Jump to content

jasi69

Members
 • Content Count

  517
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

54 Excellent

About jasi69

 • Rank
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  stavanger

Converted

 • Fylke
  rogaland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hva skal du egentlig med closed loop uten en fordeler som oceans motions? Målet må vel være å skape uregelmessig bevegelse.
 2. Noen som samler opp bestillinger? Kunne tenkt meg en +versjon
 3. Har 2 WD acro. Den ene som på bilde litt skarp grønn og en som går over i mer rosa. Begge jobber med å slå seg til ro så når jeg begynne skru opp hvitlyset mer så håper jeg de kommer bedre frem og jeg får tatt noen bilder som kan vises. Disse og et par andre frags kommer fra en privat kar i Singapore. Skulle gjer hatt en Par måler for å kunne fått satt dem hvor de hører hjemme.
 4. Noen ricordia jeg plukket om på «Kilden» for en tid tilbake. Har kjørt karantene på dem da jeg ikke viste om coraldip var OK eller ei.
 5. Det var en god ide Eagle. Trenger nok en oppdatering. Ikke så mye ny fisk i det siste siden oss på vestkanten helst må stå for egenimport. Skal få lagt en oversikt snart
 6. Noen bilder fra i dag tidlig. Forsøkte et bilde av en Walt Disney Ultra acropora som jeg håper vil trives...
 7. jeg ville vurdert Philips coralcare. du trenger 3 stk for et 200cm kar med en kontroller.
 8. må bare forhøre meg om hvilke endringer jeg må gjøre når mine plankton kulturer blir lyse grønner eller gule i fargen !!! mer eller mindre gjødsel - feil gjødsel - mer lys.... noen tips?
 9. jasi69

  Bioballer

  Har en dunk med noe svarte bioballer. Hvor holder du til?
 10. Noen nye fisker den siste uka etter karantene.
 11. Disse leverer og til Norge. https://reefphyto.co.uk ikke de billigste siden du ikke får kjøpt uten UK moms men leverer raskt
 12. har du forsøkt vekst pærer? http://www.clasohlson.com/no/LED-plantelys-E27/36-1324 gir jo et annet fargespekter enn 6500k
 13. Har du mulighet til å ta ut det andre du har I karet som stein/koraller osv ... da ville jeg gjort det og så senket saltinholdet til 1,009 i karet. dette fikser all Hvitprikk problem. gjør det også lettere for fisk å spise.
 14. Feil ved lagring av innhold: SyntaxError: JSON Parse error: Unexpected identifier "Fatal" OK
 15. Får feilmelding men innlegget ligger rett. Snodig med slike feil
×
×
 • Create New...