller spørsmål har ofte en bedre approach enn de som hårdnakket postulerer.
 4. GauteG

  ReefMeet nyheter

  Høres med andre ord ut som en dyr helg for enkelte 😀
 5. GauteG

  Strontium medium for kalkreaktor finns det ?

  Søkte litt her på forumet:
 6. GauteG

  Årsmøte 2018

  Auda - Da er jeg forhåpentligvis under vann i Thailand Skulle selvsagt ønske jeg kunne byttet, men det går dessverre ikke.
 7. GauteG

  Borte i lengre perioder

  Selv om dere ikke har for krevende levende, så ville jeg nok uansett vært innom enten hver eller annenhver uke, bare for å sjekke at det ser greit ut. Det er jo dyr.
 8. GauteG

  Sump

  Nja... Og så kommer strømmen tilbake igjen og du har mistet mye saltvann som igjen gjør at det etterfylles desto mere ferskvann... Enig med e-mu - Prøv å sikre deg slik at det er fysikkens lover som stopper lekkasjer, og ikke "duppedingser". Jeg ville ikke gamblet med fisk for tusenvis av kroner, fordi jeg brukte en billig plast-dings... Jeg ville nok også slått sammen 3&4, og hvis du har en skummer, så tror jeg du får nok luft i vannet, så du ikke trenger det tricklefilteret. Slik var min sump før jeg slo ned veggen til høyre.Har noen reaktorer i midten, og refugium til venstre. Når strømmen tas, står fremdeles skummeren i samme vannivå, så det er ingen problemer ved strømbrudd eller når strømmen kommer tilbake..
 9. GauteG

  Sump

  Jeg må innrømme at jeg syntes dette var litt voldsomt for en sump. Du må huske at første punkt på lista er at sumpen må ha kapasitet til å ta i mot alt vannet som renner ned hvis returpumpa stopper - Det blir fort en del liter. For det andre må du huske at vannet renner nedover, og med alle disse forskjellige kamrene, så virker det på meg som om du nesten har fylt hele sumpen med vann allerede. Hvis du nå skal gå for en skummer, så kan ikke den stå i 60cm vann, så da må den enten heves, eller så må vannstanden senkes. Og deretter et tricklefilter ned mot returpumpa - det fordrer jo også et visst nivåforskjell. Jeg har en 720 som sump 200x60x60 og den var delt i 3. Men nå måtte jeg ta bort den ene veggen for å få plass til skummeren... Samme hva du gjør, så blir alltid sumpen for liten
 10. GauteG

  Eagles nye rev

  Dyrekjøpt lærdom, men dog lærdom. Du har jo prosentvis hatt veldig få slike angrep da hvis vi snakker 42 år.
 11. GauteG

  Hva har dere av næringsverdier?

  Jeg har fått meg en Hanna fosfatmåler, og etter å ha først fått en måling på 0,46ppm, så ventet jeg et par dager og i dag målte jeg 0,04ppm. Satser på at første måling var brukerfeil med nytt instrument.
 12. GauteG

  Ynglende klovnefisker

  Jeg har hatt ganske mange - jeg tror det må ha vært klovneyngel - i Rollermat'en Der var det tydeligvis akkurat passe rolig for dem. De kunne leve der i en ukes tid eller noe slikt, men så forsvant de før neste kull overtok. Det virket som om de overlevde mens de var bitte små og relativt svømmedyktige, men når de skal gå over til å svømme "klovnete", så gikk det ikke bra. Hva de åt aner jeg ikke. De var vel nesten 5-7mm før de forsvant
 13. GauteG

  Bakgrunn med dybde.

  Neida. den ene 90cm siden står inn mot veggen, alle de andre har innsyn.
 14. Nå for tiden så blir det jo å vente til det er gratis frakt fra Stavanger, eller hvis man skal østover, så kan man jo legge inn et besøk på en av de som holder til der. Jeg har ikke vært innom Ynglagård i Arendal enda. Utstyr blir som regel handlet på nett, og av og til er jeg flink gutt og kjøper fra norske nettbutikker, og av og til er jeg kjip og kjøper fra Langtvekkistan. Saltvann hentes i sjøen.
 15. GauteG

  Bakgrunn med dybde.

  Jeg tok høyde for dette når jeg bestilte nytt kar. Jeg valgte et kar som var 90cm bredt og 300cm dypt. Da får man ganske god dybdeeffekt uten "juks"
×