Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/07/2021 in all areas

 1. Hei Jeg har en A. olivaceus som trenger et nytt og helst litt større hjem. Dette er den desidert beste algeeteren jeg noensinne har hatt. På konstant beiting, omtrent som en yr ku på vårbeite. Og det beste med den; den er fremdeles helt gul til tross for en størrelse på ca 15 cm. Den bør nok få litt plass, og jo mer algevekst du har, jo bedre Pris blir vi sikkert enige om, evt noe interessant acro i bytte. Jeg setter opp fiskefelle når jeg har en arvtager, og den må hentes i heimen hos meg i Bærum.
  1 point
 2. Vi gjør hva vi kan for å skaffe nye produkter til våre kunder som gjerne ikke er så lett og få tak i men som er UTROLIG bra og gjør en viktig jobb i hobbyen vår. Vi vet at i lang tid har norske ferskvann og saltvanns akvarister handlet dette produktet på Ebay og andre plasser da det for mange er et må ha produkt på hylla! Det er en glede å endelig kunne tilby Norske akvarister det superpopulære produktet PraziPro fra Hikari Hikari PraziPro 1oz (29ml)
  1 point
 3. Kommer en styringsenhet for målinger samt, dosering pumper. Da falt valget på : GHL PROFILUX 4 MEGA-SET 6E Så må få laget et hylle system i det tekniske rommet. Kalkreaktor og kalk mikser kommer også, en sylinder med siporex og en med phosfat medie. Videre må jeg lage en krybbe til Co2 tanken. Kull har jeg valgt å legge i en filterpose i sumpen.
  1 point
 4. Hej Andre. Det är helt nya elever som sköter akvariet nu - nya trinn som kommit in. Tror inte de som är på jobb är tillräckligt aktiva för att få hjälpt dem tillräckligt (är i pappa perm) men skall ta en prat med rektor om vad de håller på med och be dem checka forumet oftare.
  1 point
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...